Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3663 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

CMC זאת אחת מיצרניות הדגמים האיכותיות ביותר שיש.

עיקר המיקוד שלהם הוא מכוניות קלאסיות עם ירידה מעמיקה לכל פרט ופרט, רמות גימור ובקרת איכות מדהימות ולפי דעתי, למרות שאני פחות מתחבר לדגמים קלאסיים היצירות שלהן כנראה הכי יפות שראיתי.

בתמונות (הדגמים לא שלי לצערי, של חבר פורום שאני מעלה בשמו) ניתן לראות:

צמד פרארי דינו 156 F1 1961

פרארי טסטה רוזה 250 1957 מהדורה מוגבלת ל5000

צמד פרארי 250 קליפורניה 1960 מהדורה מוגבלת ל2500

IMG_2194.jpg

IMG_2195.jpg

IMG_2196.jpg

IMG_2197.jpg

IMG_2198.jpg

IMG_2199.jpg

IMG_2200.jpg

IMG_2202.jpg

IMG_2203.jpg

IMG_2205.jpg

IMG_2206.jpg

IMG_2207.jpg

IMG_2208.jpg

IMG_2209.jpg

IMG_2210.jpg

IMG_2211.jpg

IMG_2212.jpg

IMG_2213.jpg

IMG_2214.jpg

IMG_2215.jpg

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם

תודה שהעלת את התמונות של הדגמים.

אני לא בדיוק אספן דגמים קלאסי ואת הדגמים שלי קניתי מתוך אהבה לרכבים וכפריט נוי, ובכל זאת, יש לי באוסף גם דגמים של BBR המהוללים וחברות טובות אחרות ואני יכול להעיד שהדגמים של CMC עולים על האחרים בכמה רמות.

זה מתחיל מתשומת לב וירידה לפרטים כמו פתיחת תא המטען שמתבצעת על ידי מנגנון קטנטן שזהה למנגנון אמיתי, זה ת"א הנוסעים שבו יש שילוב של בדים ועור אמיתי עם טקסטורות זהות למקור, הגה שעשוי מעץ, ת"א מנוע זהה לחלוטין למקור, רצפת רכב מפורטת עם צנרת ודודי פליטה, דרייבשאפט ועוד, גלגלים שניתנים לפירוק ועוד הרבה תשומת לב לכל דבר.

יש לי בתצוגה 16 דגמים, כולם מודרניים והדגם שתמיד מושך את תשומת הלב של האורחים זה הדגם של ה-250 קליפורניה השחורה.

הדגמים אמנם לא זולים בכלל אבל הם מאוד מרשימים.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

דגמי הקליפורניה במיוחד מדהימים בעיניי, בהחלט דגמים שהייתי שמח לצרף לאוסף, למרות שהקנ"מ שאני אוסף שונים לגמרי.

תודה על השיתוף :mm_yeah:

פורסם

אין כמוCMC בהחלט אחת החברות שנותנת לנו אספני הדגמים דגמים איכותיים לרוב למרות שיש את הרויאל של באוואר שהיא שיא האיכות אבל זה דגם אחד מול רבים של CMC

תמונות נחמדות למה החבר לא מפרסם אותם בעצמו ?

בברכה , איציק

אוסף כלי רכב מיניאטוריים 1:18

פורסם

1:18.

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם

הצמד 250 מדהימות. לי הרבה יותר קל להתחבר אליהן לעומת שאר מבחר הדגמים ש cmc מייצרים.

לי יש פנינה אחת של CMC באוסף והיא אכן מספר רמות מעל כולם.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

יואב :arrow:

פורסם

בהערת אגב,

3 דגמים מתוך אלה המצולמים עומדים למכירה, ה-250 הכחולה, הטסטה רוסה השחורה והשארק נוז(זו ללא הספרה 2).

הדגמים חדשים לחלוטין ובאריזתם המקורית ויצאו מאריזתם פעם אחת בלבד, לצורך צילום התמונות שמופיעות כאן.

פרטים בהודעה פרטית.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תוכן חדש...