Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2999 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא מאמין עדין בפריוס... זה גימיק נחמד להיות ירוק, אני אבל היום רכבים מודרנים דיזל ו tsi יכולים להגיע לצריכת דלק מכובדת מאוד. לא כמו הפריוס אבל די קרוב ובשביל זה לא צריך להוסיף הרבה

כסף ברכישה והפער הזה של צריכת הדלק לא יביא אף אחד לפשיטת רגל. גימיק יפה אבל עדין לא מספיק.

Sent from my SM-N915F using Tapatalk

ערן EMT-P

NISSAN X-trial 2017.

VW GOLF Mk7.5 150 HP

• תגובות 68
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אתמול ישבתי אצל זוג חברים שקנו פריוס + חדשה לפני כחודש.

כמובן שהם הפכו לפריקים של חיסכון, קשה שלא עם כזה אוטו שכל הזמן מציב לך את נתוני הצריכה מול הפנים.

אז לסיכום של חודש וקצת עם האוטו, האישה מגיעה לצריכה של 1 ל20 וצפונה, הגבר תקוע על 1 ל14-15. אותה מכונית, אותו מסלול נהיגה, נהגים שונים. רק מדגיש שוב עד כמה צורת הנהיגה חשובה ברכב הזה.

• מעניין 1
פורסם

אתה תלמד עם הזמן לנצל טוב יותר את המערכת ההיברידית, תיקח בחשבון שזה דורש נסיעה רגועה מאוד, לדוגמא נסיעה במהירות קבועה של 60-70 ניתנת לביצוע על חשמל בלבד יחסית הרבה זמן.

לנהוג במהירות כזו בכביש של 90, לדוגמא, זה להיות מטרד לתנועה ולחלוטין לא בטוח.

זה בסדר לחפש לחסוך, אבל אנחנו לא לבד על הכביש...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
לנהוג במהירות כזו בכביש של 90, לדוגמא, זה להיות מטרד לתנועה ולחלוטין לא בטוח.

זה בסדר לחפש לחסוך, אבל אנחנו לא לבד על הכביש...

לא חושב שלזה ספרינג כיוון.

כוונתו שבכביש של 60-70 נהג פריוס מיומן יידע ליסוע על 60-70 על חשמל בלבד, ללא שום הפרעה לתנועה.

פורסם
אתמול ישבתי אצל זוג חברים שקנו פריוס + חדשה לפני כחודש.

כמובן שהם הפכו לפריקים של חיסכון, קשה שלא עם כזה אוטו שכל הזמן מציב לך את נתוני הצריכה מול הפנים.

אז לסיכום של חודש וקצת עם האוטו, האישה מגיעה לצריכה של 1 ל20 וצפונה, הגבר תקוע על 1 ל14-15. אותה מכונית, אותו מסלול נהיגה, נהגים שונים. רק מדגיש שוב עד כמה צורת הנהיגה חשובה ברכב הזה.

כל רכב יציג נותנים שונים בצורת נהיגה שונה

גם על הוולוו 940 אשתי הציגה צריכת דלק טובה ב50% אבל היא נוהגת על 50 קמ"ש ולא יודעת מה זה קיק דאון.

החכמה היא שרכב חסכוני יראה זאת בנהיגה מנהלתית נורמאלית ואת זה הפריוס לא עושה ולא תעשה

הדיזלים כן.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

לא ידעתי שבכדי לנהוג בפריוס צריך לדעת "לנהוג". אם היתי "נוהג" בפולו שלי כמו שמבקשים "לנהוג" בפריוס אני מאמין שהפער בצריכת הדלק לא היה משמעותי. הקיצור חרטא...

• רעיון טוב! 1

ערן EMT-P

NISSAN X-trial 2017.

VW GOLF Mk7.5 150 HP

פורסם

d5c24a5b1148a008eabbb62e24850383.jpg

66c0dcc619c57dfbbd85fba28075b5a2.jpg

b729d1b90360b71bd5c26f0ce41c4e7a.jpg

אלו תוצאות משלוש נסיעות אקראיות של בני המשפחה בפריוס החדשה, והיא רק בת חודש בלבד.

אלו לא תוצאות "אקראיות" או כאלו שאתה מתחיל נסיעה במחשבה: "עכשיו אשבור שיא". זה פשוט קורה.

כמובן שסגנון הנהיגה שלנו רגוע, גם ברכבים הקודמים שהיו בבעולתנו (1:12.5 באסטרה ברלינה ליסינג, 1:11 בקורולה 93 שלי).

שונאי פריוס ימשיכו להגיד שהיא משעממת (אולי), איטית (דווקא הסיד שלנו מרגישה חלשה לידה), יקרה (יותר זולה מרכב מנהלים ומאובזרת יותר מרובם) ושזמנה יעבור (זהו דור רביעי והיד נטועה).

מי שהיתה בבעלותו, לא יחזור לשום דבר אחר.

פורסם
לא ידעתי שבכדי לנהוג בפריוס צריך לדעת "לנהוג". אם היתי "נוהג" בפולו שלי כמו שמבקשים "לנהוג" בפריוס אני מאמין שהפער בצריכת הדלק לא היה משמעותי. הקיצור חרטא...

ניצול נכון של המערכת ההיברידית אין משמעותו ליסוע לאט.

ולא, בפולו שלך אתה לא יכול לנצל נכון מערכת היברידית, פשוט כי אין לך כזאת.

פורסם

אחרי התלבטויות בלי סוף עברתי לפריוס 2010 הדור השלישי.

הרכבים הקודמים שלי כולם היו הונדות. האחרונה 2009 סיוויק בגרסא המפוארת ביותר.

ביום הראשון של המעבר.. הלם.. סגנון נהיגה שונה בתכלית.

ביום רביעי האחרון סגרתי בדיוק חודש עם הפריוס.

רוב הנסיעות שלי הם בין עירוניות.

ממוצע צריכת הדלק שלי כרגע עומד על 1 ל 22

כמובן שלא הייתי הכי רגוע עם הרכב. בכל זאת רציתי להכיר את היכולות שלו אם וכאשר אצטרך אותם.

כמו שאמרו קודמי הרכב בהחלט מדרבן לנסוע חכם חסכוני ורגוע.

סיכום אחרי חודש.

1. התמכרתי לשקט.

2. צריכת דלק חלומית. ותחסכו ממני השוואות לדיזל. אם הייתי רוצה טרקטור הייתי הולך על דיזל.

3. כמה הזוי שזה ישמע למדתי להנות מנסיעה רגועה. בסופה של כל נסיעה הגעתי בדיוק בזמן בלי עיכובים ועם הנאה ולא לחץ.

4. אני בהחלט הולך להמשיך עם הרכב הזה בתור הרכב הבא שלי בעוד כמה שנים

פורסם

זה ויכוח עקר.

משום מה כל מי שקוטל את הפריוס לא היה בעלים של אחת מעולם, אלא רק שמע ממישהו, ששמע ממישהו שקרא איפה שהוא שהצריכה של הרכב גרועה או לחלופין כותב מהרהורי לבו והגיונו הבריא. נקודה למחשבה.

הם יקטלו ואני אמשיך ליסוע מהר ושקט בצריכה של 1:25 משולב.

שבוע נפלא לכולנו!

פורסם

אני חושב שהפריוס היא העתיד של מכוניות עירוניות קטנות . דרך אגב : איך המזגן כאשר חם ונמצאים על מצבר ?

פורסם

סיכום אחרי חודש.

1. התמכרתי לשקט.

2. צריכת דלק חלומית. ותחסכו ממני השוואות לדיזל. אם הייתי רוצה טרקטור הייתי הולך על דיזל.

שקט? משום מה בהתרשמות אישית שלי בנהיגה רכב זה לא שקט יותר בשיוט מרכב שאתה קורה לו טרקטור (לרוב רכב דיזל אירופאי עם בידוד טוב יותר משמעותית). שומעים את הגלגלים היטב כבר על 70קמ"ש - כמו רעש של סקייטבורד. להערכתי רמת רעש בשיוט פחות או יותר זהה לכל רכב רגיל, גם דיזל מאותה קטגוריה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
שקט? משום מה בהתרשמות אישית שלי בנהיגה רכב זה לא שקט יותר בשיוט מרכב שאתה קורה לו טרקטור (לרוב רכב דיזל אירופאי עם בידוד טוב יותר משמעותית). שומעים את הגלגלים היטב כבר על 70קמ"ש - כמו רעש של סקייטבורד. להערכתי רמת רעש בשיוט פחות או יותר זהה לכל רכב רגיל, גם דיזל מאותה קטגוריה.

מסכים.

שקט ממכר יש רק בנסיעה עירונית כשהרכב מונע באמצעות חשמל.

• תוכן חדש...