Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3681 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

אני מחפש לקנות את הפלסטלינה שמגיע על מטלית מיקרופייבר...

כרגע ניראה לי אני מעוניין בנאנו-סקין השאלה היא אם משהוא פה יודע איפה ניתן להשיג אותם בארץ?

או לחלופין אם משהוא מכיר עוד מוצר מומלץ למטלית פלסטלינה שניתן לקנות בארץ אני אשמח לשמוע...

בנוסף לגבי האוטם צבע

ראיתי שבתחרות בין ה מנזרנה ל Chemical Guys Jet Seal 109 המנזרנה ניצח בפורום פה ברוב המקרים...

רק רוצה לדעת מה הם הדברים שה C.G בכל זאת עדיף בהם על המנזרנה או שאין כאלה?

לגבי המנזרנה

מה ההבדל בין ה Menzerna PL לבין ה Menzerna Jescar PL.

לגבי אופן מימוש האוטם:

אני קודם שותף את הרכב

מייבש

עובר עם פלסטלינה

ואז יישום אוטם צבע.

האם בשלב שבין הפלסטלינה לבין האוטם צבע צריך לעשות עוד משהוא? שמעתי שאנשים שוטפים את האוטו עם אלכוהול מדולל או משהוא כזה?

פורסם
היי

לגבי המנזרנה

מה ההבדל בין ה Menzerna PL לבין ה Menzerna Jescar PL.

היה פה דיון על זה לפני כמה שבועות, המסקנה היא שזה אותו מוצר רק המיתוג שונה.

פורסם

אני לא נוהג לדבר על מותגים, כי אין טוב יותר ברמות הגבוהות, עירבוב שונה, שם שונה, אותו הדבר.

הייתי ממליץ שתקרא המון לפני שאתה מיישם אוטם.

פורסם (נערך)

קראתי לא מעט בנושא...

אבל מאיזה סיבה המלצת לי לקרוא? מבחינת חסרונות של האוטם או מבחינת הצורה שצריך ללממש אותו...

כי לגבי חסרונות לא שמעתי יותר מידי...

עריכה אחרונה על ידי misgavv
פורסם

מתוך הסיבה שאתה צריך להיות בטוח שאתה מסוגל לזהות את מצב הרכב לפני שאתה מיישם אוטם בצורה עצמאית,

כל פגם שקיים בצבע, פשוט לכדת אותו, ולנצח תהיה מקולל בלהביט בזה כל יום נוצץ לך דרך האוטם :) (או לחילופין עד שתאלץ ליישם אותו מחדש)

פורסם

כמו שנאמר פה כבר בלא מעט נושאים, גם מהרגע הראשון שקיבלת את הרכב, יכול להיות לו סווירלים וכדומה.

אם אתה בטוח שהרכב במצב נהדר, תעקוב אחרי הוראות כיצד להכין רכב לאוטם, לפי מצב הרכב

שטיפה טובה בדרך תקינה, הסרת מזהמים, להכין משטח חלק לעבודה,

ולהתחיל לעבוד לפי הוראות המוצר.

• תוכן חדש...