Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3546 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

ניקו הסוללה ירדה 1% במהלך הלילה כשהנייד נכבה בשעה 1:00 על 95%, והודלק ב 10:00 בבוקר היה 94%.

תנסה לעשות כמו שעשיתי, רשמתי למעלה, אין סיבה שלא יצליח לך.

אגב יש לי כונן SSD.

עוד משהו, הנייד רץ על התוכנית המומלצת לצריכת חשמל של וונדוז 10.

עריכה אחרונה על ידי omar87

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם (נערך)
זה אותו מחשב שהתקנו עבורו דרייברים?

אם כן, לפי צילום המסך שצרפת בזמנו, יש לך עוד כמה דברים שזקוקים לדרייברים מותקנים, תתחיל בלהתקין את כל הדרייברים שצריך (אתה רואה מה צריך במנהל ההתקנים).

היי,

כן תיקנתי את כל הדרייברים הנחוצים לפי מה שאמרת. עכשיו הכל עובד ואין בעיות במנהל ההתקנים.

~

אני לא חושב שהבעיה שלך היא בסוללה, אלא בתוכנה שחוזה את אורך חייה. פגשתי את זה לא פעם במחשבי הלנובו שהיו אצלי.

ההיפותזה: בעת הכיבוי המערכת עובדת ב'סרק' והתוכנה מראה תחזית אופטימית של 4:36 שעות (נניח). בעת ההפעלה המערכת עובדת תחת עומס, לכן התחזית אומרת שבתנאים האלה יש לך 3:49 שעות. לאחר שהכל עולה המצב אמור להתנרמל לאזור ה-4:12, אבל לפעמים הוא פשוט נשאר נמוך יותר.

חיפשתי בפורומים, אבל לא מצאתי בעיה זהה לשלי. אצל הרוב זה היה ענייני דרייברים, אצלי הכל תקין.

לגבי התיאוריה, זה לא זמני סוללה. הזמני סוללה תואמים לאחוז. אני לא במצב עבודה. אני רק מכבה אותו עם 100% X שעות נותרו ומדליק והוא עם 84% X-Y שעות נותרו.

ייתכן שמאופשר מצב טעינה דרך USB. אם מחובר משהו, כניראה המחשב מספק לו זרם. נתק הכל. כמו כן בטל את האפשרות בהגדרות.

רעיון יפה, באמת היה חיבור USB של העכבר מחובר תמיד ומצב USB CHARGE פעיל בביוס. הוצאתי את הקישורית של העכבר וכיביתי בהגדרות את האפשרות ליו אס בי צ'ארג'.

והטענתי מהתחלה ל-100%. ניתן לזה הזדמנות לכמה שעות ואולי ללילה. נראה מה קורה.

ניקו לפני חודשיים קניתי אותו דגם אך עם מסך 13.3

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?609556-Lenovo-510s-%D7%9C%D7%90-%D7%94%D7%95%D7%9C%D7%9A-%D7%9C%D7%99%D7%A9%D7%95%D7%9F-%D7%90%D7%95-%D7%9E%D7%A6%D7%91-SLEEP-%D7%9C%D7%90-%D7%A2%D7%95%D7%91%D7%93&highlight=510S

מה שעשיתי הוא, התקנת וונדוז 10 מקורי במקום 8.1 פרוץ, עדכון כל הדרייברים מאתר LENOVO, ושינוי בהגדרות צריכת סוללה כמו שהמליצו לי בשרשור הנ"ל ואז זה הסתדר לי.

אגב אנסה להריץ את הניסוי שלך על הנייד שלי ואדווח לך מחר.

אוף, אין לי עכשיו 120$ על ווינדוס 10. אני גם שונא אותה. הם עדיין מציעים שדרוג חינם?

אם לא יסתדר לי הפתרון של צביפר, אתקין ווינדוס 10 למרות שממש לא בא לי :(

עריכה אחרונה על ידי ניקו פ.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

שיחקת אותה יא צביפר.

אתמול כיביתי אותו באיזה 16 עם 97% סוללה והבוקר הדלקתי עם 95%.

:)

תודה שוב לכל העוזרים!

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תוכן חדש...