Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יורו 2016

mlur
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3632 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים שלום

אז מה יש לכם בצד במשחקים מבחינת אוכל /שתיה וכאלה ואיפה מעדיפים לצפות במשחק ?

פורסם (נערך)

לי יש פאב 10 דקות הליכה מהבית אז פתרתי את הבעיה.

תכל'ס? הכי כיף עם החברים בבית. קצת בירות, חטיפים ביתיים ונגמר הסיפור.

מתכון לבלילת בירה:

בקבוק שליש בירה אהובה [רצוי כהה לייט ומעלה, כלומר מינימום גולסדטאר רגיל. בהירה יוצא טוב אבל לא מספיק טעם]

250 גרם קמח [בערך נו, אפשר תמיד להוסיף אם חסר. עדיף לשים פחות ואז להוסיף עוד].

מלח גז ופלפל גרוס בנדיבות

תבלינים שאתם אוהבים - תתפרעו! צ'ילי, כמון, פטרוזילה, פלפלים חריפים, לימון, חרדל, מה שבא לכם.

מערבבים הכל היטב עם מטרפה. המרקם אמור להיות בערך כמו בלילה של בלינצ'ס, כלומר יחסית נוזלי, אבל כזה שנדבק למה שאתם מטגנים.

מה אפשר לטגן בבלילה המטמטמת הזו? הכל: עוף, בשר, חמוצים [כן כן], חלה ישנה או חתיכות בגט, ירקות למיניהם [כרובית, ערימת בצל רצוץ, גזרים, תפו"א וכו'].

טיפ קטן: אפשר ורצוי לצפות את מה שאתם מטגנים תחילה בקמח, ואז להכניס לבלילה. זה עוזר לה להידבק למושא הטיגון.

תפוצ'יפס ביתי:

לוקחים כל ירק שאוהבים [סלק, בטטה, תפו"א וכו'], חותכים לפרוסות דקות, אני אוהב עם הקליפה.

זורקים את הפרוסות לקערה ושופכים פנימה כל תיבול שתרצו, אני אוהב את זה קלאסי עם שמן זית, פלפל שחור ונגיעות שבבי צ'ילי].

מסדרים הכל יפה התבנית על נייר אפייה ורק אז מפזרים מעל הרבה מלח גס. זה מבטיח שכל פרוסה תקבל מליחות ויהיה טעם אחיד.

10 דקות על 230 מעלות שיקבלו בום של חום, ואז להוריד טמפרטורה לאזור ה160-170 ולתת להם להתייבש לאט לאט כדי שלא יישרפו.

ממה שאני זוכר בערך 20 דקות וזה יוצא מושלם. אתם יכולים לתת בדיקונת בכל 5 דקות עד למידת פריכות והשחמה רצויות.

סלסה:

שמן זית לפי הרגש

3 עגבנייה

3 שן שום גדולה

1 צ'ילי [עם זרעים לרבאקיסטים, אני עושה בלי]

צרור כוסברה

1 מלפפון בלי המרכז [כן זה חשוב ומוסיף רעננות]

חצי בצל

מלח גס בנדיבות

פלפל שחור גרוס, קצת

1 גמבה [אופציונלי]

דוחפים הכל לבלנדר ומעבירים בכמה פולסים למי שאוהב מרקם גושי או עד מחית לחלביים.

זהו.

כמובן שגם תמיד אפשר טייק אוואי או לקנות מלא חטיפים וזרוק הכל לשולחן. אם אתם משקיענים תכינו פיצות. זה קל ולא חסר מתכונים בגוגול.

חוויה!

עריכה אחרונה על ידי ניקו פ.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

כדורגל אני רואה רק בבית, שלי או של חברים. לא סובל לראות בפאבים.

היום במשחק היו בירות, פיצוחים, קפה, גלידות ו Afinata איכותי ממסעדה טובה בבוקרשט שנפתח לכבוד השוויון.

חבל שבסוף הפסדנו, אבל איזזזה גול :)

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם
כש 31 משחקים משודרים בערוץ בתשלום, מבאס מאוד

האמת אין לי בעיה לשלם 65 שקלים בשביל לצפות בחודש שלם של משחקים ישירים בלי תקיעות ובאיכות HD, בנוסף לאולפנים לפני ואחרי המשחק.

בערך 2 שקלים למשחק, לא כזה קריטי.

ברגע שתהיה חברה שתספק רק את ערוצי הבסיס + ערוצי הספורט + נשיונאל ודיסקברי אני אהיה הראשון לעבור 8)

פורסם
כש 31 משחקים משודרים בערוץ בתשלום, מבאס מאוד

היום בעידן האינטרנט אין שום סיבה.

גם מי שהכי מאותגר אלקטרונית כמוני, מחבר איזה מחשב נייד לטלוויזיה ומריץ תשדירים בHD.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

24 משחקים ישודרו בתשלום, ערוץ 1 הספיק לרכוש 7 משחקים מצ'רלטון מאז שפורסם לוח השידורים ליורו.

והכי חשוב...

FORZA ITALIA

פורסם
24 משחקים ישודרו בתשלום, ערוץ 1 הספיק לרכוש 7 משחקים מצ'רלטון מאז שפורסם לוח השידורים ליורו.

והכי חשוב...

FORZA ITALIA

ערוץ 1 עושים צחוק מעצמם, רכשו את השידור אבל בלי השדרנים שנמצאים בצרפת, השדר והפרשן נמצאים באולפן בירושלים :|

פורסם
ערוץ 1 עושים צחוק מעצמם, רכשו את השידור אבל בלי השדרנים שנמצאים בצרפת, השדר והפרשן נמצאים באולפן בירושלים :|

נו ערוץ 1... ;)

פורסם
לי יש פאב 10 דקות הליכה מהבית אז פתרתי את הבעיה.

תכל'ס? הכי כיף עם החברים בבית. קצת בירות, חטיפים ביתיים ונגמר הסיפור.

מתכון לבלילת בירה:

בקבוק שליש בירה אהובה [רצוי כהה לייט ומעלה, כלומר מינימום גולסדטאר רגיל. בהירה יוצא טוב אבל לא מספיק טעם]

250 גרם קמח [בערך נו, אפשר תמיד להוסיף אם חסר. עדיף לשים פחות ואז להוסיף עוד].

מלח גז ופלפל גרוס בנדיבות

תבלינים שאתם אוהבים - תתפרעו! צ'ילי, כמון, פטרוזילה, פלפלים חריפים, לימון, חרדל, מה שבא לכם.

מערבבים הכל היטב עם מטרפה. המרקם אמור להיות בערך כמו בלילה של בלינצ'ס, כלומר יחסית נוזלי, אבל כזה שנדבק למה שאתם מטגנים.

מה אפשר לטגן בבלילה המטמטמת הזו? הכל: עוף, בשר, חמוצים [כן כן], חלה ישנה או חתיכות בגט, ירקות למיניהם [כרובית, ערימת בצל רצוץ, גזרים, תפו"א וכו'].

טיפ קטן: אפשר ורצוי לצפות את מה שאתם מטגנים תחילה בקמח, ואז להכניס לבלילה. זה עוזר לה להידבק למושא הטיגון.

תפוצ'יפס ביתי:

לוקחים כל ירק שאוהבים [סלק, בטטה, תפו"א וכו'], חותכים לפרוסות דקות, אני אוהב עם הקליפה.

זורקים את הפרוסות לקערה ושופכים פנימה כל תיבול שתרצו, אני אוהב את זה קלאסי עם שמן זית, פלפל שחור ונגיעות שבבי צ'ילי].

מסדרים הכל יפה התבנית על נייר אפייה ורק אז מפזרים מעל הרבה מלח גס. זה מבטיח שכל פרוסה תקבל מליחות ויהיה טעם אחיד.

10 דקות על 230 מעלות שיקבלו בום של חום, ואז להוריד טמפרטורה לאזור ה160-170 ולתת להם להתייבש לאט לאט כדי שלא יישרפו.

ממה שאני זוכר בערך 20 דקות וזה יוצא מושלם. אתם יכולים לתת בדיקונת בכל 5 דקות עד למידת פריכות והשחמה רצויות.

סלסה:

שמן זית לפי הרגש

3 עגבנייה

3 שן שום גדולה

1 צ'ילי [עם זרעים לרבאקיסטים, אני עושה בלי]

צרור כוסברה

1 מלפפון בלי המרכז [כן זה חשוב ומוסיף רעננות]

חצי בצל

מלח גס בנדיבות

פלפל שחור גרוס, קצת

1 גמבה [אופציונלי]

דוחפים הכל לבלנדר ומעבירים בכמה פולסים למי שאוהב מרקם גושי או עד מחית לחלביים.

זהו.

כמובן שגם תמיד אפשר טייק אוואי או לקנות מלא חטיפים וזרוק הכל לשולחן. אם אתם משקיענים תכינו פיצות. זה קל ולא חסר מתכונים בגוגול.

חוויה!

תותח.

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

• תוכן חדש...