Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3557 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

היום אמא שלי קיבלה הצעת מחיר לגבי טיפול לרכב, מיצובישי לנסר ספורטבק 2011 (עלתה לכביש בנובמבר). לפי הוראות היצרן (תקנו אותי אם אני טועה) הרכב אמור להיות מטופל כל 20K או שנה, המוקדם מביניהם, כשהטיפול בשנה החמישית (או כשהרכב הגיע ל100K ק"מ, שוב כמובן מה שיגיע קודם) הוא "טיפול גדול".

ראיתי את ההצעה והאמת שנראה לי שיש כאן משהו הזוי... כמעט 2,400 ש"ח וזה עוד לפני בלמים וכיוון פרונט שלדעתי צריך כבר לעשות. לכו תדעו מה עוד ימצאו...

1506882a1b099b2ccd8f29796d8a847d.jpg

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Volvo V40CC T3 Inscription 2019
Volvo S60 T5 R-Desing Plus 2015
Mazda 6 2.0L 2008
Mitsubishi Lancer Sportback 1.8L CVT 2011

פורסם

שמן גיר זה המחיר למקורי.

נוזל קירור נשמע לי יקר.

מה זה פקק לקרטר? הכוונה לבורג? למה להחליף?

שאר החלפים אלו המחירים במורשה.

עבודה לא זול...

דרך אגב, אם אני לא טועה שמן גיר מחליפים כל 6 שנים, לא חמש. בכל מקרה שנה הבאה פלאגים. במורשה זה מתקרב ל 800 ש"ח. תזמין מ EBAY ב 250.

ליאור.

פורסם

הרכב כבר יצא מאחריות, תקחו הצעת מחיר מאחד המוסכים המומלצים פה בפורום כמו למשל אורן שרותי רכב שנמצא בחולון, אני רואה שההצעה שלכם מראשון אז זה די קרוב,

לפי דעתי תמצא הבדל מאוד משמעותי במחיר, וגם אני מאמין שתקבלו עבודה יותר מקצועית.

Sent from my SM-J700F using Tapatalk

פורסם

שמן מנוע - יקר לשמן noname, אבל אם זה מותג אז נגיד.

נוזל קירור - מחיר סבבה שוב אם זה מותג.

מסנן שמן-אמור להיות 50 אבל סבבה 27 שקל תוספת.

שמן גיר-זה המחיר.

סה"כ מבחינת החלפים אין הגזמה במחיר.

עבודה נראה לי יקר, הרוב זה הניקוז של הנוזלים הישנים ומילוי חדשים. מוגזם לבקש על זה סכום של 800 ש"ח. עם בלמים רק העבודה תהיה מעל 1000 ש"ח בלי מע"מ.

הכי ידידותי יהיה לכיס שלך לקנות את הכל לבד ולקבוע עם מישהו מהכנופייה.

אלא אם חשוב לך תיעוד הטיפולים למען מכירה עתידית, אז תקבע עם אחד המוסכים המומלצים פה.

בהצלחה.

Sent from my SM-N910T using Tapatalk

פורסם
שמן מנוע - יקר לשמן noname, אבל אם זה מותג אז נגיד.

נוזל קירור - מחיר סבבה שוב אם זה מותג.

מסנן שמן-אמור להיות 50 אבל סבבה 27 שקל תוספת.

שמן גיר-זה המחיר.

סה"כ מבחינת החלפים אין הגזמה במחיר.

עבודה נראה לי יקר, הרוב זה הניקוז של הנוזלים הישנים ומילוי חדשים. מוגזם לבקש על זה סכום של 800 ש"ח. עם בלמים רק העבודה תהיה מעל 1000 ש"ח בלי מע"מ.

הכי ידידותי יהיה לכיס שלך לקנות את הכל לבד ולקבוע עם מישהו מהכנופייה.

אלא אם חשוב לך תיעוד הטיפולים למען מכירה עתידית, אז תקבע עם אחד המוסכים המומלצים פה.

בהצלחה.

דווקא בגלל שמחייבים אותך על "חומרי עזר" ונוזל שמשות בסכום מגוחך של 20 שקלים, לא הייתי מטפל שם.

פורסם

7 ליטר נוזל קירור ,זה רדיאטור או גמל ? :shock: .

כנראה,שפו"ה של אגן השמן של הגיר וניקוז נוזל הבלמים מהגלגלים הם אלו המרכיבים העיקריים של העבודה.

אין מה לעשות זה טיפול גדול ובמוסך כללי יהיה חסכון של אולי 300-400 ש"ח,שגם הם משמעותיים.

כפי שכתבו,אם תסע לחולון לאורן שירותי רכב,הוא לא פחות מקצועי מהמורשים.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

ההצעה יקרה והיא עוד בלי הפלגים שזה עוד 600-800 ש"ח שצריך להחליף בטיפול הזה.

שמן ממסרה צריך 4.5 ליטר ולא 8 כמו שרשמו.

הייתי ממליץ ללכת לקבל הצעות נוספות.

פורסם

אם תחסוך בעלויות: תוכל לקנות את שמן הגיר (SP3) ולהגיע לכל מוסך מורשה משרד התחבורה ולעשות טיפול שם. הסיבה שבה המלצתי לקנות את שמן הגיר, כי במוסכים האלו הם לא מחזיקים במחסן שלהם את השמן הנ"ל ושים במקומו דקסרון 3.

פורסם

צריך לבדוק במיצובישי הזו אם זה SP 3 כמו מיצובישי /יונדאי אוטומטיות או שמדובר בגיר רציף,שהגיע בחלק מרכבי הקונצרן בשנתונים מתקדמים יותר (אטרא'ז למשל) ואז ייתכן והשמן יקר יותר .

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
צריך לבדוק במיצובישי הזו אם זה SP 3 כמו מיצובישי /יונדאי אוטומטיות או שמדובר בגיר רציף,שהגיע בחלק מרכבי הקונצרן בשנתונים מתקדמים יותר (אטרא'ז למשל) ואז ייתכן והשמן יקר יותר .

צודק. שכחתי את הפרט הזה. צריך לבדוק את סוג השמן ולהביא איתו למוסך.

פורסם (נערך)

ספורטבק זה עם מנוע 1800 וגיר רציף. שמן מקורי יקר יותר ובכמות גדולה יותר מאשר בלנסר עם מנוע 1500 / 1600 וגיר אוטומטי.

בשום פנים ואופן לא לוותר על שמן גיר מקורי! הוא נקרא diaqueen cvt fluid j1/j4 הטיפול הזה יקר, אבל עושים אותו פעם ב 5 שנים או 100 אלף קילומטרים. צריך גם פלגים מאירידיום.

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...