Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מזגן מיני מרכזי קופא

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3629 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום חברים,

בדירה שלי מותקן מזגן מיני מרכזי של תדיראן כבן 12 שנים.

הוא פעל רצוף היום במשך כ-18 שעות אך בשעות האחרונות הוא לא בדיוק קירר ובקושי יצא אויר מפתחי היציאה.

לאחר שניקיתי את הפילטר שהיה במצב סביר ולא מפוצץ באבק הבחנתי כי כל היחידה הפנימית מלאה בקרח שהצטבר על הסוללה.

התקשרתי לטכנאי שבעבר עבדתי איתו והוא קבע בהחלטיות שמדובר בחוסר בגז.

האם האבחנה נכונה? האם עליי לבדוק עוד כמה דברים לפני שאגיע למסקנה שכזאת?

מחר הבחור יגיע לבדוק את המזגן ואני מעדיף להבין קצת לפני שאגיד אמן למה שהוא יגיד.

תודה לעונים ולאיציק

מצ"ב תמונות של היחידה הפנימית הקפואה.

עריכה אחרונה על ידי eyals05
פורסם

חוזר כדי לעדכן: היה טכנאי ובדק את הגז. הגיע למסקנה שיש 10 (PSI?) בעוד שצריך להיות באזור החמישים.

מילא גז ועכשיו המזגן בסדר.

אמר לי שמאוד מוזר שנעלם כך גז בצורה משמעותית והוא חושש שיש דליפה במזגן אך אמר שכרגע נמתין לראות אם הגז נעלם שוב ורק אז נתחיל לחפש את הדליפה.

בכל אופן הוא גם אמר שלדעתו מכיוון שמדובר במזגן ישן (12 שנה) לא שווה להתעסק בכלל עם חיפוש הדליפה ותיקונה (דבר שיעלה לדבריו הרבה כסף) ועדיף כבר לקנות מזגן חדש.

אני מקווה שגז לא יעלם ושהסאגה הזאת מאחורינו.

מה אתם אומרים?

פורסם

אם יש דליפה, הגז יברח שוב ( אלא אם הטכנאי קוסם). השאלה כמה זמן ייקח עד שזה יקרה .

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

קח בחשבון שהמזגנים הללו (ויתקן אותי איציק אם אני טועה) של מלפני 10 שנים ויותר נחשבים לאמינים ואיכותיים יותר ממה שמייצרים כיום, כך שאולי כן יהיה עדיף לתקנו.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

לצערי המזגן שוב קפא מה שאומר שיש דליפה של גז ומכיוון שהמזגן ישן לא משתלם לתקנו ולשלם אלפיים-שלושת אלפים שקלים על תיקונו ולכן הוחלט על רכישה של מזגנים חדשים במקום המיני מרכזי.

החלטתי שעדיף לשים מזגן בכל חדר ומזגן גדול בסלון מאשר לשים שוב מזגן מיני מרכזי בזבזני בחשמל (כי בלילות במקום להפעיל רק בחדר מפעילים בכל הבית).

נרכשו מזגני אלקטרה:

פלטינום 120 לחדר של הילד.

פלטינום 140 לחדר הורים

פלטינום אינוורטר 350 לחלל המגורים.

בממד הותקן לפני שנתיים מזגן של אלקטרה 1 כ"ס

כל המזגנים יחד עם התקנה עלו לי קרוב ל-13 אלף ש"ח.

כרגע הם נחים בסלון מחכים למתקין בעוד המזגן המיני מרכזי עדין עושה את העבודה ומקרר אך לעיתים קופא לגמרי.

אני מקווה שאחרי ההתקנה יהיה לי שקט ליותר מעשור.

פורסם
לצערי המזגן שוב קפא מה שאומר שיש דליפה של גז ומכיוון שהמזגן ישן לא משתלם לתקנו ולשלם אלפיים-שלושת אלפים שקלים על תיקונו ולכן הוחלט על רכישה של מזגנים חדשים במקום המיני מרכזי.

החלטתי שעדיף לשים מזגן בכל חדר ומזגן גדול בסלון מאשר לשים שוב מזגן מיני מרכזי בזבזני בחשמל (כי בלילות במקום להפעיל רק בחדר מפעילים בכל הבית).

נרכשו מזגני אלקטרה:

פלטינום 120 לחדר של הילד.

פלטינום 140 לחדר הורים

פלטינום אינוורטר 350 לחלל המגורים.

בממד הותקן לפני שנתיים מזגן של אלקטרה 1 כ"ס

כל המזגנים יחד עם התקנה עלו לי קרוב ל-13 אלף ש"ח.

כרגע הם נחים בסלון מחכים למתקין בעוד המזגן המיני מרכזי עדין עושה את העבודה ומקרר אך לעיתים קופא לגמרי.

אני מקווה שאחרי ההתקנה יהיה לי שקט ליותר מעשור.

אינוורטר זה חתול בשק.אמינותם מוטלת בספק.יכולת גם לקנות relax 14 לחדרים ולחסוך כסף.חבל שלא התייעצת קודם הרכישה.

נשלח מערב הסעודית

ליטר1 ל 15 מטר ..... :lol:

פורסם

יש למשפחה שלי נסיון של שלושים שנה עם אלקטרה ועם מתקין המזגנים.

סומכים עליו בעיניים עצומות ולכן קניתי את מה שהוא ממליץ.

לסלון התלבטתי אם לשים אינוורטר או לא מכיוון שמדובר על תוספת של 1,200 ש"ח ולבסוף הוחלט ללכת על אינוורטר לחיסכון בחשמל שלפי אבי שהתקין כזה לפני כשלוש שנים חוסך לו כ30% בחשבון החשמל.

חברות אחרות מלבד אלקטרה לא באו בחשבון למרות מחיר מוזל והעדפתי את הפלטינום בגלל הדירוג האנרגטי.

עוד כמה שקלים לא יהרגו אותי וממרום שנותיי למדתי שיש סיבה לכך שזול מתחיל בז'.

פורסם
יש למשפחה שלי נסיון של שלושים שנה עם אלקטרה ועם מתקין המזגנים.

סומכים עליו בעיניים עצומות ולכן קניתי את מה שהוא ממליץ.

לסלון התלבטתי אם לשים אינוורטר או לא מכיוון שמדובר על תוספת של 1,200 ש"ח ולבסוף הוחלט ללכת על אינוורטר לחיסכון בחשמל שלפי אבי שהתקין כזה לפני כשלוש שנים חוסך לו כ30% בחשבון החשמל.

חברות אחרות מלבד אלקטרה לא באו בחשבון למרות מחיר מוזל והעדפתי את הפלטינום בגלל הדירוג האנרגטי.

עוד כמה שקלים לא יהרגו אותי וממרום שנותיי למדתי שיש סיבה לכך שזול מתחיל בז'.

לא התקנתי מזגנים זולים ודֵקא האינוורטר עלה כמה שקלים פחות ועדיין העדפתי את הרגיל (platinum a 350 electra)

נשלח מערב הסעודית

ליטר1 ל 15 מטר ..... :lol:

• תוכן חדש...