Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיטרואן C3

Erez Levi
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3537 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראיתי היום סיטרואן C3

חייב להודות שלמרות התדמית שיש לסיטרואן, תנוחת הישיבה מאוד נוחה, רמת הגימור גבוהה מאוד ודי מרווחת יחסית לקומפקטית

ניסיתי לחפש קצת מידע ולא מצאתי כלום

מה לגבי האמינות של הרכב? בהנחה ואני קונה שנתון 2011 עם 80 אלף ק"מ

פורסם

מה הכוונה לא מצאת כלום? לא מצאת מבחני רכב? דפי נתונים? מה?

הרכב עצמו לא נמכר הרבה כנראה מטעמי תמחור ותדמית , מבחינת אמינות המכלולים שלו נפוצים בקונצרן PSA.

ה1.6 4 הילוכים קיים ברוב הדגמים המשפחתיים שלהם (308 דור קודם , C4 טרום מתיחת פנים, פיג'ו 207 ועוד).

ה1.6 דיזל עם תיבה רובוטית וידנית כנ"ל , ניתן למצוא בC3 פיקאסו למשל.

פורסם

לא מצאתי הודעות בפורומים על האמינות שלו

עד כמה הרכב אמין, עלות תיקונים, וכו'

אגב הפיקאסו היא רכב גדול, אני מחפש רכב קומפקטי

פורסם

שוב, הרכב לא נמכר הרבה כאשר הוצע למכירה.

לא אמרתי לך לחפש C3 פיקאסו(הוא לא כזה גדול , אתה כנראה מתבלבל עם הC4 פיקאסו) , אמרתי לך לקרוא על האמינות שלו , מאחר והוא חולק את מנוע הדיזל והגיר עם הC3 הרגילה.

בC3 בנזין יש את תיבת הAL4 שנפוצה בצרפתיות מהשנים ההן , אתה יכול לחפש את זה בפורום.

מנועי הדיזל בדרך כלל אמינים וחסכוניים בקונצרן PSA.

פורסם
שוב, הרכב לא נמכר הרבה כאשר הוצע למכירה.

לא אמרתי לך לחפש C3 פיקאסו(הוא לא כזה גדול , אתה כנראה מתבלבל עם הC4 פיקאסו) , אמרתי לך לקרוא על האמינות שלו , מאחר והוא חולק את מנוע הדיזל והגיר עם הC3 הרגילה.

בC3 בנזין יש את תיבת הAL4 שנפוצה בצרפתיות מהשנים ההן , אתה יכול לחפש את זה בפורום.

מנועי הדיזל בדרך כלל אמינים וחסכוניים בקונצרן PSA.

כך שניתן להאמין שהC3 אמינה?

אגב אני מתכוון לגרסת הבנזין

פורסם

מצטרף לשאלה, כי גם אני לא מצאתי מידע. האם יש לרכב מחלות נפוצות? דברים מסוימים שכדאי לבדוק? דגמים עדיפים? כוונתי למשל, שכשקונים c4 עדיף מנוע 2000 מ1600. האם יש משהו דומה בc3?

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

פורסם

ב-C3 אני העדפתי מנוע דיזל על מנוע בנזין בגלל שבמוסך מורשה של דוד שלי (שנסגר מאז, יצא לפנסיה) העובדים אמרו שהאמינות לא טובה ביחס לדיזל.

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

משיחות שעשיתי עם כמה בעלים של C3, לא יצא לי לדבר אפילו עם בנאדם אחד שלא נפל עליו מבול של תקלות

תקלות חשמל ותקלות במזגן בעיקר

טווח מחירים של התיקונים נע בין כמה מאות לתיקוני חשמל ועד 5000 שקל לתיקון מזגן

פורסם

C3 2011

רכב שני במשפחה, בשימוש נהגת צעירה, 115000 קמ, בינתיים ללא בעיות מיוחדות, עוברת טיפול שוטף במוסך מורשה בזמן, הכל עובד ותקין חשמלית,

אותו מנוע וגיר כמו ה c4, 207,208,308

Sent from my HUAWEI GRA-L09 using Tapatalk

פורסם

C3 בנזין 1.6 שנת 2011

נקנה מיד ראשונה עם 48,000 קמ וכיום עם 95,000 קמ

בשלוש וחצי השנים שברשותי עבר רק טיפולים שוטפים ללא אף תקלה חשמלית או מכנית )טפו טפו....)

הבעיה היחידה - צורך כליטר שמן ל 10,000 קמ, לטענת המוסך נתון סביר.

שים לב שקיים דגם PK עם גג פנורמי,, שעולה קצת יותר ונותן חוויית נסיעה ייחודית

• תוכן חדש...