Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3642 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום.

אני רוצה לרכוש רכב משומש, 2012-2015. מעדיפה כמה שיותר חדש עם כמה שפחות ק״מ.

ראיתי שיש אפשרויות לרכישה בתשלומים בלי מקדמה ובלי ריביות וזו האופציה המועדפת עליי.

חשוב לי שהרכב יהיה זול וחסכוני וגם מבחינת האחזקה לא יהיה יקר. ורכב טוב ואמין.

חשבתי על סוויפט, פיקנטו, ספארק, אייגו, ויאריס, אבל כל רכב אחר שעונה לדרישות גם בא בחשבון.

אשמח לשמוע המלצות שיעזרו לי להחליט.

בנוסף אשמח לדעת אם יש חברה שבאמצעותה הרכישה משתלמת יותר.

תודה רבה מראש

:smile:

עריכה אחרונה על ידי falou
פורסם

גיר אוטומט, תקציב בסביבות 50,000 אבל גמיש לכאן ולכאן

לגבי I10, הבנתי שיונדאי לא חסכוני בכלל, או שאני טועה?

אני שוקלת יותר לכיוון קיה פיקנטו, יש המלצות? והאם יש עדיפות 2011/2012/2013?

תודה :)

פורסם

I10 ופיקנטו חולקות מכלולים ושתיהן לא נחשבות חסכוניות.

סוזוקי ספלאש, ניסן מיקרה ומיצובישי ספייס סטאר יהיו יותר חסכוניות.

פורסם

ברשותי יונדאי I20. הרכב שנת 2009 עבר מעל 182000 ק"מ מנוע 1.4 אוטומט.

הרכב לא מצטיין בנוחות או בנסיעה ללא רעשי רוח אבל עושה עבודה טובה.

מבחינת דלק: אנחנו נוסעים בעיקר מחוץ לעיר עם מזגן- בערך 1:13-1:15 ממוצע.

לדעתי - קנייה טובה למי שמחפש סופר מיני אוטומטית חסכונית (יחסית) שנותנת תמורה טובה מחיר, אמינה, חלקי חילוף זולים ורכב שמאובזר מאוד, בטיחותי (5 כוכבי בטיחות, 6 כריות אויר גם בדגם הבסיס ועוד מערכות).

פורסם
גיר אוטומט, תקציב בסביבות 50,000 אבל גמיש לכאן ולכאן

לגבי I10, הבנתי שיונדאי לא חסכוני בכלל, או שאני טועה?

אני שוקלת יותר לכיוון קיה פיקנטו, יש המלצות? והאם יש עדיפות 2011/2012/2013?

וקיה זה לא יונדאי? מדובר ביצרנים שמשתפים פעולה והרכבים שלהם חולקים את אותם המנועים/גירים/חלפים.

ומי אמר שיונדאי לא מומלץ?.

פורסם

שטויות במיץ. זה תלוי בהרבה דברים.

קיה פיקנטו אוטומטית לא פחות "שותה דלק" ואפילו יותר מהיונדאי I20 ויש פה בפורום הרבה דיונים על כך.

לי יש יונדאי I20 והיא יחסית חסכונית בדלק אם נוסעים כמו שצריך ולא מתפרעים איתה.

לצורך העניין, אנחנו נוסעים בערך 1400 ק"מ בחודש ויוצא לנו לשלם 800-900 שקל על דלק.

פורסם

הפוסט הזה מראה איך מתנהג שוק הרכב :)

איבון: עושה רושם שאת מישהי אינטלגנטית ומפוקסת לפי איך שאת מתנסחת, אבל את שבוייה בסטיגמות - אפילו לא קדומות, סתם סטיגמות.

הקיה והפיקנטו הקטנות חולקות מכלולים רבים והן כמעט באותו גודל ומשקל, כלומר תהיה להן צריכת דלק, ביצועים וגם אמינות זהים. אולי יש הבדל קטן בכיול המתלים או רוחב הכיסאות.

עוד משהו מצחיק: שקלת לרכוש אייגו - כי זו טויוטה, אז מה לא פג'ו 107 או C1 . אני אגלה לך: זה אותו אותו בדיוק. לא רק "חולקים מכלולים", אלא אותו אוטו בדיוק שיוצא מאותו פס ייצור באותו מפעל עם אותו מפרט.

פורסם
שטויות במיץ. זה תלוי בהרבה דברים.

קיה פיקנטו אוטומטית לא פחות "שותה דלק" ואפילו יותר מהיונדאי I20 ויש פה בפורום הרבה דיונים על כך.

לי יש יונדאי I20 והיא יחסית חסכונית בדלק אם נוסעים כמו שצריך ולא מתפרעים איתה.

לצורך העניין, אנחנו נוסעים בערך 1400 ק"מ בחודש ויוצא לנו לשלם 800-900 שקל על דלק.

אז גם פיקנטו ירד מהפרק :)

הפוסט הזה מראה איך מתנהג שוק הרכב :)

איבון: עושה רושם שאת מישהי אינטלגנטית ומפוקסת לפי איך שאת מתנסחת, אבל את שבוייה בסטיגמות - אפילו לא קדומות, סתם סטיגמות.

הקיה והפיקנטו הקטנות חולקות מכלולים רבים והן כמעט באותו גודל ומשקל, כלומר תהיה להן צריכת דלק, ביצועים וגם אמינות זהים. אולי יש הבדל קטן בכיול המתלים או רוחב הכיסאות.

עוד משהו מצחיק: שקלת לרכוש אייגו - כי זו טויוטה, אז מה לא פג'ו 107 או C1 . אני אגלה לך: זה אותו אותו בדיוק. לא רק "חולקים מכלולים", אלא אותו אוטו בדיוק שיוצא מאותו פס ייצור באותו מפעל עם אותו מפרט.

הקיה והפיקנטו? (ברור לי שזו טעות, אבל מה הרכב השני אליו התכוונת?)

וזה שזה אותו אוטו אומר שאם פג'ו גרוע אז גם אייגו גרוע?

אם גלקסי יאנג גרוע זה אומר שגם גלקסי 7 גרוע? או שהדוגמה לא מתאימה?

בכל אופן, אם מה שאתה אומר נכון אז הצטמצמה עוד אפשרות... :) עם מה נשארנו?

חשבתי שבפורום אקבל תשובה חד משמעית אבל הוא רק מסבך... לא שהוא חלילה לא יעיל, אבל אני צריכה כיוון איזה רכב לקנות

מי שכתב ספייס סטאר, אני לא מכירה, מה אומרים עליו?

• תוכן חדש...