Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3521 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב עם הבולמים והקפיצים המקוריים , עבר 210 אלף ק"מ . מרגיש קשוח מאד .

מעוניין להשיג רכות , ואם אפשר להגביה בס"מ או שניים למטרת עבירות טיפה יותר טובה בשבילים זה יהיה נחמד.

כמו כן - מהו חתך הצמיג המקסימלי (גבוה ביותר) המאושר לרכב זה ?

תודה ,

נירצן

פורסם

אצל חמותי בלאנטיס שמתי לא מזמן זוג בולמים סיניים ואני לא בחור של חלפים סיניים אבל זה מה שאיפשר התקציב ויכול לומר שמבחינת הרכות הופתענו בהחלט לטובה והם עושים מצוין את העבודה...השאלה עד מתי. בכל מיקרה הזוג עלה לי 300 שח.

פורסם

תודה , אבל אני לא מעוניין במשהו סיני שאי אפשר לסמוך עליו.

מה המחיר לבולם אחר ממותג מוכר ? האם להישאר עם הקפיצים המקורים או גם אותם להחליף ?

נירצן

פורסם

תברר מחירים אצל אבי חלקי חילוף או חזי דלל עבור הבולמים של קייבה(kyb), בולם ללאנטיס 1.6 עולה 350 שקל בערך. תחליף כריות בולמים על הדרך, אין צורך לגעת בקפיצים, לא הייתי מתחיל להתעסק עם הגבהות וכו', תעשה כיוון פרונט אחרי כל זה ותבדוק מה מצב המשולשים.

• תוכן חדש...