Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה על מערכת Auto Hold בגולף 7

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3671 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום,

ברכב שלי מותקנת המערכת הנ"ל, היא מאוד נוחה כי לא צריך להחזיק את הבלם לחוץ כאשר הרכב עומד באור אדום וגם מאוד נוח לזנק איתה בעליה.

השאלה היא אם המערכת לא פוגעת בגיר?

היא לא יוצרת מצב של זינוק תמידי בחצי קלאץ כמו למשל ברכב ידני בעליה?

המערכת משחררת את הבלמים רק אחרי נגיעה בגז, אני מרגיש שיש פרק זמן מאוד קצר שהבלמים נעולים והילוך משולב לראשון.

אם אני לוחץ חזק על הגז בתחילת נסיעה הרכב קופץ קדימה כי לא מספיק לשחרר את הבלמים.

Auto Hold function

As soon as the vehicle comes to a complete stop, the ABS hydraulic unit stores the vehicles final braking pressure. So even when you take your foot off the brake pedal, all four wheels brakes remain applied, providing increased comfort in stationary traffic. This function is released automatically when you drive off again.

http://www.volkswagen.co.uk/technology/parking-and-manoeuvring/auto-hold

עריכה אחרונה על ידי דניאל1983
פורסם
הציטוט שהבאת עונה לך על השאלה, אין כאן קשר לגיר, משאבת הABS "שומרת" על הבלמים במצב לחוץ וככה בעצם מונעת דרדור.

את זה הבנתי.

השאלה שלי אם בתחילת התנועה המצב של הילוך משולב+גז+בלמים נעולים, לא פוגע בגיר?

• תוכן חדש...