Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שלט רחוק מזדה 2 2013

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3588 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אחותי התחדשה ברכב מזדה 2 2013 מאלבר

בכל אופן לאחר הקנייה והכל שמנו לב שהמפתח שהיא קיבלה זה מפתח רגיל בלי השלט שיש בדרך כלל לנעילה מרחוק וכאלה.

אני יודע שזה היה פעם ברכבים ישנים וקשה לי להאמין שיש רכבים אחרי 2010 שאין להם מפתח עם נעילה מרכזית.

1. איך אני יודע אם יש נעילה מרכזית או לא במפתח? האם זה שלט בנפרד?

2. האם בגלל שהיא קנתה מאלבר אין להם את המפתח עם השלט.

3. אפשר להזמין שלט מאיביי או משהו כזה ולנסות להתאים אותו לרכב?

4. מה הפתרון שאפשר לעשות? זה ממש מציק לסגור עם מפתח כל פעם....

תודה

פורסם

שלום,

אני נמצא במצב די דומה לשלך.

קנינו לאישתי מזדה 3 2015 (צורה ישנה, כמו שלך) לפני כמה ימים וקיבלנו מפתח אחד עם שלט ומפתח נוסף רגיל.

לרכב ישנה נעילה מרכזית. גם בשלך אני די בטוח שיש כזאת.

ראיתי ברשת שמוכרים מפתח/שלט זהה לשלי. ישנם גם סרטונים איך "ללמד" את השלט. משאירים דלת פתוחה, 3 פעמים מסובבים את המפתח בסוויטצ', לאחר מכן 3 פעמים סוגרים ופותחים את הדלת והשלט החדש לומד). השאלה הנשאלת האם זה לומד רק לפתוח דלתות? או שזה גם "מלמד" את הצ'יפ ואין בעיה להניע את הרכב עם השלט/מפתח החדש ?

אבא שלי קנה רכב חדש (0 ק"מ) לפני שבוע מבאדג'ט (יונדאי I25) וגם קיבל כמוך 2 מפתחות רגילים. הוא לחץ עליהם ואמור לקבל שני שלטים (כנראה תחליפיים, ללא מפתח מובנה).

• תוכן חדש...