Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איך הקלבר HP3?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3511 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחפש להחליף צמיגים לרכב.

וולבו S60 עם מידה 25/55/R16.

לא נוסעת הרבה והנסיעות מנהלתיות לחלוטין. אבל הרכב חזק (כ-250 כ"ס).

חשיבות -

אורך חיים.

אחיזה.

הקלבר נמכר במחירים מאוד אטרקטיבים. 260 ש"ח לצמיג בערך.

כלומר סביבות 1000 ש"ח לרביעייה.

שאר המותגים 1300-1400 ש"ח לרביעייה.

הביקורות שלו לא מרשימות - האם למישהו יש ניסיון איתו ביום יום?

טויו לעומתו עם ביקורות מאוד טובות ומחיר גבוהה.

פורסם

הקלבר הזה בסדר גמור באופן יחסי. יתרונותיו מעבר למחיר הינם עמידות גבוהה ושחיקה מאוד נמוכה. נטען במבחנים שונים שאחיזתו בכבישים רטובים לא טובה. עדיין, אני הייתי מעדיף אותו בעיניים עצומות על פני כל צמיג סיני אחר.

עדיין אם הפרש של עוד 100-150 ש"ח לא ישבור אותך יש אפשרויות יותר מומלצות.

ביד 2 צמיגים מופיע הקלבר ב - 260/270 בבית דגן וראשל"צ. באותפ מקומות תוכל לקבל באותם מחירים פירלי P1 ובתוספת קטנה

פאלקן 914 - 285 ש"ח בראשל"צ.

שניהם נראים תמורה טובה יותר ועונים היטב על דרישותיך.

פורסם

לי יש רביעייה כזאת ולנסיעות מנהלתיות הם בסדר גמור.

בנהיגה אגרסיבית הם לא להיט בלשון המעטה

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

יש לי אותם על גולף 1.6 דור 5, ממרץ 15. אין סימני שחיקה בכלל אחרי 25 אלף ק"מ בערך. יש סימני יובש ראשוניים (לא משהו רציני) - בכל זאת עברו שני קיצים ישראלים. מבחינת אחיזה - דיי טובה, אבל לאחרונה קרה לי שבכיכר הרגשתי שהרכב קצת מחליק לי (כאשר נכנסתי לכיכר מהר יחסית והפנתי את ההגה). ככה לספורטיבים כנראה הם לא, אבל לנהיגה מנהלתית הם בסדר גמור.

פורסם (נערך)

תודה!

יש לי פירלי p1 בגטס והם לטעמי נחותים מקונטי שיש לי ברכבים אחרים.

כנראה שאלך על הtoyo - אבדוק היכן ניתן להשיג את המחיר הכי טוב.

אגב, לדעתי כניסה מהירה יותר לכיכר, או טעות נהג אקראית אחרת, היא לא נהיגה ספורטיבית אלא משהו שיכול לקרות וקורה ביום יום.

עריכה אחרונה על ידי Nakamichi
  • תוכן חדש...