Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3545 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הזמנתי איש שעושה בדק בית (לפני קניה, יד 2) והוא השתמש בציוד שאני מעוניין לקנות. אשמח לעצות מאיפה לקנות את הפריטים הבאים:

1. פלס דיגיטאלי גדול שמראה במדויק את זוית השיפוע.

2. פלאג לשקע שבודק את הפאזה - 0 - הארקה.

3. בודק רטיבות בקירות.

כמו כן, אם יש לכם רעיון לעוד ציוד שימושי לבדיקת תקינות/ליקויים בדירה, אשמח לקבל ייעוץ!

תודה!

פורסם

תוכל לעשות קנייה מרוכזת דרך AMAZON למשל, היתרון על פני הארץ, ששם תוכל לרכוש כלים יותר איכותיים במחירים שווים לכל כיס בשונה מהארץ, ובנוסף יש שלל תגובות שמתארות את כדאיות המוצר.

פורסם

ממש אין לי כוונה להיות בודק בית, אבל גם לא בא לי להוציא 1500 ש"ח על בדיקות פשוטות שאפשר לעשות בעצמי.

פורסם

מצלמה תרמית לאיתור לחות ונזילות היא מכשיר יקר שהשימוש בו מצריך ידע ומיומנות. אם אתה מוטרד מהעניין פנה לבעל מקצוע, שלם תמורת הידע והציוד שיש לו ולך אין.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

https://www.amazon.com/Black-Decker-TLD100-Thermal-Detector/dp/B0044R87BE/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1477206409&sr=8-1&keywords=thermal+imaging+camera+water+leaks

יש מגוון מוצרים כמו זה למשל, שיעלה לך 37 דולר כולל משלוח ..

כמובן שבתחום הזה, זה קשת רחבה, ואתה יכול להוציא על מכשיר כזה גם 360 דולר, אך אם זה לשימוש ביתי, יכול להיות שזה יספיק.

פורסם
ממש אין לי כוונה להיות בודק בית, אבל גם לא בא לי להוציא 1500 ש"ח על בדיקות פשוטות שאפשר לעשות בעצמי.

כמה בתים אתה קונה בשנה?

משכנתא זה קל

פורסם (נערך)

לא הייתי ממליץ לבצע את הבדיקות בעצמך, אם אינך מוסמך לכך.

הדוח שתקבל בעבור 1,500 ש"ח יהיה דוח שיהיה מקובל על ידי בית המשפט, כשבועה, ויכול להוות משקל מכריע אם תצטרך לתבוע את המוכרים על נזילות ורטיבויות.

עריכה אחרונה על ידי NirLevi
פורסם

2. פלאג לשקע שבודק את הפאזה - 0 - הארקה.

איפה קונים כזה?

horsepower is an illusory mathematical equation; torque is real and the source of all good things in the universe

פורסם

הפלאג הזה (לרוב, מה שמתמשים בבדיקות) בודק רק הארקה בשקעים.

מכשיר טרמי לאיתור נזילות עובד על סמך מים חמים, לכן כדי לבדוק את הקו הקר צריך לעשות מעקף ולהזרים מים חמים בקו הקר.

המכשירים שבודקים גם "קר" פשוט לא מדוייקים בעליל.

וכמו כן נזילה זה משהו שיכול להיות טפטוף ממש קל שגם עם גלאי טרמי לא ניתן לגלות ולכן בבדיקות כאלו מעלים את לחץ המים עם מכשיר לחץ שמחברים לקו אז בדיקה טובה לא מסתכמת רק בגלאי

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

לא קונה 10 דירות בשנה, וגם לא מחפש "נשק" לבית משפט. פשוט אחרי שהזמנו בדיקה כזאת, ראיתי את מהות הבדיקה, הבנתי שהיתי יכול לחסוך 1500 ש"ח ולפסול את הדירה בכוחות עצמי.

פורסם
https://www.amazon.com/Black-Decker-TLD100-Thermal-Detector/dp/B0044R87BE/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1477206409&sr=8-1&keywords=thermal+imaging+camera+water+leaks

יש מגוון מוצרים כמו זה למשל, שיעלה לך 37 דולר כולל משלוח ..

כמובן שבתחום הזה, זה קשת רחבה, ואתה יכול להוציא על מכשיר כזה גם 360 דולר, אך אם זה לשימוש ביתי, יכול להיות שזה יספיק.

זה לא גלאי דליפות מים אלא גלאי דליפת חום, כלומר ליקויים באיטום החיצוני של הבית.

מצלמה תרמית עולה אלפי דולרים, והשימוש בה מצריך מיומנות שאינה נרכשת בקריאת חוברת הפעלה קצרה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

http://www.he-she.co.il/%D7%A1%D7%95%D7%A4%D7%A8-%D7%98%D7%A1%D7%98%D7%A8-super-tester---waisbord.html

שקע טסטר.

מספר לך המון דברים

חשמל חי.

N-L במקום או הוחלפו צדדים.

חסר ארקה.

נותן לבדוק ארקה ברמת ה30MA.

אצלי מחזיק אחד קבוע כבר שנים.

למרות שיש לי רב מודד. ואמפרמטר צבת ועוד

לבדיקת פחת הוא הכי טוב. כבר יצא לי לגלות פחת לא תקין. שהיה קופץ ביותר מ30MA. ולא בפחות. (מסוכן)

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

• תוכן חדש...