Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיג׳ו 308 2016

Finch1
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3595 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

מה אתם חושבים על פיג׳ו 308 2016?

איך היא מבחינת האמינות?

מצד אחד היא מצויידת במנוע טורבו חדש, גיר יפני, אחלה איבזור ותא מטען ענק - וכל זה בא באחלה תמחור בגזרת האפס קילומטר (גם בסוכנות בטח אפשר להוציא דיל טוב).

מצד שני, שמעתי סיפורים מסמרי שיער על בעיות במנוע בדגמים של לפני כמה שנים. איך היא מבחינת אמינות? האם יש ממה לחשוש? האם מדובר בדיל טוב או במלכודת דבש?

פורסם

הדגמים של לפני כמה שנים לא רלוונטים.

יש גיר אוטומטי תוצרת אייסין ומנוע 1.2 טורבו שלא קיים בדגם הקודם.

לאחרונה עלה מקרה בפורום של שני רכבים שהוחלף בהם מנוע אך זה כרגע לא אומר משהו על הרכב בכלליות אלא בגדר מקרה נקודתי.

קיים גם סיקור ארוך טווח של חבר פורום.

פורסם

רכב טוב מאוד, שים לב שכמעט כל הפיצ׳רעם של הרכב (מזגן, רדיו, הגדרות..) נשלטים ממסך מגע, אני לא אהבתי את זה, הרגיש לי מסורבל בנסיעה אבל יש שאהבו את זה,בדוק איך זה אצלך.

שים לב שיש גולף 1.4 0 קמ בסביבות 117 אש״ח.

פורסם
רכב טוב מאוד, שים לב שכמעט כל הפיצ׳רעם של הרכב (מזגן, רדיו, הגדרות..) נשלטים ממסך מגע, אני לא אהבתי את זה, הרגיש לי מסורבל בנסיעה אבל יש שאהבו את זה,בדוק איך זה אצלך.

שים לב שיש גולף 1.4 0 קמ בסביבות 117 אש״ח.

ראיתי בהייטק זון מבצע על ה-308 ב-104,000 ש״ח (ויש גם c4 החדשה ב-102,000 ש״ח) כך שמבחינת מחיר הצרפתיות לוקחות.

פורסם
הדגמים של לפני כמה שנים לא רלוונטים.

יש גיר אוטומטי תוצרת אייסין ומנוע 1.2 טורבו שלא קיים בדגם הקודם.

לאחרונה עלה מקרה בפורום של שני רכבים שהוחלף בהם מנוע אך זה כרגע לא אומר משהו על הרכב בכלליות אלא בגדר מקרה נקודתי.

קיים גם סיקור ארוך טווח של חבר פורום.

איך זה שאף פעם לא שומעים על החלפות מנוע ברכבים יפניים חדשים...

ועם כל החאפריות בארץ לך תדע איזה נזק המוסכים של לובינסקי יגרמו לרכב אם יהיה צורך להחליף

פורסם
איך אתה יודע שאין מקרים דומים ביפניות? לא כולם רושמים בפורום

יכול להיות שיש. אני פשוט לא שמעתי עליהם.

מהיכרות עם הרבה אנשים שהיו להם רכבי פיג׳ו-סיטרואן - המכוניות האלו סבלו מבעיות שונות במנוע בדגמים קודמים. אז כן, כששומעים על בעיות במנוע החדש ב-2016 זה מעורר נקודות רגישות.

פורסם

יש, שמעתי על אדם (חבר של חבר בעבודה) שקנה 3 2.0 והיא ממררת לו את החיים (בעיות במנוע וגיר בעיקר) בסופו של דבר החליפו לו רכב לכזה חדש (שאותו הוא מכר עקב טיסה לחול).

פורסם

היום שמעתי על לנדקרוזר מ 2010 ששפך מנוע. מה אתה לומד מזה?

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

מהיכרות עם הרבה אנשים שהיו להם רכבי פיג׳ו-סיטרואן - המכוניות האלו סבלו מבעיות שונות במנוע בדגמים קודמים. אז כן, כששומעים על בעיות במנוע החדש ב-2016 זה מעורר נקודות רגישות.

דגם ה-1.6 THP (ובמידה פחותה גם הגרסה ללא הזרקה ישירה ומגדש) בגרסה הקודמת שלו היה אכן מנוע כושל שגרם הרבה צרות לבעליו. כאן מדובר במנוע שונה לחלוטין שעד כה מצטייר כמנוע מוצלח מאד. בכלל חבילת הכח ב-308 החדשה מצויינת, והיא מכונית טובה מאד.

ולגבי העובדה שלא שמעת על יפניות שהצריכו החלפת מנוע, אז אני מחזיר אותך ל-2004/5 כאשר למנוע של הקורולה המהוללת היה כשל תכנוני שגרם להחלפה סיטונאית של מנועים.

מקרים נקודתיים ו/או סדרות ייצור מסויימות עם פגם כזה או אחר יש לכל יצרן.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם
ראיתי בהייטק זון מבצע על ה-308 ב-104,000 ש״ח (ויש גם c4 החדשה ב-102,000 ש״ח) כך שמבחינת מחיר הצרפתיות לוקחות.

אותי אישית מאוד מעניין מה ההבדלים בין הc4 ל 308 חוץ מתחמור ומסחירות בעתיד?

פורסם

בוקר טוב, אני קניתי לפני חודשיים פיגו 308 מיבואן עצמו, 0 קמ ב 106K אז אני יכול לתת קצת חוות דעת אמיתית.

קודם כול על הבדל בין פיגו לסיטראון, לפיגו יש פלטפורמה חדשה שתורם להתנגות כביש יותר טובה כי גם יותר קלה.

בסיטראון יש המון כפטורים ופיגו אין כמעט, הכול בתוך מסך מגע.

אני אישית אהבתי את המראה הנקי בפנים, נכון לא כולם אוהבים את זה.

עכשיו, בקשר לאוטו עצמו, כוח לא חסר אף פעם, 130 כוחות סוס שעושים את העבודה מצויין בשילוב אם אחלה גיר. נוחות סבבה אבל שיבושים גדולים מרגישים בתוך תא הנהג, מצד שני, התנהגות כביש לדעתי מצויין ממש אהבתי את הגה הקטן.

עוד לחייוב בגאז מספיק גדול לאגלת תינוק פלוס קניות ויש עוד מקום. צריכת דלק בנהיגה נורמלית במשולב היא 1-15 1-14 ובסהכ אחלה רכב אני מאוד אהבתי אם היו עוד שאלות תשאל בכיף מקווה שעזרתי

פורסם
אותי אישית מאוד מעניין מה ההבדלים בין הc4 ל 308 חוץ מתחמור ומסחירות בעתיד?

ה-308 מבוססת על הפלטפורמה החדשה והעדכנית של קונצרן PSA, בעוד ה-C4 מבוססת על הפלטפורמה הקודמת שמקורה ב-307 הבינונית מינוס. מעבר לשינויי עיצוב, הם חולקים את אותו מנוע/גיר.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

כנראה שאתה צעיר, שים בוצה, שים קורולה במנוע חיפוש ותספר מה קיבלת. לוקח סיכון כי אני לא חיפשתי, אולי סתם דמיון פרוע שלי.

• תוכן חדש...