Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3666 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נכנסת לזה חזק בחודשים האחרונים אסטו, תכין כיסים עמוקים.

:p

לגבי הריח שנשאר לאחר שמנקים את הרכב - אכן, אני גם שוטף את השטיחים עם בדין הבעיה שהריח בשטיחים לא נשאר להרבה זמן, מה שכן מוזר זה שתמיד יש ריח של רכב חדש אצלי מהבד / פלסטיקה מה שזה לא יהיה, לא כל כך מת על זה הריח עושה לי בחילה.

כמובן שלפני ששמים ריחן ברכב עדיף שהוא יהיה נקי מבפנים ככל האפשר כולל אבק, אחרת יהיה ריח טחוב או מעופש שקליפורניה רק יחזקו (אתה לא רוצה ריח דובדבן מקולקל ברכב - נתקל במלא כאלה).

Opel Adam S 2017

פורסם

לא אוהב ריח של רכב חדש?! :shock: אני עדיין בחיפושים למציאת הריח הזה!

אם אני יחליף רכב זה יהיה רק מהסיבה הזאת

2016 Mini Cooper S - Pure Led

Maximum Go Kart Feel = 100% FUN

פורסם
נכנסת לזה חזק בחודשים האחרונים אסטו, תכין כיסים עמוקים.

:p

למען האמת, כבר לא מעט שנים,

אבל אני לא אוהב להחזיק מוצרים רק בשביל התצוגה, אני מחזיק בדר״כ רק דברים בשימוש,

גם ככה למרבית המוצרים יש חיי מדף, אז אין טעם להחזיק בלי סוף.

בנוגע לכיס, ובכן, על כלים אני משלם כמובן, אבל חומרים לרוב כמעט שלא חוץ מסופר פרימיום שאני משלם עלות מלאה,

יש אפילו מוצרים שהם חד פעמיים אצלי,

ההוצאות החריגות שלי זה רק כשיוצאת מכונה מיוחדת חדשה וכדומה, כל השאר זה בשיגרה.

פורסם

אני נכנסתי לזה רק בשנה וחצי האחרונות, יצאתי דיי משוגע האמת וזה לא כולל מכונות, אני מתאר לעצמי שברכב חדש אכן יהיו מכונות כי זה משהו שאני ארצה ללמוד.

לא אוהב ריח של רכב חדש?! :shock: אני עדיין בחיפושים למציאת הריח הזה!

אם אני יחליף רכב זה יהיה רק מהסיבה הזאת

אתה מוזמן להסניף את שלי :lol:

בשבילי ריסוס של סטריפר כל בוקר בשביל שיהיה נעים לנסיעה לעבודה (שלוקחת 5 דק' בערך) והכל טוב.

אגב לפותח שרשור - אם כבר ריחנים יש ל areon בקבוקוני ריח מאוד טובים שמחזיקים לפחות 3 שבועות, אני מאוד אהבתי.

Opel Adam S 2017

• תוכן חדש...