Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3657 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

 

אנחנו רוצים רכב משפחתי שני במשפחה, תקציב עד 30-35K, אוטומט.

 

ראינו שברולט סוניק מנוע 1400 הגרסה עם הבגאז' הרגיל, שאומנם הוא קצת צפוף מאחורה, אבל בסופו של דבר זה גודל לא רע בכלל. הרכב שנת 2012.

 

מדוע ירידת הערך כל כך גדולה? (בזמנו עלה 112). האם יש למי מחברי הפורום חוות דעת על הרכב הנ"ל? צריכת דלק אמיתית, אמינות, חלקים, טיפולים וכו'.

 

אנחנו מחפשים כאמור רכב משפחתי, כאשר האמינות וצריכת הדלק הכי חשובים. כל השאר זה בונוס.

 

רב תודות,

יניב

פורסם

אם אתה מדבר על סדאן , נסעתי ב1600 והיא רוכנת בצורה מעצבנת שפוגעת בנוחות נסיעה.

לדעתי לנסר או פורטה יתנו לך מרווח פנימי עדיף (הסוניק קטגוריה מתחת).

 

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

פורסם

תחפשו מיצובישי לנסר צורה חדשה 2008 מנוע 1800 סמ"ק. רכב משפחתי מרווח ואמין.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אני הייתי בודק פוקוס 1.6 אם אתה לא ממהר לשום מקום- אני נוסע עם ידידה כמה פעמים בשבוע בה, וחוץ ממנוע די רועש הרכב מרגיש לא רע בכלל.

פורסם

תודה לכולם על התגובות.

 

האם הכוונה למיצובישי לנסר הדור החדש? נראה שביד2 גם שנתון 2011 נכנס במסגרת התקציב.

 

תודה!

.

פורסם (נערך)

כן, לנסר חדשה. מה שנכנס לתקציב מ 2011 זה לנסר עם מנוע 1500 סמ"ק מליסינג. הוא פחות חזק, אבל לא פחות אמין ויעשה את העבודה.

אגב, 1500 בא עם גיר אוטומטי ו 1800 עם גיר רציף.

2008 זה השנתון הראשון של הדגם החדש והוא נמכר כשנתיים במקביל לדגם הקודם.

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

×
×
  • תוכן חדש...