Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3607 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

האוטו נכנס היום לטיפול 60 אלף במוסך מורשה

עכשיו התקשרו אליי ואמרו שהברקסים האחוריים גמורים לחלוטין והקדמיים בדרך לסוף שלהם.

האם זה הגיוני ?

פורסם

המוסכים אוהבים לצעוק לשמיים - "הברקסים גמורים" והלקוחות מאמינים. להוריי בסקודה אמרו במוסך צ'מפיון שהברקסים הקדמיים גמורים לגמריי עם הצעת מחיר מנותקת מהמציאות, למזלי לא אישרתי להם הגעתי למוסך עם מד קוטר, הם הבינו עם מי יש להם עסק ובסוף יועץ השירות - "אופס, התבלבלנו עם רכב אחר". ממש שיטת מצליח. בדקתי ויזואלית את הרפידות והן אולי ב1-2 מילימטר פחות מרפידה חדשה - הרכב עבר 60k

Seat IBIZA 2015 1.2 TSI DSG

Skoda OCTAVIA 2013 2.0 TDI DSG

Skoda CITIGO 2014 1.0 MPI ASG

פורסם

תלוי בסוג הנהיגה / פקקים (גז ברקס) / בלימות רבות.

אצלי לדוגמא הוחלפו רפידות ובלמים ב 60 אלף היום אני 95 ולא החלפתי עדיין, גם לפי המוסך בטיפול אחרון נאמר שאין צורך.

Opel Adam S 2017

פורסם

במוסך הוא אמר לי שלגיטימי לסחוב 20 אלף ק"מ עם ברקסים ולהחליף.

הוא נסחף ?

על הצלחת הקידמית הוא הציע לעשות חריטה

על האחורית הוא אמר שכבר חרטו וצריך חדשה.

פורסם
המוסכים אוהבים לצעוק לשמיים - "הברקסים גמורים" והלקוחות מאמינים. להוריי בסקודה אמרו במוסך צ'מפיון שהברקסים הקדמיים גמורים לגמריי עם הצעת מחיר מנותקת מהמציאות, למזלי לא אישרתי להם הגעתי למוסך עם מד קוטר, הם הבינו עם מי יש להם עסק ובסוף יועץ השירות - "אופס, התבלבלנו עם רכב אחר". ממש שיטת מצליח. בדקתי ויזואלית את הרפידות והן אולי ב1-2 מילימטר פחות מרפידה חדשה - הרכב עבר 60k

עשית בשכל ואני מקווה שכולם יעשו כמוך. היית שואל אותם עם איזה רכב הם התבלבלו אולי הייתי יוצא מהמוסך עם ג'יפ חדש!

פורסם

אם ב60,000 נדרש להחליף ברקסים כבר פעמיים - הייתי בודק קודם כל את המוסך, לפני שאני בודק את עצמי.

נמאס כבר מההתנהגות המזלזלת הזו בלקוחות.

שלומי

פורסם

החלפה שניה של רפידות קידמיות אחרי 66.000 זה נומאלי.

החלפה ראשונה של רפידות אחוריות ב 66.000 ק"מ זה גם נורמאלי. גם שניה זה נורמאלי בחלק מהדגמים, יש מכוניות ששוחקות רפידות אחוריות מהר יותר מהקידמיות.

איזה אוטו זה, איזה גיר ומה בדיוק החולף בפעם הקודמת, באיזה ק"מ?

רפידות יכולות להחזיק גם 100 אלף ק"מ במצבים מסויימים, אבל החלפה כל 30.000 זה לא משהו חריג.

פורסם (נערך)

קודם תבדוק את המוסך. אל תאשר כלום בלי לראות בעין מדידה באמצעות מיקרומטר של הדיסק ואת עובי הרפידות. השיטה של "תקבל את הדיסקים אחרי שנחליף" לא תופסת, יכולים לתת לך של אוטו אחר. יש להם הרבה.

חריטה עושים, אבל לא סתם ככה לפי העין, אלא אם יש פגמים בדיסק כמו עובי לא אחיד וחריטות.

תבקש לראות מהם הערכים התקינים (אפשר גם שתציין סוג רכב במדויק, כמו שצריך לפי נהלי הפורום, ויבדקו עבורך באוטודטה).

בזמן האחרון זו ממש שיטת מצליח להגיד "הברקסים גמורים".

מצד שני, אם באמת יש לך מעבורת חלל או ג'מבו, יכול להיות שכן, וזה לגיטימי להחליף כל 22 אלף. במכונית משפחתית או מיני, אם זה המצב, אולי צריך להחליף דווקא את הנהג. אז עשה כמו שבוקי כתב, ורשום את כל הפרטים כדי שנוכל לשפוט עם שכל.

עריכה אחרונה על ידי פריג'י
פורסם

חברים לפני שאתם קופצים - 25-30 אלף ק"מ זה מרווח החלפה סביר לגמרי במכוניות אוטומטיות שנוסעות הרבה בפקקים ובנסעה עירונית.

פורסם

הגיוני מאוד, כך מתנהגים במוסכי יבואן. מחליפים גם כשלא צריך.

נוהגים גם להפחיד "אנחנו לא יכולים לשחרר את הרכב כך, זה לא בטיחותי".

פורסם

חבל לזרוק הערות מיותרות, זה לא תורם כלום.

יכול מאוד להיות שיש צורך בהחלפת רפידות אחרי ק"מ כזה.

ויכול להיות שלא.

תמיד כדאי לבקש לראות בעין, להשוות רפידה שחוקה לחדשה, לראות איזה מדרגה יש על הדיסק.

מי שקובע מפה שלא צריך להחליף בלי לראות דבר וללא פרטים בסייסם שפותח השירושר לא סיפק - עובר על חוקי הפורום.

• תוכן חדש...