Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איתוראן SAVE חינם ב-AIG, היתכן?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3652 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, רציתי לבדוק האם מישהו מכיר שבAIG נותנים איתוראן SAVE חינם עם התקנה על חשבונם והאיתוראן על חשבונם? נשמע קצת מפוקפק.. יש פה קאצ'? צריך לשלם מנוי חודשי של 19 ש"ח ישירות לאיתוראן. ואחרי שנה אם נוהגים זהיר יכולים לקבל עד 30% בביטוח.

מישהו מכיר? שמע? ממליץ?

פורסם

יש פה קאצ'

האיתוראן הזה הוא לא איתוראן רגיל. בנוסף ליכולת ניתור של איתוראן SAVE הוא מנתר את כל הנסיעה שלך.

אני באופן אישי לא חושב שחברת הביטוח צריך להכיר את כל דפוסי הנהיגה שלי.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?563996-%D7%A8%D7%9B%D7%99%D7%91-Safe-Drive-UBI-%D7%A9%D7%9C-AIG-%D7%9E%D7%99%D7%A9%D7%94%D7%95-%D7%A0%D7%99%D7%A1%D7%94

פורסם

כשאני רציתי לבטח גם אמרו לי להשים איתורן באוטו, ללא עלות ותשלום חודשי קבוע של מתחת ל20 שקל

הוא הסביר לי שלהם אין גישה למידע הזה אלה אך ורק לבעל הרכב, כששאלתי איך הוא ידע איך נהגתי שיתן לי 30 אחוז הנחה אחרי שנה הוא אמר שזה המחשב ואף נציג לא יכל לדעת את המידע, ויתרתי מהר מאוד.

פורסם

Aig בכל שנה מחדש נותנת לי הצעת מחיר ודורשת מיגון כאילו יש לי מינימום מרצדס sls, לא חסר חברות ביטוח... שמעתי על האיתוראן שלהם ואסתפק בsave שיש לי ב28 ש"ח בחודש ועם חברת ביטוח שמבינה שסיאט זה לא מאיבאך

Seat IBIZA 2015 1.2 TSI DSG

Skoda OCTAVIA 2013 2.0 TDI DSG

Skoda CITIGO 2014 1.0 MPI ASG

• תוכן חדש...