Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מכשיר נעול לאייקלאוד.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3439 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ניהול פרופילים של מכשירי Enterprise (בדיוק כמו שעושים במסעדות שמשתמשים באייפדים כתפריטים והכפתור בית לא יוצא מהאפליקציה לדוגמא)

אם יש לך איזשהו הסבר על זה הייתי שמח לקרוא - החברה שאני עובד בה עושה (בין היתר) קיוסקי מידע לתערוכות על אייפדים, ותמיד יש איזה חוכמולוג שסוגר את האפליקציה באמצע התערוכה ואף אחד לא שם לב.

• תגובות 55
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

רציני? :)

Apple Configurator ותחפש איך מגדירים פרופיל ידני (אתה לא צריך MDM או MacOS Server בשביל מה שאתה צריך)

המצב שאתה צריך להגדיר נקרא Single app mode.

שים לב שהתקנת פרופיל כזה בלי ניהול מרחוק נועל את המכשיר ואפשר לפתוח ולנעול את המכשיר רק ממחשב אחד או לעשות לו Restore מלא.

(זה מאוד חזק - אם אתה צריך הרשאות דרך אגב כמו מצלמה , מיקרופון וכו - תבקש אותן באפליקציה ל פ נ י נעילת המכשיר.

הUI של זה גרוע ולא ברור והדוקומנטציה מעפנה :) שלא תגיד שלא הזהרתי.

(אם הייתי בארץ - הייתי מזמין אותך אלי לרבע שעה מראה לך על אחד - אם אתה בניו יורק - אתה מוזמן אלי למשרד)

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

תגיד שזו השתלמות מקצועית בנושא :)

אל תספר לו ששלחתי לך מדריך על רגל אחת ושיקח לנו רבע שעה אחד על אחד :)

Then dying is forgetting

פורסם

טוב, אז מסתבר שיש דרך לפתוח אייקלוד נעול.

מתבצע בארץ או ע"י נציג מחו"ל עם אדם מקשר מארץ, לא יודע בדיוק, נשלח מספר imei לבדיקה וחוזרת תשובה אם אפשרי או לא.

אחרי האישור לוקח כ4 ימים לבצע את התהליך כשהמכשיר נשאר בבית הלקוח.. ראיתי באופן אישי שהמספר imei השתנה מסטטוס "ממתין לאישור" לססטוס "פתוח". מה שכן לא ראיתי עדיין את המכשיר נדלק, זה יקרה רק מחר ואעדכן אם מישהו מעוניין. המכשיר הוא מסוג 6s ושכב בארון כמה חודשים טובים מחוסר שימוש.. העלות היא 1000 ש"ח+- עם נטייה יותר לכיוון ה+.

פורסם

אה... לא.

זה נעשה לפי סריאל או UDID.

כשמעדכנים IMEI מקשרים אותו לערכים הקודמים שהם ערכי חומרה ולא מודם.

אני סקפטי שישנה - אבל בא נראה :)

ליביו

Then dying is forgetting

פורסם

כדי להבהיר:

המכשיר של חבר שלך היה נעול - לשיחות - הוא עשה הליך של שינוי IMEI - ועכשיו הוא יכול להוציא שיחות?

(לגמרי לא קשור לבעיה של פותח השרשור)

א ו:

המכשיר של חבר שלך היה נעול לiCloud - הוא שינה את הIMEI ואז אפל הרשו לו לעשות Unlock מרחוק לiCloud.

כי אם זה א. ולא ב. - אז אין שום קשר.

אבל אני מחכה לתשובה - מסקרן.

Then dying is forgetting

פורסם (נערך)

מצטרף לשרשור - מקרה מוזר.

קיבלתי ממכרים של המשפחה אייפון 5S שאמרו שהוא נעול והם צריכים לשחחר אותו (לא ממש יודעים מה לעשות אז הביאו לי להתעסק עם זה).

100000% שבדלקה הראשונה של המכשיר(לפני שבוע) - המכשיר עלה והגעתי לכל התפריטים שלו ו"פשוט" היה מוגדר חשבון ל ICLOUD / APPSTORE שהם לא זכרו מה הסיסמה (רשמתי גם את המייל שהיה ב ICLOUD).

היום הדלקתי שוב את המכשיר (לאחר שהסוללה התרוקנה לחלוטין משום מה) והגעתי למסך של הגדרת האייפון - ועכשיו הוא מבקש אישור מול אימייל אחר שלא אני ולא העלים זוכרים אותו (לטענתם, זה גם מה שהיה שהם הדליקו את הפלאפון רק שאני לא יודע איך באורך פלא אצלי זה דילג על השלב הזה, זה המכשיר של הבן הקטן והוא גם לא זוכר מה האימייל).

קודם כל עלתה בי תהייה איך זה קרה שבהדלקה אחת הכל עובד ובהדלקה אחרת כלום (הדבר היחיד שעולה לי בראש זה שאולי בגלל שלא היה אינטרנט למכשיר בהדלקה הראשונה הוא לא עשה בעיות ככה). כרגע אני מנסה לרוקן את הסוללה שלו להדליק שוב במקום אחר - בתקווה אולי שבאמת יש משהו שקשור לזה (לא בוצע עדכון תוכנה מההדלקה האחרונה שלי שהיה אמור לגרום לזה).

שנית, בגלל שהתעסקתם עם זה כבר - לאן צריך לפנות? לשלוח לאפל מייל עם קבלה של המכשיר יכול לספק אותם בשחרור הזה?

עריכה אחרונה על ידי yaniv572
פורסם

לא היה תהליך של שינוי IMEI, נשאר אותו הדבר.

חשוב להבהיר, שאם בעל המכשיר דווח דרך FIND MY IPHONE שהמכשיר נגנב\הלך לאיבוד אז המקרה אבוד לגמרי, אין מה לעשות עם זה.

זה עובד אם אך ורק במקרה שהמכשיר עבר איפוס דרך ITUNES ובטעות הFIND MY IPHONE היה דלוק.

אבדוק עם החבר אם מפריע לו שאחלק את המספר שלו, אם לא אשלח למי שביקש.

פורסם

זה מעניין, מה ההבדל הטכני בעצם בין מקרה של דיווח דרך find my iphone לבין סתם איפוס כשיש הגנה כזו?

להבנתי הטכנית המוגבלת זה אומר שלא פרצו את מערכת ההגנה הזו, אלא יש פה מישהו שמצליח לגרום לאפל (או מישהו מטעמה) לפתוח את זה.

• תוכן חדש...