Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3354 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים צריך עזרה בבעיה מאוד מעצבנת, יש לי פולו 2012 עם 55K ק"מ בזמן האחרון שאני לוחץ ברקס לא חזק מדי אבל לא חלש מדי יש לי חריקה חלשה מעצבנת מאחד הברקסים האחוריים וזה קורה לי בכמעט כל עצירה.

פתחתי את התופים מאחורה ועם נייר זכוכית עדין יחסית שייפתי קצת את התוף מבפנים ומאוד בעדינות את הרפידות ואת הדפנות שלהן מאוד מאוד בעדינות ושיוף שיטחי בלבד,ניקיתי עם אוויר הכל כמו שצריך והרכבתי,זה לא ממש עזר והחריקה המעצבנת הזו נמשכת, דבר שכן שמתי לב אליו שאני לא יודע אם זה יעזור זה שבאחד הצדדים שמתי לב שפתחתי את התוף שיש יותר "אבקה" של הברקסים כאילו בצד הזה הברקס נשחק יותר מאשר בצד השני.

איך אני פותר את החריקה הזו חברים?? בתוף יש מדרגה מאוד מאוד זהירה שלא רואים ורק מרגישים ממש בקטנה עם האצבע ועל הרפידות יש הרבה בשר יחסית.

ועוד שאלה בנושא, יש למישהו מושג איך אני מותח את האנדברקס קצת? חיפשתי מכל הכיוונים ואין שם את הגלגל שיניים הקטן הזה שמותחים עם מברג כזה.

תודה מראש לעונים

פורסם

ממה שזכור לי בפולו שלך הכונוון הוא מתוך הרכב .

באיזור הקונסולה האמצעית לכיוון החלק האחורי שלה .

אני ממש לא זוכר במדויק, אבל זוכר שזה מתוך הרכב ולא מתוך התוף .

פורסם
ממה שזכור לי בפולו שלך הכונוון הוא מתוך הרכב .

באיזור הקונסולה האמצעית לכיוון החלק האחורי שלה .

אני ממש לא זוכר במדויק, אבל זוכר שזה מתוך הרכב ולא מתוך התוף .

הבנתי, תודה רבה אני אבדוק, מעבר לזה מישהו יודע ממה נובע הרעש הזה מהברקס?

פורסם
צריך לבדוק את מרווח ההיצמדות של התוף עם הסנדלים בכל גלגל. ייתכן ובגלגל בו נשמע הרעש הסנדלים צמודים מידי לתוף.

אוקי ואיך אני בודק את מרווחי הסנדלים? ובמידה ובאמת יש בצד אחד סנדלים שצמודים לתוף יותר מדי איך אני מכוון אותם?

פורסם

בדרך כלל את הכיוון של סגירה ופתיחה של הסנדלים עושים על ידי רגולאז שקיים בין הסנדלים. תרים כל גלגל אחורי באויר שבלם היד משוחרר וסובב אותו עם היד תראה שהגלגלים מיסתובבים יחסית בחופשיות עם חיכוך מינימאלי. תאבטח את הגלגלים הקידמיים בעת הבדיקה שלא יזוז הרכב. ניתן גם לשים על p או על הילוך אם התיבה ידנית.

פורסם
בדרך כלל את הכיוון של סגירה ופתיחה של הסנדלים עושים על ידי רגולאז שקיים בין הסנדלים. תרים כל גלגל אחורי באויר שבלם היד משוחרר וסובב אותו עם היד תראה שהגלגלים מיסתובבים יחסית בחופשיות עם חיכוך מינימאלי. תאבטח את הגלגלים הקידמיים בעת הבדיקה שלא יזוז הרכב. ניתן גם לשים על p או על הילוך אם התיבה ידנית.

אז בדקתי ואכן הגלגלים מסתובבים חופשי לגמרי בשני הצדדים בלי שום בעיה, יש לכם עוד רעיונות לתת לי מאיפה נובעת החריקה המעצבנת הזו??

אני חייב לציין שעכשיו היו יומיים יחסית יבשים מגשמים אז שמעתי הרבה פחות את החריקה, אבל בוודאות היא קיימת ומגיעה מהברקסים האחוריים ולא בהכרח משניהם ורק כשאני לוחץ קצת יותר חזק על הברקס ולקראת העצירה שומעים אותה ולא לכל אורך הבלימה.

אני מאלו שאוהב שיש ברכב שקט ולא מסוגל לשמוע חריקות או פלסטיקים רופפים וזה משגע אותי עזרה בבקשה.

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

אז שוב היתפנה קצת זמן לטפל ברכב,מאז הפעם האחרונה שרשמתי את ההודעה הרכב כמעט ולא נסע.

הרעש של החריקה קצת ירד אבל עדיין קיים ופתחתי שוב את הגלגלים כי לא מצאתי בתוך הקונסולה ליד הידית של האנדברקס שום מנגנון כיוון,צריך עזרה בנושא כוונון האנדברקס חברים, מעבר לזה הגלגלים מסתובבים חופשי ללא שום היתנגדות והרפידות במצב טוב ככה שאין לי מושג מאיפה מגיעה החריקה המעצבנת הזו.

פורסם (נערך)

אל תתבייש תפנק חופשי בגריז בסמיכות גבוהה. נקודות הגירוז ברכב שלך נראות קצת שונה. למיטב זכרוני מין עיגולים ולא שטח מחוספס כמו בתמונה אבל העיקרון זהה.

חשוב מאוד: אל תנסה לגרז ללא פירוק הרפידות שלא תזהם אותם בגריז.

WP_20170413_001.jpg

עריכה אחרונה על ידי shsss
  • תוכן חדש...