Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3721 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

בבעלותי רכב בן 3 בצבע מטאלי (אפור-כחול), ויש על מכסה המנוע מספר מכות קטנות (פחות מ-1 ס"מ קוטר, אבל די עמוקות), שנגרמו מאבנים קטנות שעפו עליו במהלך נסיעה, ובמהלך הימים האחרונים נוסף גם שקע נחמד עם שריטות מאבן שעפה ממשאית בכיוון הנגדי.

בנוסף, יש בצד שמאל של הטמבון שפשוף. השפשוף לא עמוק, אך הצבע ירד.

מישהו יכול להעריך כמה יעלה דיטיילינג חיצוני לרכב שיכלול את הדברים הבסיסיים (פוליש של כל הרכב וכדומה) וכן צביעה במכחול + פוליש מקומי של המכות הקטנות והשפשוף (נניח 4 נקודות של כ-1 ס"מ + שפשוף בגודל של ס"מ בודדים)?

אשמח גם לקבל המלצות לדיטיילרים באזור נתניה עד חיפה, או כאלה באזור המרכז ובאר שבע שעובדים בשישי.

*אני מודע לכך שיש אפשרות לצבוע ולעשות פוליש לבד, אבל מכיוון שאני לי ניסיון בזה, אני מעדיף ללכת לבעל מקצוע.

תודה.

3.jpg2.jpg1.jpg

עריכה אחרונה על ידי gadik6

פורסם

תצתרך להזמין צבע לפי קוד הצבע שלך(ששאמור להופיע על הלוחית של הנתונים בדלת הנהג כנראה) אגב לאחר שתעשה תיקון צבע תצתרך להמתין שבועיים עד לפוליש

תוכל לרכוש הטופ קולור או קארפיקס

באיזור חיפה יש לך את אורן קורולה,כרמיאל את דיטיילינג גרופ,נצרת עילית את אלון איזור מרכז ומחירים כבדים יותר(אני לא באמת יודע, רק משאר) יש לך את שלומי ואת יעקוב אלטר

פורסם

זה קצת יותר מפוליש, צריך לעשות שם שיוף וצביעה.

טיפ - באמת תזמין מטופקולור את הצבע וככה תחסוך עקיצה מבעל המקצוע, תבוא אליו עם צבע מוכן.

• תוכן חדש...