Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3568 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשבועות האחרונים אני נכנס לאוהל..לא לאוטו..

מחפש או מרפדייה באיזור הגליל העליון/גולן/כרמיאל או מקום לרכישת בד מתאים ואני כבר אבצע לבד.

חיפשתי בגוגל וגם פה ולא מצאתי משהו באיזור שלי..

אני אשמח להצעות.

תודה!

בריאות לכולם!

• חברי המעגל הראשון
פורסם

קריות זה טוב?

שבוע שעבר הייתי אצל רפד במתחם המוסכים מאחורי תחנת דלק פז בצומת קרית אתא. נקרא "מרפדיית שנהר". עשה עבודה טובה מאד.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

שלום לכם..

עדיין לא היה לי זמן לנסוע לחיפה, אבל אתמול פירקתי את הגג..

עכשיו מחפש רק בד מתאים. אני בדרך לתל אביב במקרה.. איפה כדאי לעצור לקנות?

בריאות לכולם!

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

אני רודף בערך חודש אחרי פנחס מ"מרפדיית שנהר" נסעתי אליו בעקבות ביקורות שקראתי כאן.

הבנאדםעושה רושם שלא רוצה לעבוד, לא חוזר לטלפונים, לא עונה להודעות, אני לא יודע איך המקצועיות שלו, מה שבטוח שבתור נותן שירות הוא לא עושה את העבודה כמו שצריך.

אני מצטרף לחיפושים ואשמח לדעת היכן ניתן לשפץ באזור הקריות רבתי, חיפה, עכו, נהריה ריפוד וקפיצים למרצדס.

תודה

לעבודה פיג'ו 2008, לחיים אלפא 159 ולסופ"ש מרצדס W123

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הוא עובד לבד ובגלל זה לא תמיד עונה לטלפון. צריך לגשת אליו עם הרכב שיראה ויגיד לך מה המחיר ומתי להביא את הרכב לעבודה.

עשה לי את הגג בוולוו ויצא מצויין. במקומות אחרים שהלכתי חפרו לי שצריך לפרק שמשה כדי להוריד את הגג וכל מיני שטויות.

פורסם

אני בסוף מצאתי רפד בטבריה, רכשתי ממנו את הבד, דבק רכשתי מליוגב - 3m ייעודי, שני מיכלים.

את העבודה עשיתי לבד בבית.. יצאה תוצאה טובה ובינתיים מחזיק יפה.

בריאות לכולם!

פורסם
הוא עובד לבד ובגלל זה לא תמיד עונה לטלפון. צריך לגשת אליו עם הרכב שיראה ויגיד לך מה המחיר ומתי להביא את הרכב לעבודה.

עשה לי את הגג בוולוו ויצא מצויין. במקומות אחרים שהלכתי חפרו לי שצריך לפרק שמשה כדי להוריד את הגג וכל מיני שטויות.

הייתי אצלו לפחות 5 פעמים, קיבלתי הצעת מחיר (לא התווכחתי על ההצעה), הגעתי אליו ע"מ שיחל לעבוד על האוטו לפי התאריך שפנחס קבע, והוא לא קיבל את האוטו, התקשרתי אליו והוא לא ענה ושוב נסעתי אליו וכך הלאה וכך הלאה.

פנחס אפילו גזר חלק מהריפוד, בקיצור אני לא רואה ממנו ישועה ואני מחפש רפד באזור הקריות לתיקון קפיצים ומילוי מושב נהג.

לעבודה פיג'ו 2008, לחיים אלפא 159 ולסופ"ש מרצדס W123

• חברי המעגל הראשון
פורסם

קיבלת שירות גרוע מאוד. אתה צודק שאתה לא מעוניין לחזור לשם.

• תוכן חדש...