Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3590 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צהריים טובים,

ברשותי פולו 2001 עם נעילה מרכזית שעד עכשיו השתמשתי בה רק עם מפתח.

לאחרונה כאשר אני מסובב את המפתח בדלת במקרה הכי טוב ננעלת רק הדלת הספציפית ובמקרה הפחות טוב לא קורה כלום.

לפעמים לשחק עם המפתח בדלתות של הנהג ושל הנוסע עוזר להפעיל את הנעילה.

ברכב קיימת נעילה מרכזית שעבדה גם עם שלט אבל הלוח-אם של השלט נשבר אז זה כבר לא בשימוש.

מישהו יודע מה הגורם לתקלה? והאם ניתוק של המצב וחיבור יכול לעזור לאפס את המערכת?

ועוד שאלה אחת, כמה יעלה לי 'לשחזר' שלט בשביל הנעילה בהנחה שהמערכת תעבוד בצורה תקינה?

פורסם

יש משאבה פניאומטית לנעילה המרכזית. נמצאת בכנף הימנית אחורית בתא המטען , לפעמים יש לשם חדירת מים ונוצרת אמבטיה קטנה ואז המשאבה טבולה במים ושובקת חיים. אפשר לתקן לפעמים תלוי במזל.

פורסם
יש משאבה פניאומטית לנעילה המרכזית. נמצאת בכנף הימנית אחורית בתא המטען , לפעמים יש לשם חדירת מים ונוצרת אמבטיה קטנה ואז המשאבה טבולה במים ושובקת חיים. אפשר לתקן לפעמים תלוי במזל.

מהדלת של הנהג אני לא מצליח לסגור כלום אפילו לא את עצמה, צריך לשלול קודם בעיה במנעול לפני שאני ניגש למשאבה?

מהדלת של הנוסע אני מצליח תמיד לפתוח ולסגור אותה מכאנית עם המפתח

פורסם

בהודעה הראשונה כתבת שאת הדלת של הנהג אתה יכל לסגור עם המפתח ולשחק איתם ולפעמים לא... עכשיו אתה כותב שזה לא ננעל.... תהיה החלטי.

פורסם

רוב הסיכויים שהבעיה במשאבה, גם הנעילה המכאנית מחוברת לממברנה המקבלת לחץ מהמשאבה, הייתה לי אותה בעיה בפולו 2001, שילמתי על משאבה מפירוק לא מעט כסף אבל זה היה לפני הרבה שנים, המשאבה נמצאת בתא המטען, תנסה לשמוע בעת סיבוב המפתח אם יש רעש מהמשאבה.

Seat IBIZA 2015 1.2 TSI DSG

Skoda OCTAVIA 2013 2.0 TDI DSG

Skoda CITIGO 2014 1.0 MPI ASG

פורסם

בכל מקרה כדאי מאוד להשמיש באופן מלא את הנעילה המרכזית מהר ככל האפשר.

כנראה שהנעילה המכנית לא מתוכננת לעבוד באופן תכוף כנעילה עיקרית אלא כאמצעי משני, נעילה ופתיחה תכופות באמצעות המפתח שוחקות את הצילינדר מהר מאוד עד שיום בהיר אחד תמצא את עצמך עם צילינדר שהתפרק ורכב שאי אפשר לפתוח אותו (מניסיון עם פולו קלאסיק).

חזיר דיזל

• תוכן חדש...