Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3474 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

ברשותי מאזדה 3 משנת ייצור 2011 בצבע שחור,

מאז שלקחתי את הרכב לא מפסיק להצטער על בחירת הצבע השגויה-שכן כל שריטה קטנה נראית על הרכב באופן נורא בולט.

לענייננו,אני מעוניין ליישם עצמאית פוליש להעלמת/טשטוש של כמה שריטות שנורא מציקות לי בעין(וויתרתי על הרעיון של צביעה בגלל שסביר להניח שההבדלי צבע יהיו מורגשים הרבה יותר).

אשמח לקבל המלצות לחומר איכותי לפוליש ווקס(המחיר פחות משנה,רק חומר שיביא לתוצאה טובה ככל האפשר ביישום ידני)ואם יש עוד המלצות לחומרים/עזרים שונים ומשונים שיסייעו בתהליך אשמח לשמוע על כך.

מעוניין להחזיר לצבע את הברק ואת היופי שלו-שווה השקעה של יום עבודה שלם(שבת כמובן)בשביל תוצאה מוגמרת ברמה גבוהה.

בקרוב אצטרף תמונות של השריטות

פורסם (נערך)

תוכל לבקר אצלנו בחנות הסטודיו ונתאים לך פולש כולל אביזרים נלווים וגם פדים בכל כמות שתיצרך

מותגים אנו מייצגים:NANOLEX

ANGELWAX

POLISHANGEL

SCHOLL CONCEPTS

אנו מפ"ת 0544257236

יעקב אלטר

https://www.facebook.com/ALT.D.S/

רמת הגימור שלנו מהגבוהות בישראל

עריכה אחרונה על ידי יעקב אלטר
פורסם

תעלה תמונות של הרכב כולל תקריב לשריטות נראה אם תחוייב לעשות טאצ'אפ או שפוליש יכול לפתור.

נעלה לך אחרי זה מוצרים שיסייעו להחזיר את הפח למצב טוב.

המשך יום מעולה,

איליה

פורסם (נערך)

אוקיי,הרכב מטונף ביותר אז מצטער מראש...

אבל בתמונות הנ"ל רואים את המקומות של הפגיעות העיקריות.

הרכב נקנה עם מרביתן ועד היום חייתי עם זה יופי,אבל זה משהו שמציק לי בעין ואם יום עבודה יוכל לטפל בזה זה שווה לי.

הפגיעה העיקרית שמפריעה לי זה בטמבון הקדמי וראיתי מספר פגיעות דומות שטושטשו כמעט לגמריי באמצעות פוליש.

חשוב לציין-לא מצפה לתוצאה מושלמת והעלמה ב100% של השריטות הנ"ל(וברור לי שיש גם מעט פחחות),מעוניין להגיע לתוצאה ככל האפשר

תודה לעוזרים

e5839cbf-b50a-416e-be6b-24b4ab0b572b.jpgd1dffef5-ce3d-462b-a6d5-21bb31b8f4ca.jpg29130280-ecbe-4eb0-9340-859c71644887.jpg065cc612-693c-4e2c-b99c-27517419b844.jpg

עריכה אחרונה על ידי adir10
פורסם

התמונה השלישית עם נשיקה בפגוש פוליש בטוח מוריד, לגבי השריטה הגדולה נראה יותר עמוק(ציפורן נתקעת במעבר?, אם כן אין מנוס מצביעה מקומית) וגבי השפשוף בכנף(שליד הטמבון) טאצ'אפ יעשה אחלה עבודה שם כמו כן טאצ'אפ יעשה את העבודה בחריטה על הדלת-כנף.

המקום היחיד שבאמת תצתרך לעשות צביעה זה הפגוש.

עכשיו יש לך אופציות כאלו:

לגשת לבעל מקצוע נורמלי והעבודה תעלה לך שם בערך 800 שקל על הפגוש(צביעה מלאה), כמו כן על הדרך תוכל לבקש ממנו שישאיר לך מעט צבע לעבודות טאצ'אפ או להזמין ערכת טאצ'אפ מקורית בעלות של 100 שקל בערך.

אופציה נוספת לפנות לCARFIX/TOPCOLOR עם קוד צבע לרכב והם יכינו לך ספריים לפי קוד צבע או שאם תגיע לבית העסק יכינו לך בהתאם לגוון(במידה והרכב עבר דהייה קלה) וככה תוכל לעשות צביעה רק לאזור הנפגע וגם עבודות טאצ'אפ

כמובן תצתרך לעשות פוליש וכו' אחרי תקופה מסויימת שהצבע יהיה מוכן(3שבועות עד חודש במקרה הכי מוקדם מומלץ אחרי מס' חודשים)

כמובן אם תלך על האופציה השניה יהיה לך לא מעט עבודה אם תרצה שיצא טוב(הכנה עם שיוף,מילואי חריטות,שיוף,בסיס,צבע-אם הצבע לא מעורבב עם לכה אז גם לכה,וכמובן מקום מקורה והרבה זמן)

פורסם

היי,קודם כל תודה על התשובה המפורטת איליה.

לגבי המקומות שהצעת לעשות בהם פוליש-אשמח אם תתן לי המלצות לחומרים מומלצים שעושים מקסימום עבודה בהעלמת השריטות.

דבר שני,אני עדיין מעדיף לנסות פוליש לפני צביעה,הקטע הוא שתמיד אפשר לצבוע אבל לא לעשות את התהליך ההפוך,ומעדיף שכמה שריטות קטנות ישארו ופשוט לטשטש אותה אם זה אפשרי.

במקרה הכי גרוע,במידה ולא אהיה מרוצה מהתוצאה תמיד אוכל לצבוע.

אם יש מישהו מאזור המרכז עם מכונת פוליש או בחור מנוסה בעבוד עם החומריםשמוכן לעזור לי בנושא הנק' הספציפיות האלו זה יהיה מעולה,גם אם בעד תשלום .

פורסם (נערך)

היי,

ראיתי פרסום של מכון שעושה פוליש בפייסבוק והחלטתי לקפוץ לראות .

to make the long story short,מדובר במכון שטיפה של תחנת דלק וההצעה הייתה נשמעת טובה מאוד אבל פחות סמכתי עליהם שיתעסקו עם צבע הרכב ולא יגזימו עם הפוליש.

מפה לשם,שמעתי בעצתך איליה וקפצתי השבוע לאוטסטור וקניתי את החומר ואפליקטור ידני ליישום שהמוכר המליץ עליו והחלטתי לעשות בעצמי(תוך מחשבה שבמקרה הכי גרוע תמיד יש אפשרות לשלם את הכמה עשרות שקלים האלה כשכר לימוד ולהיות מרוצה שלפחות ניסיתי).

לבסוף,אחרי לא מעט עבודה התוצאה יצאה הרבה יותר טובה ממה שציפיתי.

רוב השריטות בתמונות שהעלתי טושטשו /נעלמו כליל,ולגבי הפגיעה הרצינית בטמבון -גם היא טושטשה ממש:

sfasdfas.jpg

זה לאחר כחצי שעה עבודה על המקום ביישום ידני.

אציין כי לאחר צילום התמונה היה לי זמן ועבדתי על המקום עוד מספר דקות והתוצאה כמובן טובה יותר.

אעלה תמונות של שאר הפגיעות בהמשך ב"ה.

כרגע מתלבט אם באמת לקנות מעט צבע לפי קוד רכב ולנסות לעשות את אותם "טאצ'אפים",תוך דאגה שהדבר באמת יוסיף ולא יגרע מהמצב הקיים.

תודה רבה לכל המגיבים והעוזרים ושיהיה שבוע מעולה לכולם.

עריכה אחרונה על ידי adir10
פורסם

הבחלט שיפור נאה.

חלק מהמקומות תצתרך לעשות צביעה מקומית קטנה(לרכוש מטופ קולור/קארפיקס בקבוק ספריי, לעשות שלייף סבון-עוד עבודה שתתפרס לאורך זמן בגלל התקשות הצבע)

• תוכן חדש...