Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3695 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אין שום חשיבות למשחה כל עוד היא מכילה פלואוריד.

קצת אוף טופיק,

בתור בעל מקצוע בתחום אני אשמח אם תחווה דעה לעניין הפלאוריד המוסף במים, בריא? מיותר או לא באמת משפיע?

(שאלתי את הרופא שיניים שאני משתמש בשרותיו והוא אמר שהוא לא מבין בהשפעות יותר מדי).

• תגובות 62
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ריכוז ההפלרה הוא 1-2 ppm (חלקיק עד שניים למיליון חלקיקים) וזה ריכוז שהוא תרפאוטי (יענו בעל השפעות רפואיות חיוביות, כלומר הורדת תחלואה בעששת). יש מחקרים ארוכי טווח שאכן מראים שהריכוז הזה מוריד את הסיכוי לחלות בעששת. צריך ריכוז הרבה יותר גבוה כדי לסבול מתוצאות של ריכוז פלואוריד גבוה (פלואורוזיס). לא ראיתי מחקרים רציניים שמראים על עליה בתחלואה כלשהי בעקבות ההפלרה.

אסייג ואומר שהאסכולה שאני מגיע ממנה היא אוניברסיטת ת"א, ומי שלימד אותי הם הגורואים של נושא ההפלרה בארץ

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם

אחד מהצ'יזבטים במנהל עסקים ויזמות מספר על ממציא שפנה לקולגייט ודרש, וקיבל, כמה מאות אלפי דולרים עבור רעיון שיגרום להם להרוויח מאות מיליונים.

הרעיון היה להגדיל את פתח השפופרת בשני מ"מ או משהו כזה.

איפה אפשר לרכוש אונליין Paro Medic? מוצא חנויות ישראליות בהן המחיר יקר.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

• תוכן חדש...