Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3727 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים!

עדיין, אחרי השירשור הזה אני מנסה לבחור סאב. ויתרתי על רעיון של סאב מתחת למושב, וויתרתי על רעיון לקנות JL Audio CP106, כיוון שאין מקום לשמוע אותו, ואני חושש מאוד שהוא לא יעמוד בציפיות שלי.

כיוון שאני עדיין שואף לתיבה בעלת עומק קטן, עלו בפני מותג Audio system עם הסאב הזה. וכמו כן ראיתי דגם של Hertz ES F25.5

אשמח לקבל חוות דעת על הסאבים האלה, האם יש עוד דגמים בגודל דומה, שאותם ניתן יהיה להכניס לתיבה בעלת עומק 15-20 ס"מ.

הסאב יחובר למגבר Magnat Combat 900

תודה רבה מראש

פורסם

נמכרים... הבעיה, שלהבדיל ממערכות ביתיות, אני לא מכיר מקום בו אפשר להשוות סאבים בתנאים זהים, או לפחות דומים... חוץ ממפרטים באינטרנט כמובן, אבל דרך המפרט לא בדיוק שומעים :)

פורסם

הרץ נמכרים על ידי ספונסר פורום אודיו סיסטם בנקודות מכירה בכל הארץ, האם ניסית לקבל מידע?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
הרץ נמכרים על ידי ספונסר פורום אודיו סיסטם בנקודות מכירה בכל הארץ, האם ניסית לקבל מידע?

ראיתי את הפוסט שלהם בפורום, את העמוד בפייסבוק, לא מצאתי אתר האינטרנט... לא ממש חיפשתי דרך ליצור איתם קשר, כי לא ברור האם יש להם את מה שאני רוצה...

את יבואן Audio Systems Germany, אקסאונד, יותר קל לבדוק לדוגמא.

יש רשימת נקודות מכירה של אודיו סיסטם בע"מ?

פורסם

דיברתי עם בחור באודיו סיסטם. גם אצלם לא ניתן לשמוע את הרמקול, וגם המחיר ממש גבוה ביחס למה שאפשר להשיג :( מדובר בהפרש של מעל 500 ש"ח

פורסם
ידוע לך איפה הם ממוקמים?

אמנם יש אופציה לאיסוף עצמי, אבל לא מצויינת כתובת.

הם יושבים בגן יבנה. באתר יש טלפון שלהם.

פורסם
audio system לא נמכרים בארץ כבר.

במקומם יש את gladen audio.

תרשה לי לתקן אותך אודיו סיסטם כן נמכרים בארץ

אני עובד עם היבואן שלה

• תוכן חדש...