Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3639 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אם אמת אמרת (אני לפחות מאמין לך) - שים להם פוסט מתאים, כולל שם מוסך, בפורום המלצות על בעלי מקצוע.

שניזהר גם אנחנו.

אני מאמין שאם אעלה אזהרה לגביי מוסך כל כך גדול ושכנראה קשור בצורה כזו או אחרת לפורום, יעלימו את זה דיי מהר.

אלא אם אתבדה ואחד המנהלים פה יוכיח לנו שאין להם שום קשר ישיר/ עקיף לפורום.

The difference between a man and a boy is the price of the toy.

• תגובות 108
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אם אמת אמרת (אני לפחות מאמין לך) - שים להם פוסט מתאים, כולל שם מוסך, בפורום המלצות על בעלי מקצוע.

שניזהר גם אנחנו.

אז לובינסקי זה לא שיא היושר ?

אם תיכננתי לקנות 208 דיזל חדשה עכשיו זה כבר לא כזה "בתכנון" :/

פורסם
אז לובינסקי זה לא שיא היושר ?

אם תיכננתי לקנות 208 דיזל חדשה עכשיו זה כבר לא כזה "בתכנון" :/

אל תראה את השרשור שלי כהמלצה/ אזהרה מקניה ישירה דרכם.

אין בכתיבתי או בכוונתי לפגוע בשמם הטוב של לובינסקי הרשתי. יתכן כי מדובר בכשל נקודתי בסניף של ראשל"צ.

בכל מקרה, תלמד מהלקח שלי.

תעשה שיעורי בית, תחקור, תדרוש את המגיע לך ממיטב כספך.

ואם החלטת כבר ללכת על זה? שהכל יהיה רשום וחתום. כדי שאם חלילה תגיע לדיונים ומשפטים תוכל להיות בראש שקט.

סמוך עלי.

פורסם
סוף סוף תגובה שפוייה. (יסלחו לי כל שאר חברי הפורום שהגיבו)

כשאני שומע וקורא פה סיפורי מעצבנים על בעלי מקצוע חסרי מקצועיות אני מיד מתקומם.

אבל... זו בדיוק התוצאה של המחאה החברתית.

מחינו, צעקנו, ישנו בכיכר. אבל בסופו של דבר התפצלנו וממשיכים לז*** אותנו.

הבעייה היא המנטליות הישראלית. החאפריות והבינוניות שולטים, והסיפור המתואר בשרשור הזה הוא דוגמה קלאסית לכך.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

תשמע

כמות המוסכים שהיו מחזירים לך כסף במקרה של דיאגנוסטיקה שגויה שואפת לאפס, וזה לא משנה אם מדובר במורשה או כללי.

בפן הלוגיסטי - החליפו לך מוטות קישור ואת הישנים ככל הנראה זרקו לפח, שבוע וחצי אחרי אתה מגיע ודורש "תתקינו לי את הישנים ותחזירו כסף", איך?

אתה יודע מה, נניח ואפילו לא זרקו לפח, נניח שזה יושב במחסן מאחורה בקופסה שרשום עליה "של eclipse20", גם במקרה כזה ברוב המוחלט של המוסכים היו עושים ככה confused-shrug-smiley-emoticon.gif ולא מחזירים לך גרוש.

זה המצב, רוצה שזה ישתנה? תתבע.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם (נערך)

אני לא מצודד בצד היבואן אבל אתה כן מגזים. לא צריך פה עורך דין.

נכנסת עם רכב ישן שעמד תקופה וציפית לעשות טיפול קטן והחלפת רצועות והכל יסתדר.

אין דין של גומיות ישנות שעומדות 3 שנים כדין של גומיות של רכב שנוסע יומיומי.

רכשתי עם אח שלי 106 שנת 99 לפני שנתיים. יד ראשונה! מטופלת רק במרכזי ואחרי טסט ועם הסטוריה מלאה במחיר של 4,000 ש"ח. מדובר ברכב שנסע כמות מעטה מאוד לשנה.

בגלל האהבה למותג, ובגלל שהרכב תוחזק ברמה ירודה במרכזי הדבר הצריך השקעה גדולה. כמה השקענו - עוד 4,000 ש"ח כולל עבודה כדי להביא אותו למצב שהיה נוסע כל יום(!) ממעלה אדומים לירושלים במשך שנה וחצי ברציפות ולא השמיע ציוץ. אמנם לא הכנסתי למורשה יבואן אבל התייעצתי עם אחד המומלצים בפורום. כל מה שרשם הוחלף.

כדי להבין את הרכב למצב שרצינו החלפנו את כל התושבות, משולשים, תותבי גומי שיושבים על האנטירול, צינורות בלם, צלחות ורפידות סט קלאץ' כולל כל המחזירי שמן, בולמים כולל כריות בולם, מייסבי החלקה וגומיות אבק. מטפלים באוטו כל שנה כולל טיימינג פעם בשלוש שנים כולל משאבת מים. אין אפילו חלק סיני אחד שקניתי. כולם תחליפיים איכותיים שנקנו לאחר מחשבה רבה ולעיתים המתנתי להם זמן רב מחו"ל. פילטר שמן, פילטר אויר ופילטר דלק מקוריים.

אני לא מטפל לבד באוטו, יש מספיק מוסכים שמסכימים לקבל עבודה גדולה שכזו! נכנסתי למוסך שעשה את כל העבודה ביום אחד ושילמתי כמו כל לקוח.

אני לא הבנתי איזה חלקים הוחלפו לך בסכום של 10,000 שאתה מתאר. תוכל לתת פירוט (עדיף צילום של הקבלות ללא פרטים מזהים).

בגלל שאני מכיר את הרכב הזה ממש טוב, קשה להבין מה החליפו לך (או לא החליפו לך) בסכום הזה.

אם תצטרך עזרה עם חלקים לרכב, אשמח לעזור בפרטי.

אלעד

עריכה: גם משולשים ותפוחי הגה הוחלפו.

עריכה אחרונה על ידי מלטבשי
שינוי נוסח קטן

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם
תשמע

כמות המוסכים שהיו מחזירים לך כסף במקרה של דיאגנוסטיקה שגויה שואפת לאפס, וזה לא משנה אם מדובר במורשה או כללי.

בפן הלוגיסטי - החליפו לך מוטות קישור ואת הישנים ככל הנראה זרקו לפח, שבוע וחצי אחרי אתה מגיע ודורש "תתקינו לי את הישנים ותחזירו כסף", איך?

אתה יודע מה, נניח ואפילו לא זרקו לפח, נניח שזה יושב במחסן מאחורה בקופסה שרשום עליה "של eclipse20", גם במקרה כזה ברוב המוחלט של המוסכים היו עושים ככה confused-shrug-smiley-emoticon.gif ולא מחזירים לך גרוש.

זה המצב, רוצה שזה ישתנה? תתבע.

מדובר פה על השניות הראשונות שלפני היציאה מחניית המוסך שהרעשים חזרו בכל הכח לאחר החלפת המוטות.

עבר שבוע כי לא יכולתי להמשיך לדחות פגישות נוספות כדי שלובינסקי יואילו בטובם להחליף את החלקים הנכונים ולהפסיק לחייב את חשבון הבנק שלי לחינם.

נניח ואני חשמלאי (ואני רחוק מכך). הגעתי לדירה לתקן שקע חשמל.

מסתבר שההלחמה שביצעתי לא הייתה מקצועית מספיק. קרי, יום אחרי כבר השקע שוב לא עבד.

אני אגיד לאותו לקוח תשלם לי שוב 150 שקל עבור קריאת שירות שלי?! בזמן שאני זה שביצעתי את התיקון לא נכון או לא את התיקון שהיה דרוש לבצע מלכתחילה?

זו בדיוק הפואנטה של כל הסיפור.

פורסם
אני לא מצודד בצד היבואן אבל אתה כן מגזים. לא צריך פה עורך דין.

נכנסת עם רכב ישן שעמד תקופה וציפית לעשות טיפול קטן והחלפת רצועות והכל יסתדר.

אין דין של גומיות ישנות שעומדות 3 שנים כדין של גומיות של רכב שנוסע יומיומי.

רכשתי עם אח שלי 106 שנת 99 לפני שנתיים. יד ראשונה! מטופלת רק במרכזי ואחרי טסט ועם הסטוריה מלאה במחיר של 4,000 ש"ח. מדובר ברכב שנסע כמות מעטה מאוד לשנה.

עם כל האהבה למותג, הרכב תוחזק ברמה ירודה במרכזי והצריך השקעה גדולה. כמה השקענו - עוד 4,000 ש"ח כולל עבודה כדי להביא אותו למצב שהיה נוסע כל יום(!) ממעלה אדומים לירושלים במשך שנה וחצי ברציפות ולא השמיע ציוץ. אמנם לא הכנסתי למורשה יבואן אבל התייעצתי עם אחד המומלצים בפורום. כל מה שרשם הוחלף.

כדי להבין את הרכב למצב שרצינו החלפנו את כל התושבות, משולשים, תותבי גומי שיושבים על האנטירול, צינורות בלם, צלחות ורפידות סט קלאץ' כולל כל המחזירי שמן, בולמים כולל כריות בולם, מייסבי החלקה וגומיות אבק. מטפלים באוטו כל שנה כולל טיימינג פעם בשלוש שנים כולל משאבת מים. אין אפילו חלק סיני אחד שקניתי. כולם תחליפיים איכותיים שנקנו לאחר מחשבה רבה ולעיתים המתנתי להם זמן רב מחו"ל. פילטר שמן, פילטר אויר ופילטר דלק מקוריים.

אני לא מטפל לבד באוטו, יש מספיק מוסכים שמסכימים לקבל עבודה גדולה שכזו! נכנסתי למוסך שעשה את כל העבודה ביום אחד ושילמתי כמו כל לקוח.

אני לא הבנתי איזה חלקים הוחלפו לך בסכום של 10,000 שאתה מתאר. תוכל לתת פירוט (עדיף צילום של הקבלות ללא פרטים מזהים).

בגלל שאני מכיר את הרכב הזה ממש טוב, קשה להבין מה החליפו לך (או לא החליפו לך) בסכום הזה.

אם תצטרך עזרה עם חלקים לרכב, אשמח לעזור בפרטי.

אלעד

אתה מוכרח להבין שכל מה שאתה החלפת ב 4K אני החלפתי במעל 10K כי אימי דרשה מוסך מורשה.

(תסתכל אחורה בהסברים שלי)

בחרתי במורשה בידיעה שכל תקלה שתצוץ הם יעלו עליה הכי מהר, הכי יעיל והכי אמין.

התבדיתי כמובן. ובגדול.

פורסם
זו בדיוק הפואנטה של כל הסיפור.

אין לי ספק שאיש הדיאגנוסטיקה שלהם לא עשה עבודה הכי טובה שיכל, אבל, הוא עובד בשיטת האלימינציה - מחליף חלקים עד שהתקלה תיפתר.

זה רכב בן 16, הכל שם בלוי, אתה לא יכול להגיד לו "תחליף הכל", כי זה לא יעלה 10 אלף אלא פי 10 מזה, אז הם מחליפים לפי מה שנראה להם שגורם לתקלה שלך. לא עבר? הולכים הלאה

גם תושבת המנוע, הוא לא באמת בטוח שזה מה שגורם לרעשים אבל זה הדבר היחיד שהוא רואה כרגע עם קריעה כלשהי אז הוא רוצה לנסות להחליף.

חבל שזה על חשבונך אבל בגדול זה מה יש וזה ככה ברוב המוסכים.

אני יכול לספר לך עשרות סיפורים על רכבי המשפחה הקרובה ועל אלפי שקלים שנשרפו על כלום ושום דבר, אבל לא לשם זה התכנסנו כאן היום.

אני באמת מאחל לך הצלחה במישור המשפטי מולם, אם כי מניסיון וסיפורים פה בפורום אני סבור שיגיע קריסמס ביולי לפני שתקבל מהם צ'ק.

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

עדכנתי את הרכיבים שהוחלפו.

אם החלפת את כל מה שרשמתי, אין מה שידפוק במתלה קדמי. רק המסרק הגה והמוטות שלו.

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם
אין לי ספק שאיש הדיאגנוסטיקה שלהם לא עשה עבודה הכי טובה שיכל, אבל, הוא עובד בשיטת האלימינציה - מחליף חלקים עד שהתקלה תיפתר.

זה רכב בן 16, הכל שם בלוי, אתה לא יכול להגיד לו "תחליף הכל", כי זה לא יעלה 10 אלף אלא פי 10 מזה, אז הם מחליפים לפי מה שנראה להם שגורם לתקלה שלך. לא עבר? הולכים הלאה

גם תושבת המנוע, הוא לא באמת בטוח שזה מה שגורם לרעשים אבל זה הדבר היחיד שהוא רואה כרגע עם קריעה כלשהי אז הוא רוצה לנסות להחליף.

חבל שזה על חשבונך אבל בגדול זה מה יש וזה ככה ברוב המוסכים.

אני יכול לספר לך עשרות סיפורים על רכבי המשפחה הקרובה ועל אלפי שקלים שנשרפו על כלום ושום דבר, אבל לא לשם זה התכנסנו כאן היום.

אני באמת מאחל לך הצלחה במישור המשפטי מולם, אם כי מניסיון וסיפורים פה בפורום אני סבור שיגיע קריסמס ביולי לפני שתקבל מהם צ'ק.

הליך במישור משפטי יהיה מבחינתי קל מדי ולא יעיל.

אז המשפחה שלי תדאג לייצוג שלי ללא עלות, נבזבז מעט זמן ונגיע לפשרה. בשביל מה כל זה?

אני מבקש, רוצה ואפילו דורש שיעמדו מאחורי הטעות.

שלא ידרשו ממני ולו שקל נוסף עד שהם לא מוצאים את התקלה האמתית ומסדרים אותה ללא עלות.

לא מחפש כסף, אתעשר מדברים הרבה יותר אתיים ומהותיים.

מחפש צדק ולקיחת אחריות.

באם שני הגורמים הללו לא יתקבלו, אפתח אשכול חדש עם התפתחויות מאוד מעניינות...

פורסם

יש באמתחת משפחתי הקרובה 4 עורכי דין ו 2 שופטים.

הליך משפטי לא יעלה ולו שקל אך יגרום לבזבוז זמן ולבסוף הגעה לפשרה לפני הדיון שיקבע. אז בשביל מה כל הפוזה?

אני מאמין שאם יפנו אלי כמו גברים, בעלי עסקים אמיתיים שלוקחים אחריות על מעשיהם הכל יסתיים והכל יתועד פה באותה מידה שכל טעויותיהם תועדו פה בפורום.

אינני כפוי טובה.

When you have to shot, shot. Don't talk

ההערה שלך על "שיפנו אלי כמו גברים", נו טוב, זה מסביר הרבה דברים.

ממתין לתביעה. אשמח אם תעלה את כתב התביעה לכאן.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
אני מבקש, רוצה ואפילו דורש שיעמדו מאחורי הטעות.

שלא ידרשו ממני ולו שקל נוסף עד שהם לא מוצאים את התקלה האמתית ומסדרים אותה ללא עלות.

זה מזכיר לי קצת מקרים מעברי, אמנם לא חשמלאי אלא מחשביסט

הלקוח מביא מחשב לתיקון בטענה ש"לא עולה הוינדוז", שזה יכול להיות טריליון דברים בערך.

בודק, מתקן, הלקוח חוזר לאחר שבוע "נו על מה שילמתי עכשיו יש לי מסכים כחולים"

בודק, יש קבלים נפוחים בלוח האם, מסביר לו שאין לוחות אם כאלה, לוח אם חדש ידרוש מעבד חדש וזיכרונות חדשים.

את הלקוח זה לא מעניין יותר מדי "אחי אני הבאתי מחשב עם וינדוז לא עולה, לא מעניין אותי לוח-שמעלוח, אני רוצה וינדוז עולה אמרת לי 250 שקל, כסף לקחת ידעת עכשיו תדע גם לקחת אחריות"

הדרישה שלך מהם "תסדרו את זה על חשבונכם או תתפוצצו" בערך דומה, אם הם יתחילו להחליף תושבות לחדשות מקוריות העלות הסופית תהיה יותר ממה שעולה הרכב, וזה עוד לפני שצריך לקחת כסף על עבודה.

יהיה להם הרבה יותר קל לרשום לך צ'ק על 700 שקל ולשלוח אותך לשלום. (מה שברור לי שהם לא יעשו כל כך מהר, או בכלל)

פורסם

אין שום בעיה. לא עומד עם אקדח לרכה של אף גוף ואף אדם.

ציינתי מספר פעמים שאני אדם שוחר שלום, אין פה משחקי כוח ושום רצון למלחמות מיותרות.

מצפה לקבל את כספי בחזרה במלואו/ לתיקון של הבעיה האמתית בלי שום התערבות בחשבון הבנק שלי.

ביקשתי פיצוי? ביקשתי שירדו על הברכיים ויתנצלו?

ביקשתי את הזכות הבסיסית שחקוקה בחוקים הכי בסיסיים.

זכאות לקבלת שירות שעבורו התקבל סכום כסף/ מוצר בעל ערך השווה לסכום שסוכם מראש.

באם אחד מהתנאים לא התקיים יחוייב הצד השני משפטית, אתית וחוקית למלא את חלקו. באם לא ימלא את חלקו יפצה את הצד הפגוע מהעסקה .

לעבור על חוק כל כך בסיסי זה בסדר, אבל לבוא לדרוש את הזכות הבסיסית זה שגוי?!

מעט עירנות...

• תוכן חדש...