Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3550 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב.

האם לדעתכם ומנסיונכם, השירות אצל היבואנים השונים אותו השירות בכל רכב? בכל סכום שהרכב עולה?

האם מכונית קטנה שעולה 100K, תקבל את אותו השירות ללקוח גם מול רכב שעולה 800K?

תמיד עניינה אותה הסוגייה הזאת, ואשמח גם אם תפרטו למה, לכאן או לכאן.

אני לא רוצה לרשום שמות של רכבים או יבואנים, בגלל שאין מנסיוני האישי חוויה לכאן או לכאן, אלא אני מעוניינת לדעת לידיעתי הכללית.

תודה!

פורסם

ממש לא. אנשים שקונים רכב יוקרה, צריכים גם לקבל שירות בהתאם.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אנשים שקונים רכב ב 300K מצפים לקבל שירות בהתאם , לא משנה כמה הוא עולה.

אלה שאני מכיר שנוסעים על רכבי יוקרה לא מתעניינים אם הביטוח עולה 1000 ש"ח יותר או פחות.

מה שמעניין אותם זה כמה זמן השירות שהם מקבלים יחסוך להם.

לאיש עסקים כזה שסוגר עיסקאות של עשרות ומאות אלפים , חשוב בעיקר הזמן כדי לא לפספס עוד עסקה.

ובשביל לחסוך זמן , גם במוסך , גם בביטוח הוא ישלם פרמיה גבוהה יותר כדי שיוכל להמשיך בעסקים שלו בלי שעינייני הרכב יטרידו אותו.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

כפי שנאמר - רמת השירות איננה אותה רמה - אבל גם המחיר בהתאם.

סתם דוגמא שהמצאתי בשביל ההמחשה :

רכב שנקנה ב-100K, כאשר צריך טיפול, אתה תביא בעצמך את הרכב למוסך, ועד סוף הטיפול אתה בלי רכב.

רכב יוקרה - מתאמים עם המוסך, והם דואגים לקחת ולהחזיר את הרכב. אולי גם דואגים לרכב חלופי כלשהו.

והתשלום עבור השרות - הוא בהתאם (מעבר לעלות הרכב)

פורסם

אצלי ביונדאי המאוד לא יוקרתית המוסך בעיר לוקח ומחזיר את הרכב אפילו ללא עלות (פרט למחיר הטיפול במורשה שמראש הוא גבוה יותר).

לא יודע מי כאן נתן שירות אי פעם לאנשי ה״מעמד הגבוה״. אבל מי שחושב שהם שולפים את פנקס הצ׳קים בלי לשאול שאלות - טועה מאוד.

פורסם

במוסך המרכזי של Audi מפרידים בין הרכבים היקרים ממש (A8, A6 וכדומה) וכל השאר. רמת השירות משתנה בהתאם למחיר הרכב, וזה גם הגיוני.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

כן או לא, בואו נהיה ריאליים בין עצמנו קודם כל, אנשים שרכשו רכבים בלמעלה מ 800K וחצו את המליון שקלים, ידרשו וירצו שירות "קצת" מעל המקובל.

זה לא אומר שהם קנו את כל העולם ואשתו, אבל בהחלט מגיע להם שירות VIP קצת יוצא דופן מהרגיל.

הם לא אנשים שזורקים כסף סתם ככה, אחרת לא היו עושים את ההון שהם עשו, אבל עדיין, כשיש תמורה, הם ישלמו, רק תוכיח שיש.

פורסם
אצלי ביונדאי המאוד לא יוקרתית המוסך בעיר לוקח ומחזיר את הרכב אפילו ללא עלות (פרט למחיר הטיפול במורשה שמראש הוא גבוה יותר).

לא יודע מי כאן נתן שירות אי פעם לאנשי ה״מעמד הגבוה״. אבל מי שחושב שהם שולפים את פנקס הצ׳קים בלי לשאול שאלות - טועה מאוד.

אני חושב שכלמוביל יוצאי דופן במקרה הזה, ושהשירות של מרצדס 'מחלחל' גם למטה.

למשל - סוג של שירות קונסירז' שמקבלים גם בעלי A Class, ושירותי דרך.

כבר ציינו שבצ'מפיון יש הפרדה ברורה אפילו בין דגמים של אודי שמקבלים שירות אקסטרה, מאמין שכך זה בעוד מקומות.

ומסכים עם מי שאמר שהאנשים שיכולים להרשות לעצמם רכבי יוקרה לא יזרקו כסף ככה סתם.

אף אחד לא אוהב לשלם יותר על שטויות.

אם למשל שירות של לקיחה והחזרת הרכב מהמוסך יעלה אקסטרא, אפשר לשלוח עובד שיעשה את זה.

פורסם

אני אישית לא חושב ששירות של לקיחת והחזרת הרכב זה משהו חיובי. החבר'ה שמגיעים לקחת את האוטו לעתים צעירים שמחפשים ליהנות קצת. לאו דווקא הצעירים אגב.

בעיקרון, מה ההבדל בשירות לדעתך? שידברו איתו בשפה גבוהה יותר או שהוא יקבל קפה עם מלצר? שמים שמן, מחליפים פילטרים ומה שצריך. כמה החוויה יכולה להיות שונה? S500 מטופלת באותו מוסך כמו C200 דיזל מונית. שניהם יישבו באותו חדר המתנה במידה ולא ייקחו מהם את הרכב. שירות אדיב לדעתי צריך להיות לכל צרכן.

פורסם (נערך)

מצטרף לקודמי בענין הזה. שרות טוב, מקצועי והולם צריכים לקבל העניים בדיוק כמו העשירים. גם ההנחה לפיה מי שנוסע במכונית יוקרה ראוי ליחס מיוחד כי הוא מכיר את משקלה של הלירה טוב טוב ולא יסכים למשהו אחר, קצת מוגזמת. יש עשירים שיתווכחו על כל שקל, יש עניים כאלה, יש גם להיפך ומשני הסוגים.

עריכה אחרונה על ידי רועי5
  • תוכן חדש...