Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3598 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום. ברשותי יונדאי אקסנט 2005, לפני כמה ימים האיתות הפסיק לפעול, לא איתות שמאלה לא ימינה.

לחצן המצוקה המשולש עובד כרגיל ומדליק את החצים הירוקים של האיתות כמו שצריך.

הלכתי לחשמלאי רכב שעשה לי בדיקת קצר במערכת חשמל והחליף לי לפיוז 10 אמפר.

הגעתי הביתה ושוב הפיוז נשרף, אין איתות.

עשיתי בדיקה בתיבת הפיוזים ומצאתי את הפיוז השרוף שכנראה אחראי על האיתות והחלפתי אותו בפיוז זהה. 10 אמפר.

לאחר יומיים הפיוז נשרף שוב, יש לציין שאני נוסע מדי יום עם הרכב. החלפתי פיוז שהיה לי ל10 אמפר.

עוד יום ונשרף לי שוב, הפעם החלפתי ל15 אמפר שאולי זה יפתור את הבעיה (אני יודע שזה מסוכן, נגמרו לי ה10 אמפר והייתי צריך לבצע נסיעה)

נסעתי ככה עוד יומיים הכל בסדר, עובד, והפיוז של ה15 אמפר נשרף גם הוא.

האם יש פתרון למישהו או שהוא נתקל באותה בעיה חוץ מללכת לחשמלאי רכב שיפרק לי את כל האוטו במטרה למצוא את הקצר המוזר הזה?

צירפתי תמונה של בית הפיוזים. פיוז מספר 1, הכי עליון מצד שמאל הוא שנשרף לי תמיד.

תודה מראש לעוזרים.

2005-hyundai-accent-fuse-box-diagram-bjDUCkP.gif

• תוכן חדש...