Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיקנטו EX Top או ספארק LT+ ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3590 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

מניח שעבור רבים מכם שפעילים בפורום, זו לא שאלה חדשה, ובכל זאת אבקש את עצתכם.

האמת שהפיקנטו EX עם הגג מאוד קורצת לי. בדקתי את שתי המכוניות, והתחושה שלי הייתה שהפיקנטו מרגישה גדולה יותר מבפנים מאשר הספארק. מצד שני, הספארק היא עם כוח סוס גדול יותר ומנוע גדול יותר. הבנתי גם שצריכת הדלק נמוכה יותר.

ובכל זאת, אני מתקשה להחליט, משום שהפיקנטו נראית לי יפה יותר, בייחוד עם הצבע המטאלי והגג, ואני מודה שגם זה שיקול מסוים עבורי.

הבנתי שיש שמועה שהמודל של פיקנטו הולך להסתיים בקרוב. מישהו שמע על זה משהו? ואם זה נכון, האם זה צריך להשפיע כשיקול בבחירת המכונית מבין השתיים?

תודה רבה מראש על כל עזרה!

פורסם

הספארק יותר נוחה לטעמי אבל לפיקנטו תא מטען יותר גדול.

היתרון שהכריע את הכף אצלנו לספארק (ltz) היה שבספארק אתה לא מרגיש שחסכו אלא שפשוט עשו אוטו קטן.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

הספארק זריזה יותר ולפי מבחנים השוואתים גם חיסכונית יותר.

גם לי הספארק הייתה נוחה ביותר. ולדעתי בפנים ניראית עדכנית יותר.

אם הפיקנטו יותר יפה לדעתך ולך עליה,אמינות טובה,7 שנות אחריות כאשר 4 מהם על מנוע וגיר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

יש תמונות מוסוות שמסתובבות ברשת אבל אין ידיעה קונקרטית.

אישית אני מעדיף את הספארק ואת הI10 על הפיקנטו שיש כמעט בכל חור.

פורסם

אל תשהח שבשורה התחתונה כולן טובות וזה הרבה עניין של טעם אישי. רק בספארק תא המטען קטן יותר בצורה משמעותית אם זה חשוב לך.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

כמו אני רואה שכבר רשמו לך, שני הרכבים מאוד דומים, פיקנטו עם תא מטען גדול יותר (משמעותי) ועם 7 שנות אחריות שמזה אי אפשר להתעלם, הספרק מאוד נוחה לנהיגה.

אני במקומך הייתי הולך על הפיקנטו בעיקר בגלל האמינות.

• תוכן חדש...