Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2999 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ממש אשמח אם מישהו מהנהגים שמצליחים להגיע לתוצאות טובות משלי יוכל לשוחח איתי טלפונית לתדרוך. כי אני לא מגיע לזה, וגם לא יודע איך מגיעים למסך עם הציונים שהעלה ziv.

חשוב לציין שאצלי מדובר בפריוס פלוס 2016 חדשה ולא ב רגילה.

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

• תגובות 68
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)

לאיזו צריכה אתה מגיע?

מה אופי הנסיעה?

כמה נוסעים בד"כ?

מזגן?

ככלל הפריוס פלוס שלך כבדה מהפריוס הרגילה ולכן צורכת יותר דלק.

ברכב שלך קיימת מערכת ההנעה של דור 3 ולא של דור 4 שאמורה להיות חסכונית יותר.

אתה לא יכול להגיע למסך כמו שצילם זיו כי אצלו מדובר בפריוס דור 4.

גם הצריכה שהוא הציג ככל הנראה לא מייצגת צריכה ממוצעת, אלא בתוואי מאוד ספציפי שחלקים גדולים ממנו בוצעו על חשמל.

עריכה:

עכשיו אני שם לב שאתה הוא פותח השרשור והצגת את כל הנתונים עליהם שאלתי.

תשתפשף עוד קצת עם הרכב ותנסה "להקשיב" לו, הוא מספר לך בדיוק מה טוב לו...

אני בתדלוק הראשון עם הפריוס שלי (דור 3 2012) השגתי 1:19.75. משם עקומת הלמידה עלתה ביחס הפוך לעקומת צריכת הדלק שירדה, וכיום אני משיג באותו תוואי נסיעה ובאותן המהירויות, צריכה של 1:25.

עריכה אחרונה על ידי tomerc
פורסם
אני חושב שהפריוס היא העתיד של מכוניות עירוניות קטנות . דרך אגב : איך המזגן כאשר חם ונמצאים על מצבר ?

אולי בגרסאת הפלאג אין שלא משווקת במקומותינו בגלל שאריות תאוות הבצע של בטר פלייס.

גם אז, הפריוס גדולה מידי לטעמי, גרסאת הייבריד פלאג אין על מרכב סופר מיני הוא הרכב העירוני המיטבי נכון להיום לדעתי.

פורסם
אחרי התלבטויות בלי סוף עברתי לפריוס 2010 הדור השלישי.

הרכבים הקודמים שלי כולם היו הונדות. האחרונה 2009 סיוויק בגרסא המפוארת ביותר.

ביום הראשון של המעבר.. הלם.. סגנון נהיגה שונה בתכלית.

ביום רביעי האחרון סגרתי בדיוק חודש עם הפריוס.

רוב הנסיעות שלי הם בין עירוניות.

ממוצע צריכת הדלק שלי כרגע עומד על 1 ל 22

כמובן שלא הייתי הכי רגוע עם הרכב. בכל זאת רציתי להכיר את היכולות שלו אם וכאשר אצטרך אותם.

כמו שאמרו קודמי הרכב בהחלט מדרבן לנסוע חכם חסכוני ורגוע.

סיכום אחרי חודש.

1. התמכרתי לשקט.

2. צריכת דלק חלומית. ותחסכו ממני השוואות לדיזל. אם הייתי רוצה טרקטור הייתי הולך על דיזל.

3. כמה הזוי שזה ישמע למדתי להנות מנסיעה רגועה. בסופה של כל נסיעה הגעתי בדיוק בזמן בלי עיכובים ועם הנאה ולא לחץ.

4. אני בהחלט הולך להמשיך עם הרכב הזה בתור הרכב הבא שלי בעוד כמה שנים

תתחדש, וקבל עצות:

1. את החיסכון בדלק נסה להביא על ידי מקסום הנסיעה על חשמל אולם באופן שלא ישגע אותך ואת הנוסעים אחריך.

2. נסה לנהוג רגיל ולא להתמכר לחיסכון בדלק, נסיעה רגילה תביא לך 1:18 1:19, שים לב שאתה מרוכז בכביש ולא בצג של הצריכה, אין טעם להשתגע כדי לעבור ל 1:22, גם ככה יש לך חיסכון עצום בדלק, מכאן כבר אין כמעט מה לשפר, זה מדובר בגרושים.

3. מידי פעם תעשה סיבוב על דיזלית בשביל לקבל פרופורציות לטוב ולרע, של כח ושל רעש.

4. תהנה מהשקט של הפריוס.

נוסע בפריוס 2008

פורסם

ספרינג,

אתה נוסע בדור 2 והבחור בדור 3, שעובדתית חסכוני יותר.

אני מוציא צריכה של 1:25 ולעולם לא יורד מהמהירות החוקית בכביש כשתנאי הדרך מאפשרים ליסוע בה. נהיגה רגילה לחלוטין.

פורסם
לא לוחץ.

מה זה לא לוחץ ?

כמה מהר אתה נוסע ?

מה המהירות האופטימלית ברכב שלך בנסיעה בין עירונית לעניין צריכת דלק ובכמה אתה חורג ממנה ?

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם (נערך)

בבין עירוני נוסע 90-100.לא כ"כ הבנתי את השאלה.

אגב, למעט אחרי ירידות ארוכות, לא רואה את הסוללה מתמלאת.

אני מנסה שלא להגיע לקו האדום בצג, אבל לא מעט פעמים אם אני לא מגיע אליו אני לא מצליח להעלות מהירות במקרה הטוב, או מוריד מהירות במקרה הרע.

עריכה אחרונה על ידי צביקי
  • אהבתי 1
פורסם

אגב, למעט אחרי ירידות ארוכות, לא רואה את הסוללה מתמלאת.

אתה בטוח?

כי אם כן, זה לא תקין.

אני מנסה שלא להגיע לקו האדום בצג, אבל לא מעט פעמים אם אני לא מגיע אליו אני לא מצליח להעלות מהירות במקרה הטוב, או מוריד מהירות במקרה הרע.

אשמח אם תסביר למה כוונתך במשפט הנ"ל.

איזה קו אדום? באיזה צג?

פשוט בפריוס הרגילה אין קווים אדומים...

פורסם

53e4b7778257359a7ddbbca7625e85ad.jpg

יש משמאל את המדיד שעולה ככל שלוחצים על הגז. הרבע העליון שלו מבחינתי הוא הפס האדום.

באמצע הסוללה שנדיר שרואים אותה מלאה עד הסוף

פורסם
בבין עירוני נוסע 90-100.לא כ"כ הבנתי את השאלה.

אצלי ברכב בגלל שיש שישה הילוכים המהירות הכי טובה לצריכת דלק היא 110 קמ"ש. אם אני נוסע מתחת או מעל למהירות הזו הרכב צורך יותר דלק. ניתן לבדוק זאת כמובן במחשב הרכב בצריכת הדלק הרגעית.

מה המהירות הבין עירונית האופטימלית לרכב שלך ?

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

צביקי, קורה לא מעט כאן שאנשים שמחפשים רכב חסכוני מתלבטים בין פריוס לבין פלואנס דיזל. יש לך את שתיהן אם אני לא תוהה, יש מצב שתיתן השוואה קצרה ביניהן ? לגבי עלויות אחזקה, כח, הנאה מנהיגה, נוחות וצריכת דלק.

נוסע בפריוס 2008

פורסם

ובכן, קשה לי לענות על השאלה כי הפלואנס של הורי והפריוס שלי. רק אומר, שאני התלבטתי רבות בין הפריוס פלוס לגרנד סניק דיזל, בחרתי בפריוס, ולאור צריכת הדלק אני לא משוכנע שבחרתי נכון.

• תוכן חדש...