Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3642 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הפורום לא מבלבל, צריך פשוט להחליט למי מקשיבים אם לדעה של פורום אוהבי מכוניות ולאתרים עם נתונים של צריכת דלק כמו kml או לסטיגמות של מר ישראלי.

פורסם
אז גם פיקנטו ירד מהפרק :)

הקיה והפיקנטו? (ברור לי שזו טעות, אבל מה הרכב השני אליו התכוונת?)

וזה שזה אותו אוטו אומר שאם פג'ו גרוע אז גם אייגו גרוע?

אם גלקסי יאנג גרוע זה אומר שגם גלקסי 7 גרוע? או שהדוגמה לא מתאימה?

לגבי I10 ןפיקטו: אלו לא מכוניות גרעות. להיפך. אלו מכוניות טובות, שנותנות תא נוסעים ופינוקים כמו מכוניות "גדולות" אבל הן לא כ"כ חסכוניות בצריכת הדלק, בטח אם מנסים לנוע איתן בקצב קצת יותר מהיר.

אני אישית לא אוהב אותן אבל הן קנייה מאד סולידית בשוק בישראלי במיוחד אם את לא עושה הרבה ק"מ ולא נוהגת באופן נמרץ.

לגבי האחיות הזהות: אייגו/ סיטרואן C1 / פג'ו 107 : אלו מכוניות מעולות, לפחות בגרסה הידנית. מאד חסכוניות, מתנהגות מצויין מבחינה דינמית בכביש, אבל מה: מאד ספרטניות מבחינת עיצוב תא הנוסעים . הפג'ו 107 והסיטרואן C1 סובלות (בגלל אנשים כמוך :) ) מתדמית לא משהו בשוק המשומשות . חוץ מזה שהגיר (הרובוטי) אוטומטי קצת קופצני. והן הגיעו רק בגרסת מנוע 1 ליטר ונדמה לי שהפיקנטו/ I10 באוטומט הן 1.25 ליטר, כלומר חזקות יותר

פורסם

ב-50 אלף ש"ח אפשר לרכוש פיאט פונטו אבו משנתון די מתקדם. יופי של רכב, מרווח ואיכותי. למיטב ידיעתי בתקציב נכנס שנתון 2013-2014. כמו כן מדובר בסופר מיני ולא במיני כמו פיקנטו.

פורסם

מבלי להיכנס לפרטים תשובה חד משמעית - סוזוקי SWIFT זה הרכב שלדעתי, הכי יתאים לך, הוא מאוד פשוט לתפעול ומתנהג באופן צפוי וסטנדרטי.

עם קצת יותר פירוט:

את מבקשת רכב חסכוני אבל אם את לא נוסעת קילומטראז' מכובד, מה הפואנטה ברכב חסכוני ?

לא אמרתי לקחת משאית שעושה 1 ל4, אבל רכב של 1 ל10 למי שלא נוסע הרבה, זה יותר ממספיק.

סיטרואן C1, פיג'ו 107, טויוטה אייגו, זה אותו רכב עם סמל שונה ועיצוב מעט שונה אבל אותם מכלולים ב-ד-י-וק.

מה הפואנטה את שואלת ? שיתוף פעולה בין מספר יצרניות רכבים, שרצו לייצר רכב הכי קומפקטי, הכי זול שאפשר, ובשביל להוריד עלויות עוד יותר, במקום שכל אחת תייצר בנפרד עם מכלולים שלה, הם מייצרים את אותו הרכב באותם המפעלים, עם אותם החלקים.

על אף אחד מהרכבים האלו לא הייתי ממליץ לך בעיקר בגלל הגיר האוטומטי שלהם שלא חלק ולא מתאים לכל אחד.

I20 וKIA PICANTO אחלה רכבים, חוזר למה שאמרתי קודם "לא חסכוני" לא צריך לעניין אותך, ולא צריך להיות פקטור בכלל, אם לא נוסעת הרבה. שאני אומר הרבה, ללכת בבוקר לעבודה רבע שעה הלוך וחזור, כל יום, ועוד פעם בשבוע לקניון עם חברות - זה לא הרבה.

חוץ מזה, אחלה רכבים, אמינים מאוד, פשוט לתפעול, נוחים, ומאוד סטנדרטיים - למי שלא רוצה הרפתקאות - אידיאלי ולא הייתי פוסל.

שברולט ספארק \ סוזוקי ספלאש - גם רכבים מעולים, פחות ממליץ באופן כללי, לא משהו קונקרטי.

בקיצור, לדעתי, לכי על SWIFT, את תהני מהרכב.

• תוכן חדש...