Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3496 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• ספונסר פורום
פורסם

שלום לכולם,

אנחנו רוצים לשתף אתכם בסיפור קטן ואמיתי לחלוטין.

לפני יומיים נתקע רכב עקב מצבר גמור. למצברים כידוע יש נטייה לשתף פעולה עם מרפי (מחוק מרפי) ורצה הגורל ומרפי בא לבקר אותו בזמן הכי לא מתאים (מרפי עושה ביקורים כאלה לרוב).

הבחור הזמין שירות חילוץ, שהודיע לו שהמצבר אכן סיים את חייו, והציע לו להתקין מצבר חדש (לא מהאיכות הגבוהה ביותר) במחיר של 1250 ש"ח, אחרי הנחה. מדובר במצבר גדול של 95AH.

הבחור פנה אלינו בשאלה, ובירור קצר העלה שהמחיר למצבר VARTA באותו ההספק צריך להיות משמעותית יותר נמוך. הצענו ללקוח להגיע לנקודת שירות שלנו, ולהתחדש עם מצבר יותר איכותי ובהרבה פחות כסף.

מה שאנחנו רוצים לומר זה שהשירות של חברות החילוץ הוא מצוין ובמקום, ובהחלט אפשר לקנות דרכם מצברים, אבל לבדוק קודם לכן כמה 'עולה' השירות הזה. כל אחד יעשה את השיקול שלו לגבי ההפרש ששווה עבורו לקנות מצבר חדש על ידי שירות החילוץ. לאחד זה שווה 50 שקלים, ולאחר זה שווה 250 שקלים בשביל לחסוך את הטרחה.

לפעמים אפשר פשוט לבקש להניע את הרכב ולהגיע לנקודת מכירה כלשהי.

רק תבדקו.

טלרון מצברים בע"מ, המעיין 7 מודיעין.

טלפון 1-700-700-130

פורסם

צודק,

הבעיה שיש אנשים שנחלצים וגם ממהרים אז הם לא שמים לב למה שהחילוץ מוכר להם. אנו גם נוטים חהאמין שהמחלץ הוא לא בא כדי לעשות עלינו קופה אלא כדי לעזור. השאלה מה זה נמוך? כמה אתם הצעתם לו את אותו מצבר?

התנגדות של בידוד איננה לינארית ואם המתח השאריתי באזור הזליגה של גוף החימום כשהאפס מחובר נמוך מספיק לא תהיה זליגה משמעותית. כשהאפס מנותק מלוא המתח מופיע בנקודה החלשה ונוצרת פריצה להקפיץ את הפחת.

• ספונסר פורום
פורסם

רפי,

ראשית לא הצענו את 'אותו המצבר'. לדעתנו הצענו מצבר משמעותית יותר איכותי.

שנית אנחנו לא יכולים להתערב או לקבוע לנקודות המכירה השונות בכמה למכור את המצברים שלנו. הם קובעים את המחירים.

עם זאת, ההערכה שלנו היא שמצבר בהספק כזה, משמעותית יותר איכותי, צריך לעלות לצרכן באיזור / מתחת ל 1000 שקלים. אם זה 1025 שקלים או 950 או 850 לא אנחנו נקבע אלא נקודת המכירה.

יחד עם זאת חשוב לציין שחברות החילוץ השונות לא פועלות 'לשם שמים' ובהחלט מגיע להן להרוויח וליהנות מהשירות אותו הן מציעות.

טלרון מצברים בע"מ, המעיין 7 מודיעין.

טלפון 1-700-700-130

פורסם

הסיפור לא מפתיע.

כבר קרה לי שביקשתי שיתניעו לי את האוטו ונסעתי לאוטודיפו הקרוב, ורכשתי שם מצבר בהפרש לא מבוטל בהשוואה למה שניסה למכור לי ה"מחלץ".

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

חד משמעית רוב חברות החילוץ גובות מחירים גבוהים על גבול החמדנות. מנצלים את המצב ואת חוסר האונים של הנהגים.

פורסם

לי קרה השבוע. בשעות הערב - שעות שמשווקי המצברים הישירים לא עובדים.נסעתי לאוטו דיפו ורכשתי מצבר שנפ דגם 63 עם 20 חודשי אחריות במחיר גבוה של 745 ש"ח. אני מניח (מנסיון עבר) שאצל המשווקים הישירים אותו מצבר יעלה כ- 550 ש"ח.

פורסם

אפרופו ורטה , חברה קנתה כזה באוטו דיפו , והוא מת אחרי שנה וחצי(אחריות הייתה ל20 חודשים כמדומני)... בדקו במשך דקה וחצי והחליפו אחרי שתי דקות , פשוט תענוג...גם ללא חשבונית...

פורסם

חדשות ישנות...

שירותי דרך מטרתם להרוויח וזאת ע"י תחשיב של זמן ודלק הגעתם מנק' המוקד על לנק' באירוע + זמן עבודה בשטח וכו' לפיכך ממציאים תמחור לתיקון דרך...

כמובן שעדיף להניע בכבלים וללכת למקום שמוכר חלפים לרכב לקנות ולהתקין במקום.. ההפרש לרוב מאות שקלים..

בתיקון דרך מתחילים לרוב ב 800 ש"ח במצברים בינוניים בגודל ובאיכות וזה צומח...

אישית קניתי וארטה 56AH לסקודה שלי אצל משווק ב 550 ש"ח כולל ההתקנה עם אחריות לשנתיים. מרוצה מאוד...

פורסם

לא מבין מה חדש בזה.

אם הזמנת שרות עד הבית - תשלם (יותר).

אם נתקעת והזמנת שרות (לא חינמי) - תשלם (יותר).

יש מי שמכתת רגליו וקונה מצבר בעצמו. לאחר - זה לא רלוונטי והוא (לא רוצה להתעסק בזה בכלל) משלם גם (יותר) עבור המצבר וגם על השרות.

alfa 156 2.5.

פורסם
חד משמעית רוב חברות החילוץ גובות מחירים גבוהים על גבול החמדנות. מנצלים את המצב ואת חוסר האונים של הנהגים.

אתה לא יכול לצפות שאדם שמגיע אלייך עם צידנית לחוף הים ימכור לך ארטיק באותו מחיר כמו במכולת או בסופר. על נוחות, שירות וחיסכון בזמן משלמים כסף. כל עוד אותו מחלץ לא מתנה את ההתנעה של הרכב בעקבות מצבר מת בכך שאתה מחויב לקנות ממנו מצבר הכל טוב ויפה. מדינה חופשית, שוק חופשי ושכל אחד יעשה מה שטוב לו באותו רגע.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

• תוכן חדש...