Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3654 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
חשבתי שהם שמו על המדפים רכבים אמיתיים. זה דגמים?

ברור שרכבים אמיתיים. תסתכל על האנשים בחלקה השמאלי התחתון של התמונה לפרופורציה.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

בטודור בה נהגתי שהייתה שנת 48 ההילוכים היו דווקא ברצפה ולא על ההגה כמו במודעה של בני. זה שונה בעדכון הדגם של 49׳ נראה לי שאז היא גם קיבלה סנכרון לכל ההילוכים.

Sent from my iPhone using Tapatalk

יקירתי, לפני שאת מדברת סרה באלפא שלי, בואי נזכור שגם לך יש כמה ימים בחודש שאת דולפת ומושבתת.

טל שביט (1955-2011), האיש הטוב והנפלא שרכב היישר אל גן העדן.

פורסם

די צבועים, תעלו קצת פוסטים ישנים שלכם מהפורום שם צחקתם על כל מי שנהג בסקודה

זה מזכיר לי קצת פוסטים שבו רובכם היה נגד מכונאי מדרכה אבל עכשיו מהללים את כנופיית הטיפולים

בת זונה , שמש קופחת רק עליי

פורסם
די צבועים, תעלו קצת פוסטים ישנים שלכם מהפורום שם צחקתם על כל מי שנהג בסקודה

זה מזכיר לי קצת פוסטים שבו רובכם היה נגד מכונאי מדרכה אבל עכשיו מהללים את כנופיית הטיפולים

כנופיית הטיפולים עשו למכונאי המדרכה מה שפולקסוואגן עשו לסקודה..

פורסם

שזה בחינם אז הכל בסדר, מה פולקסווגן כבר עשו לסקודה ? נתנו להם את המנועים והגירים שלהם יחד עם התקלות, אבל תרשה לי גם לפרגן לסקודה שהסופרב החדשה שלהם זאת אחת המכוניות הכי יפות בארץ

בת זונה , שמש קופחת רק עליי

• תוכן חדש...