Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3629 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי

יש לי אפשרות לרכוש רכב 0 ק"מ יד שניה ליסינג ב114 אלף

או אותו רכב ממש ביד ראשונה יבואן במאה עשרים אלף

אני משער שאחזיק את הרכב לכל הפחות 5 שנים

האם הפער מצדיק רכישה מ0 ק"מ ?

הבדל נוסף שמשמעותי בעבורי, הוא שבעבור הרכב יד ראשונה לא ניתן לקחת מימון, אבל אניח לזה לעת עתה

אשמח לשמוע דעתכם!

פורסם

אתה מקבל 5% הנחה לרכב עם שווי מסחרי נמוך ב 22%. אן אתה מחזיק מספיק זמן זה יתקזז אבל אם יש טוטאל לוס או גניבה אתה מקבל 22% פחות.

תבדוק גם את נושא האחריות. יש יבואנים שלא מנניקים אחריות מורחבת לרכבים יד שניה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
אתה מקבל 5% הנחה לרכב עם שווי מסחרי נמוך ב 22%. אן אתה מחזיק מספיק זמן זה יתקזז אבל אם יש טוטאל לוס או גניבה אתה מקבל 22% פחות.

תבדוק גם את נושא האחריות. יש יבואנים שלא מנניקים אחריות מורחבת לרכבים יד שניה.

מה הלוגיקה לקבל פחות בביטוח אם אני משלם בדיוק אותו סכום כמו על רכב חדש?

ברכישת ביטוח אני לא נשאל אם הרכב יד שניה וכאלו שאלות

הנושא היחיד הוא דגם ושנת דגם, זה הכל,

פורסם

יש לרכב מחיר מחיקון משוקלל שלפיו תקבל פיצוי. רכב שנקנה מליסינג או רכב שהיה בבעלות חברה שווים 22% פחות במחירון.

פורסם (נערך)

ברכישת הפוליסה אכן לא שואלים. אבל בקרות ארוע ביטוחי פתאום מראים לך כוכביות בפוליסה. שלא תגיד : לא ידעתי.

דרך אגב אני חושב שההפחתה בפיצוי טוטל לוס לרכב 0 קמ ליסינג הינו 14% מתחת למחירון בהנחה שיש לך מכתב מתאים מהרכישה.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

יש לציין שכמעט כל כלי הרכב הנמכרים כ-0 ק"מ נמכרים כרכבי חברה רגילים ואינם רשימים כליסינג ברישיון הרכב.

לכן ברוב המקרים כאשר הרכב רשום ע"ש החברה היבואנית שתי האופציות זהות לחלוטין.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם (נערך)

רכב חברה רגיל: כן. אבל על פי לוי יצחק ההפחתה לגבי רכב חברה 0 ק"מ הינה 10% . וחברות ביטוח עובדות לפי מחירון יצחק.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

זה 10% כשהחברה מוכרת. לא אחר כך.

שים לב שגם יוצא ליסינג שיוצא מחברת הליסינג זה 8 או 10% (לא זוכר במדוייק) אבל כשהרוכש הפרטי יבוא למכור יש ירידה של 22% ולפי הירידה הזו חברת הביטוח משלמת כי היא כביכול משלמת את השווי האמיתי של הרכב אם תמכור אותו.

פורסם (נערך)

נהג לילה - בוא נעשה סדר.

במחירון לוי יצחק יש סעיף ליסיניג ותחת סעיף זה יש רמות שונות עם הפחתות שונות:

ליסינג מימוני (דהיינו 0 קילומטר) הפחתה של 10%

ליסינג תפעולי נהג יחיד (מגובה במסמכים) הפחתה של 14%

ליסינג תפעולי הפחתה של 22%

זה לא 10% שהחברה מוכרת, זה 10% מהמחירון של הרכב כשאתה מוריד עבור ליסינג מימוני בין אם בהפעלת ביטוח מכירת רכב.

עריכה אחרונה על ידי eliran769
פורסם

צודק. זה נוסף לאחרונה כי לפני שנתיים כשבדקתי הסעיף הזה לא היה.

לפי הכתוב נכון להיום 0 קילומטר שווה 10% פחות. הוא גם עדכן את העיוות שהיה ברנייה ישירות מהליסינג.

• תוכן חדש...