Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3639 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב חברים,

התקציב ההתחלתי היה 5000 אבל הבנתי שבטווח המחירים הנ"ל לא היה אפשר למצוא ברמה והיה צריך קצת לעלות בתקציב.

צריך טלויזיה באיכות טובה, עדיפות ל 4K, כזו שאיהנה לצפות בה, היא מיועדת לסלון ומרחק הצפיה הוא 4 מטרים.

אני מתכנן לקכוש היום, אז אנא עזרתכם האחרונה בבקשה.

1. טלוויזיה Samsung UA55JU6400 4K ‏55 ‏אינטש

2. LG 55UF680Y 4K ‏55 ‏אינטש

3. טלוויזיה Philips 55PUT6400 4K ‏55 ‏אינטש

מה לקחת?

אודה לעזרתם!

Mazda 6 GG Luxury 2.0 07 - Exciting Zoom Zoom

פורסם
בוקר טוב חברים,

התקציב ההתחלתי היה 5000 אבל הבנתי שבטווח המחירים הנ"ל לא היה אפשר למצוא ברמה והיה צריך קצת לעלות בתקציב.

צריך טלויזיה באיכות טובה, עדיפות ל 4K, כזו שאיהנה לצפות בה, היא מיועדת לסלון ומרחק הצפיה הוא 4 מטרים.

אני מתכנן לקכוש היום, אז אנא עזרתכם האחרונה בבקשה.

1. טלוויזיה Samsung UA55JU6400 4K ‏55 ‏אינטש

2. LG 55UF680Y 4K ‏55 ‏אינטש

3. טלוויזיה Philips 55PUT6400 4K ‏55 ‏אינטש

מה לקחת?

אודה לעזרתם!

לי יש את טלויזיה מספר 3. מדובר על סמראט טי וי, כן? זה לא "סתם" מסך.

מסקר שוק שערכתי בזמנו וקריאת סקירות על מוצרים הגעתי למסקנה שהיא נותנת את התמורה הטובה ביותר לכסף.

גם אצלי מרחק הצפייה הוא כ-4 מטרים.

פורסם

לגבי 4K, האם בדקתם שהוא תומך 4K60HZ כי אם זה רק 30HZ זה לא שמיש בחיבור למחשב כי אפילו תנועת סמן העכבר קופצנית ולא חלקה כי זה רק 30HZ.

ככה לפחות היה לשני שנה שקרוב משפחה רכש 4K זול של פנסוניק אאל"ט והוא לא תמך 60HZ.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם
לגבי 4K, האם בדקתם שהוא תומך 4K60HZ כי אם זה רק 30HZ זה לא שמיש בחיבור למחשב כי אפילו תנועת סמן העכבר קופצנית ולא חלקה כי זה רק 30HZ.

ככה לפחות היה לשני שנה שקרוב משפחה רכש 4K זול של פנסוניק אאל"ט והוא לא תמך 60HZ.

האמת שאני לא כ"כ מתמצא בדברים האלה, אני פשוט רוצה להגיע לחנות עם דגם שאני רוצה ולקנות, אני יודע שיש בתחום הזה אלפי דגמים, משיטוט קצר באינטרנט הלכתי לאיבוד,

אני סמוך ובטוח שהחבר'ה כאן מבינים בנ"ל הרבה יותר ממני.

בעקרון גם לא איכפת לי שלא תהיה K4 רק שתהיה איכותית.

פורסם

הסמסונג.

ל4 מטר הייתי הולך על 60"+

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

אם 4K יורד מהפרק אני קניתי לאחרונה טלוויזיה שארפ 60 אינצ

דרך שופרסל ב 3999 יש סמראט שלא שווה כולם ויש 3D

מרוצה מאוד אין לי יס או הוט אז לא יודע איך השידור, מחובר למחשב ומרוצה מאוד מהאיכות

דגם הטלוויזיה :

LC60LE652EMK2

בהצלחה בקנייה

פורסם
הסמסונג.

ל4 מטר הייתי הולך על 60"+

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

אמנם אין דבר כזה גדול מידי כשזה נוגע למסכים לדעתי אבל אצלי יש מרק של 4.4 מטר מטלויזיה של 55 אינץ וזה בהחלט מספיק. התוספת במחיר לטלויזיה גדולה יותר פשוט לא שווה את זה. בסוף, הכל עניין של כסף.

פורסם

האמת שממש ממש רציתי 60", אבל זה מייקר משמעותית - לפחות ב 2000 ש"ח וצפונה.

במקום אחר, הומלץ לי על הטלויזיה הבאה:

http://www.wallashops.co.il/%D7%98%D7%9C%D7%95%D7%99%D7%96%D7%99%D7%94-58-Smart-TV4k-%D7%93%D7%92%D7%9D-58K700UWD/pi6VB58K700UWD?sct=r%3d4%26q%3dwildcard%3a*k700*+OR+k700%26ct%3dc%26url%3dhttp%253a%252f%252fwww.wallashops.co.il%252fa70%252fpi-6VB58K700UWD.aspx

על פניו - ראית טלויזיה מצויינת אבל זה עדיין הייסנס, אז לא יודע...

פורסם

לי יש סלון עם פרמטרים דומים, וטלויזיה של פיליפס 55".

היתרון הענק של פיליפס מבחינתי: Ambilight. זה פיצ'ר שחלק יאהבו וחלק יהיו אדישים לחלוטין - ע"י לדים בצידי הטלויזיה (ובדגמים מסוימים גם מעליה) הוא ממשיך את התמונה ומקרין צבע על הקיר, מה שמגניב זה שכשיש לדוגמא פיצוץ והחדר חשוך - הקיר מקבל תאורת אוירה כתומה וזה מגניב לאללה (זה נשמע מפגר שאני מסביר ככה, כשאני מדגים לחברים את זה ע"י סצינה של מהאביר האפל בה יורים רקטה על רכב, התגובה תמיד היא "awesome!").

ממליץ לך להוסיף לרשימה את פנסוניק, שמציעה מסכים טובים עם אחריות של 5 שנים.

מציע לחקור קצת על עניין ה4K, ממה שהבנתי - בטווח המחירים הזה הטלויזיות שמגיעות עם "4K" לא באמת ממצאות את הפוטנציאל וזה יותר 'פיצ'ר מדבקה'. אבל לא חקרתי בעצמי לעומק לכן אני ממליץ לך לקרוא קצת ולקבל החלטה.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

אני חושב שעדיף לקנות טלוויזיה 1080P סופר איכותית על פני טלוויזיה 4K בינונית. טלוויזיה 4K איכותית עדיין מאוד יקרה ויש מעט מאוד תוכן ב-4K.

פורסם

4K ל 55 אינץ ומרחק ארבע מטר? לדעתי אין הגיון בקניה כזאת, קח 1080 כמה שיותר גדולה ואיכותית

עזוב את ה 4K ל65 אינץ ומעלה שיהיה לך קצת כסף בצד עוד כמה שנים.

פורסם
אני חושב שעדיף לקנות טלוויזיה 1080P סופר איכותית על פני טלוויזיה 4K בינונית. טלוויזיה 4K איכותית עדיין מאוד יקרה ויש מעט מאוד תוכן ב-4K.

כן, סביר להניח שזה מה שאעשה, השאלה איזה דגם.

הומלץ לי גם על - טלוויזיה Samsung UA55HU7000 4K ‏55 ‏אינטש

אולי שווה לבדוק.

בנוסף, אמרו לי לקחת באחריות של סמליין בלבד ושאם זה לא אחריות של היבואן הרשמי, המסך הוא לא אותו מסך. כמה זה נכון? לא יודע..

פורסם

שוב, כמו שאמרתי, אני פתוח לאופציות של 1080K איכותית בעלת סמארט TV שזה מאד חשוב לי.

רק תציעו, אני כאן :)

כמה צריך למתוח את התקציב בשביל 60"?

פורסם

הסמארט הכי טוב נכון לעכשיו בשקלול נוחות ממשק זה של LG עם מערכת webOS 2/3.

סביבות 6500-7000 ש"ח.

יקר? לך על 55". אבל לא 4K.

• תוכן חדש...