Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3564 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תנסה את זה למשלhttp://www.parts-express.com/dayton-audio-nd20fb-4-rear-mount-3-4-soft-dome-neodymium-tweeter--275-035

זה טוויטר משי שלושת רבעי אינטש, 4 אוהם באיזה 30 דולר לזוג, אם תביט בגרף היענות הכוח בסטיה של 30 עד 45 מעלות מהציר

הוא צריך להשמע ממש טוב!

זה כלום כסף לטוויטר נהדר לסט שני חלקים, צריך לשדך לכל אחד קבל חיתול מתאים באזור ה5-6 קילוהרץ בסדר ראשון וזה הכל.

זה טוויטר עם ממברנה שהיא כיפת בד.

יש גם גרסאת 6 אוהם עם מעטפת קצת יותר גדולה, זניח באיזה 9 דולר והם קיבלו ביקורות אוהדות מאוד, אחת מהן ישירות מארין מdiyma.

רק רוצה לפתוח כאן את הראש לעוד אופציות מאשר לקנות סט רמצ כניסה שהטוויטרים שלו הם הימור מוחלט ורוב הסיכויים,הימור לא טוב.

מילא הית מביא טוויטר מסט כניסה של סיז, מדהימים לא פחות ולא יותר.

בכל מקרה, הרוקפורד הוא בחירה לא רעה בגלל נצילות המידבאס, אם אתה בוחר ברוקפורד, תנסה בהתחלה להתקין בלי הטוויטרים או שתשמור את המקוריים בצד.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

את האמת שיש לי פה מגבר של Kenwood שאני מתעצל להתקין (KAC-646X).

אבל מהתגובות של שניכם, נראה לי שזה כנראה יהיה הכיוון ואז קומפוננט מקדימה וקוואקס מאחורה.

אני צריך לחשוב על זה, אם יש לי כוח להתקנה או שאני מחפש חיים קלים.

פורסם

אומנם עושה רושם שיש למגבר הזה כניסות היי לבל, כך שלא תצטרך להוסיף בעקרון מנחת, אבל זה לא שהוא בעל הספק גבוה יותר בהרבה.

הוא מוצהר ב-25W לערוץ ב-4 אוהם (ו-35W ב-2 אוהם).

פורסם

כן, אני יודע, מספיק בשביל להניע רמקולים קצת יותר טובים ולא מצריך ממני יותר השקעה כספית (חוץ מחיווט למגבר, והרבה יותר זמן עבודה).

אגב, 25W זה עם עיווט של פחות 0.08%, המוצהר הוא 50W לערוץ על 4 אום.

זה לא אומר 25W RMS לניצול מלא?

פורסם

לא, זה 50W מקסימום. נתון חסר ערך ממשי. הנתונים שציינתי הם נתוני RMS.

ו-0.08% זה אולי אחוז העיוות של המגבר בחיבור דרך כניסות הקדם הגברה (RCA), לא דרך המנחת המובנה בכניסת ההיי-לבל, ובכל מקרה נוסף בחיבור כזה גם העיוות של יחידת הראש.

כמובן שסביר שהתוצאה בכל זאת תרגיש משופרת, אבל אם זה מבחינתך השקעה "חריגה", אז לא בטוח שזה שווה את זה.

פורסם

נראה שאני הולך להתקין את המגבר, לקנות קומפוננט לדלתות הקידמיות וקוואקס לדלתות האחוריות.

לגבי ציוד התקנה למגבר, זה מספיק? (אני יודע ש ה RCA מיותר שם, אבל זה בא בבאנדל שיותר זול מבלי RCA)

https://www.amazon.com/Audio-Amplifier-Installation-Performance-Interconnect/dp/B000FKP7TY

פורסם

זה יהיה מעל ומעבר לדעתי.

לא הייתי ממהר להתקין רמקולים בדלתות האחוריות (מפאת מיקום אקוסטי לא מוצלח).

את ההשקעה הזו הייתי לוקח לטובת קצת בידוד בדלתות הקדמיות.

ואולי הייתי משתמש במגבר לעבודה חצי אקטיבית (ערוצים נפרדים לטוויטר ולמידבאס), במיוחד אם אתה רוכש את האלמנטים בנפרד כמו שאדי הציע ושיצריכו בניית קרוס עבורם או אם תשיג סט שתומך בתצורת בי-אמפ.

פורסם

תראה, כשאני משחק בפיידר אני מרגיש שלאחוריים יש השפעה משמעותית על הנפח, כשאני שומע רק מהקידמיים זה מרגיש חסר, בשביל זה אני רציתי גם אחוריים.

בגלל שחיבורי מגבר הם סטנדרטיים, חשבתי שאם אני ארגיש שזה לא מספיק, שדרוג המגבר יהיה עבודה קלה יחסית.

פורסם

אם אתה מאלו שצריכים את ההשלמה האחורית הזו, אז תפדאל.

ועדין, יכול להיות שתוכל להשאיר את האחוריים המקוריים (כולל החיבור הישיר ל-HU) אם הם מתפקדים בסדר בסה"כ ולבצע את הרעיון שהצעתי,

שכן נראה שיש אפשרות במגבר להגדיר כניסת זוג ערוצים אחד בלבד (מקור A) והגברה של ארבעת הערוצים על בסיסם (מניח שזה תקף גם לגבי כניסות היי-לבל, אבל צריך לוודא. מקסימום אפשר למצוא אולי איזה מנחת שני ערוצים זול אבל טוב יחסית).

פורסם

לי נראה שאם אני אעשה את זה, יהיה פער משמעותי בין הקודמים לאחוריים ואז אני אאבד את האפקט שיש לי כרגע.

פירוק החלקים ברכב, הכנת הצמה וכל העבודה הנדרשת להתקנה, לא שווה עבורי את הניסיון הזה.

אם אני לא אהיה מרוצה מהאחוריים זה דורש פירוק שוב וזאת עבודה כמעט כפולה על משהו שההשקעה בו יחסית לא גדולה.

המקסימום מבחינתי הוא למצוא מגבר יד2 חזק משמעותית במידה ואני לא אהיה מרוצה ויחסר לי משהו בסאונד.

זה עדיף מבחינתי מפירוק והתקנה שניה.

פורסם

הפער לא יהיה כל כך משמעותי לדעתי. זה נכון שאולי הקדמיים יהיו קצת יותר דומיננטים (כמתבקש במוזיקה שאמורה להגיע מלפנים) ועדין תקבל את ההשלמה האחורית. אולי אדי יוכל להוסיף עוד בהקשר זה. הוא יותר מומחה.

בכל אופן, לא לגמרי הבנתי למה אתה צריך לפרק משהו מאחור אם אתה לא מחליף את הרמקולים שם ומה בעצם העבודה הכפולה (*).

"המורכבות" היחידה בסיפור כזה תהיה לבצע את חלוקת התדרים בין האלמנטים הקדמיים (שנדרשת בכל מקרה אם תרכוש אותם בנפרד ולא כחלק מסט עם קרוס).

* אם בכל זאת תרצה להגביר את האחוריים, אז כן, תצטרך להעביר את החיווט הרלוונטי מה-HU למגבר (למרות שאפשר להמשיך לשכפל את האות הקדמי, אבל אז לא תהיה שליטה דרך הפיידר במערכת) או להכין כזה מראש שרק צריך לחבר בשעת הצורך. וכן תצטרך להעביר את החיווט מהמגבר לרמקולים.

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

רכשתי מגבר kenwood 8406.

אני אשמח לעצה לגבי מיקום על מה ואיך.

למקם על פלטה מעץ זאת לא הבעיה וגם הלבד לא בעיה, השאלה שלמעשה אני שואל זה איך מקבעים את זה בתא המטען בצורה שתראה כמה שיותר טוב? איזו מידה לקחת מבחינת המגש עליו יקובע המגבר? האם יש חשיבות לסוג החומר או שסיבית \ סנדוויץ׳ זה מספיק טוב?

אשמח לעצות ולשאלות אם החסרתי פרטים.

תודה לעוזרים.

• תוכן חדש...