Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מזגנים בדירת קבלן

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3481 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש בזה משהו. אני עדיין בחיפוש אחר המיזוג האולטימטיבי שיאפשר לי להנות מהיתרונות של מיני מרכזי עם שליטה כלשהי על אופן הפעולה שלו על מנת שיהיה יעיל.

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בדירה של ההורים שלי יש את הקונפיגורציה שתארת.

מבחינת מיקום במסתור כביסה אין בעיה, מקסימום שמים את היחידה אחת על השניה (פחות מומלץ אבל אפשרי).

החיסכון בחשמל מאוד מזערי בהשוואה למיני מרכזי אחד עם דמפרים.

כפי שציינו מעליי, עלות רכישה כפולה ומניסיון רע של ההורים שלי גם כמות תקלות כפולה (מסתבר שמזגן שעובד פחות לא באמת מתקלקל פחות).

היתרון היחיד הוא שכאשר מתקלקלת אחת היחידות ניתן להפעיל את השנייה. נכון שזה לא ייתן את אותו עוצמת קירור אבל זה עדיף ממאוורר בחודשים הבאמת חמים.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

אני למשל התקנתי מזגן מולטי אינוורטר בחדרים. מעבה אחד המחובר ל4 מזגנים עיליים ומזגן מיני מרכזי שמשרת על איזור הסלון המטבח ופינת האוכל. אולי זה עדיף על 2 מזגנים מיני מרכזיים.

פורסם

ברור שזה עדיף מבחינת חשמל אבל זה לא פותר את עניין התקלה המשביתה ובנוסף עלות הרכישה גבוהה יחסית למיני מרכזי.

למה לא הלכת על פתרון של מזגן נפרד לכל חדר?

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם (נערך)

מנצל"ש את השרשור.

שלום לכולם, גם אני מחפש להתקין מזגנים בדירת קבלן חדשה. הדירה תיהיה מוכנה בעוד כחצי שנה באיזור פרדס חנה. קיבלתי הצעות מחיר מאיש המזגנים של הקבלן - במילה אחת: שחיתה. החלטתי שיותר זול לי לחכות לסיום הבניה וקבלת טופס ארבע ואז להתקין את המזגנים בעצמי.

הדירה נמצאת בקומת ביניים, חמישה חדרים. מחודש מאי עד חודש אוקטובר ישן כל לילה עם מזגן - חובה. בנוסף, עוד כמה חודשים הולכת להוולד לנו ילדה ולכן יהיה צורך למזג גם את החדר שלה בחורף. לפיכך מה שנראה לי הכי נכון יהיה לקחת מולטי אינוורטר.

בדירה יש הכנה למיני מרכזי, וכבר הונח ריצוף וקירות ככה שאי אפשר להוסיף ניקוזים בחדרים בודדים. בנוסף, אין מקום ליותר משני מעבים במרפסת כביסה (וגם זה רק בתצורה של אחד מעל השני).

השאלה שלי היא איזה מזגן עדיף? והאם אתם מכירים איש מיזוג וגבס טוב באיזור חדרה-פרדס חנה?

בנוסף, המנהל עבודה שאל אותי אם לסגור את הנמכות הגבס (יש מערכת ספרינקלרים אז בכל מקרה יש הנמכות) ובאיזה גבהים לעשות אותם. מה דעתכם?

מצ"ב שרטוט הדירה.

2016_11_27_10_37_47_.jpg

תודה רבה מראש,

עריכה אחרונה על ידי garicho

• תוכן חדש...