Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3621 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני זמן רב כבר החניתי באזור תעסוקה באור יהודה. הפעלתי פנגו, אבל התבלבלתי בספרה אחת אחרונה במספר של הרכב. כלומר, במקום 6 היה רשום 9. קיבלתי דוח על סך 100 ש"ח. ניסיתי לתפוס את עיריית אור יהודה - ללא מענה, ניסיתי להתקשר לפנגו - אמרו שיחזרו אליי ולא חזרו. ניסיתי להתקשר - ללא מענה. שכחתי מזה, עבר זמן רב. מה עליי לעשות כעת? אני מפחד שהקנס טפח למימדים. איך מבטלים אותו? יש בפנגו תיעוד על תשלום עבור המספר השגוי.

פורסם

שלח לפנגו מכתב "נזעם"

האם קיבלת את הדו"ח על החלון? או נשלח לך בדואר רשום?

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

עם פנגו אין לך מה לדבר, תכתוב מכתב לעיריה ותקווה לטוב. אני הפעלתי בטעות פנגו לרכב הלא נכון בנתניה וקיבלתי דו״ח שבוטל על ידי המחלקה המשפטית בעיריה.

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

כתוב מכתב רשום, צרף תדפיס או צילום מסך של דו"ח החניות.

הסיפור יעלה 10 ש"ח + דף + מעטפה + טונר.

במקרה הגרוע ביותר תקבל תשובה שלילית.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אותו הדבר קרה לי בידיוק, בעיריית אזור, ערעור קל, עם אסמכתא מפנגו שהפעלתי פנגו בזמן ובמקום המיועדים, וכל חטאי היה שטעיתי בסיפרה האחרונה של הרכב. הדוח בוטל.

"אם אי פעם המהירות תהרוג אותי , אל תבכו , כי אני אחייך". פול ווקר ז"ל

פורסם

שמע, אני הפעלתי פנגו, בלי לטעות במספר הרכב, אבל הפעלתי בנצרת, במקום נצרת עלית, ישר נסעתי לעיריה, ואם אתה חושב שביטלו לי, אתה טועה.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אין מה לנסו להתקשר זה בזבוז זמן.

היה לי מקרה דומה שכתבתיותר מספר של רכב אחר בטעות.

שלחתי פקס בקשה לביטול דוח בתוספת תצלום של התשלום מפנגו וביטלו את הדוח

• תוכן חדש...