Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה לטייפ מנהלים/רשמקול/מכשיר הקלטה - קטן ככל הניתן עם מיקרוםון רגיש

benj
שימו לב! השרשור הזה בן 3059 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום לכולם,

לצערי שוב ישנתי על האף והזמן דוחק בי.

אני זקוק למכשיר הקלטה, קטן ככל הניתן ועם מיקרופון רגיש דיו (כך שניתן יהיה להסליק). ראיתי שלל אופציות באינטרנט והלכתי לאיבוד. אני גם זקוק לו בטווח היומיים הקרובים מה שמקשה עלי להזמין מהאינטרנט.

אני מחיפה, כך שאשמח לשמוע על המלצות באזור.

למישהו יש המלצה פרקטית?

בתודה מראש,

בן.

עריכה אחרונה על ידי benj

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה על ההצעה, אלא שאין לי יכולת להגיע ליבנה, בטח לא בסדרגל הזמנים שנוצר לי.

אין לי בעיה לרכוש משהו בסגנון, ראיתי שיש לפיליפס באזור ה-270 ש"ח ב-KSP. השא', אם נניח מתוך תיק, ועד למרחק של 2-3 מ' ישמעו טוב?

בן.

BENJ:

ROY:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כן, הפיליפס מעולה, יש גם פנסוניק וסוני בסביבת המחירים האלה.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כן, הפיליפס מעולה

האמת היא שהייתי רוצה לנסות DOK שנמכרים בחו"ל או באתרים בארץ, ושיתרונם הגדול שהם קטנים (המטרה היא להסליק או לא לעורר חשד אם נמצאים באופן גלוי). הבעיה היא שאין לי זמן לחכות למשלוח, אפילו לא מהארץ.

הסיבה שהלכתי לכיוון של הפיליפס היא שהוא זמין בפשטות, במחיר שנראה לי הוגן. הגודל שלו הוא 10*4 ס"מ. לפיכך, הוא יצטרך לשבת בתוך תיק. אני תוהה האם בטווח של 2-3 מ' מתוך התיק ישמעו היטב את כל המדברים?

בן.

BENJ:

ROY:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

האם הטייפ מקליט על כרטיס זכרון? האם יש לו כניסת יו אסבי? אני שואל כי אני מתעניין בפתרון טוב להרצאות בלימודים, שיהיה תחליף איכותי יותר לפלאפון . (סליחה פות"ש על ההתעלקות)

"אם אי פעם המהירות תהרוג אותי , אל תבכו , כי אני אחייך". פול ווקר ז"ל

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זוגתי משתמשת ברשמקל PHILIPS מKSP,נקנה למטרת לימודים.

אני לא זוכר באיזה דגם מדובר אבל אם אתה מעוניין להקליט למרחק רצוי לקנות עם 2 מיקרופונים בעל אופציית MP3 ועדיפות על אחד שנטען.

בהגדרות יש אפשרות להגדיל את הרגישות של המיקרופון. אני מאמין שהטווח שלו, אם מקליטים דיבור רגיל הוא כ 5 מטר אולי יותר.

תמיד אפשר להגביר באמצעות נגן השמע\ תוכנה יעודית.

עריכה: מצאתי את הדגם http://ksp.co.il/?uin=24619

עריכה אחרונה על ידי Alex Not-Exist
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זוגתי משתמשת ברשמקל PHILIPS מKSP,נקנה למטרת לימודים.

אני לא זוכר באיזה דגם מדובר אבל אם אתה מעוניין להקליט למרחק רצוי לקנות עם 2 מיקרופונים בעל אופציית MP3 ועדיפות על אחד שנטען.

בהגדרות יש אפשרות להגדיל את הרגישות של המיקרופון. אני מאמין שהטווח שלו, אם מקליטים דיבור רגיל הוא כ 5 מטר אולי יותר.

תמיד אפשר להגביר באמצעות נגן השמע\ תוכנה יעודית.

וידוע לך אם יש לו אופצייה לסנן רעשי רקע, כך שישמע רק הקול של המרצה?

"אם אי פעם המהירות תהרוג אותי , אל תבכו , כי אני אחייך". פול ווקר ז"ל

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כן ישנה אופציה כזאת, אבל היא מסננת עד גבול מסויים.

בסה''כ, הרשמקל שבחרנו הוא טוב מאוד וזוגתי מאוד מרוצה.

היא משתמשת בBs player לניגון ההקלטות.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

במקרה שלי המטרה היא אחרת, והיא להקליט שיחה בתוך חדר בו אמורים להיות כ-3 אנשים, בטווח של 2-3 מ' גג, אם לא פחות. מדובר במכשיר לא זול ואני תוהה אם לא כדאי לי להסתפק בדגמים זולים יותר שההבדל העיקרי בינהם לזה הינו שהמכשיר עובד על בטריות גילות ולא סוללה נטענת (ואולי זה יתרון?).

למשל: מכשיר יותר פשוט (לא הכי פשוט): פיליפס DVT 1200. או כזה עם 2 מיקרופונים שעולה מעט יותר - DVT 2500 2MIC.

מה שמעניין אותי זה שאם המכשיר הנ"ל יושב בתוך תיק (כי הוא גדול יחסית) עדיין ישמעו טוב (ואפשר לנסות לקרב אותו לפתח.

בן.

BENJ:

ROY:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני לא בדקתי אותו בתוך תיק וגם אין לי אפשרות לעשות את זה כרגע, אני מאמין שהוא יקליט טוב, הכי חשוב זה לבחור דגם עם 2 מיקרופונים.

בכללי הוא מאוד קטן יכנס לך בכיף לכיס ביחד עם פלאפון. יש לו גם נעילת כפתורים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בקשר למחיר - אלה מוצרים שנמכרים ביחידות בודדות ולכן מחירם מרקיע שחקים יחסית לפשטות שלהם.

עוד נקודה חשובה ולא צפויה - המכשירים הזולים אינם מקליטים ב-mp3 אלא רק ב-wma או בפורמטים חינמיים אחרים, וזה פוטנציאל להתעסקות מיותרת במידה ותצטרך לערוך או להשמיע דרך מכשיר אחר או סתם להעביר למחשב. Been there.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הכי חשוב זה לבחור דגם עם 2 מיקרופונים.

בכללי הוא מאוד קטן יכנס לך בכיף לכיס ביחד עם פלאפון

עוד נקודה חשובה ולא צפויה - המכשירים הזולים אינם מקליטים ב-mp3 אלא רק ב-wma או בפורמטים חינמיים אחרים, וזה פוטנציאל להתעסקות מיותרת במידה ותצטרך לערוך או להשמיע דרך מכשיר אחר או סתם להעביר למחשב.

אוקי - אז 2 מיקרופונים + MP3.

מה דעתכם על זה - אומנם על סוללות רגילות (ואולי זה יתרון) יעשה את העבודה? או שיש טעם להשקיע עוד 100 ש"ח ולרכוש את זה (גם סוללה מובנת) - אני לא רוצה סתם לבזבז כסף.

בכל מקרה אני די מתבאס מהגודל שלהם, כי 11-12 ס"מ אורך זה קצת גדול בכיס למשל והמטרה שזה יוסלק. אני גם לא רוצה להשקיע מידי, מעבר למה שצריך.

בן.

BENJ:

ROY:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אוקי - אז 2 מיקרופונים + MP3.

מה דעתכם על זה - אומנם על סוללות רגילות (ואולי זה יתרון) יעשה את העבודה? או שיש טעם להשקיע עוד 100 ש"ח ולרכוש את זה (גם סוללה מובנת) - אני לא רוצה סתם לבזבז כסף.

אני מתלבט בין שני הדגמים בקישורים שבציטוט. (השוואה באתר KSP).

ע"פ הנתונים שבהשוואה, ובשביל הצרכים שהגדרתי, האם שווה להוסיף עוד 100 ש"ח (למשהו שהוא גם ככה יקר)?

בתודה,

בן.

BENJ:

ROY:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...