Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3682 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום פורום יקר,

לאחר לבטים רבים (וכפוף לנסיעת מבחן) אני מעוניין לקנות ספורטאז 1.6 אורבן. בשנה שנתיים הבאות היא תשמש כמכונית הראשית בבית ולאחר מכן היא תהפוך למכונית השניה (כאשר נקנה מכונית חדשה וכנראה גדולה וחזקה יותר). יש לי מספר שאלות לפורום:

• האם המכונית חזקה מספיק לשנע משפחה בת 5 נפשות לחופשה עם כל הציוד הנלווה ברחבי הארץ?
  • האם יש משהו משמעותי חסר ברמת האבזור אורבן מעבר לחוזק המנוע שאני עלול להצטער עליו?
  • אני מבין שהאופציה הטובה ביותר לרכישה כרגע בהנחה שאין לי חבר זוהי "אפס קילומטרים".
    • האם מוכרים כרגע באפס קילומטרים את הספורטאז החדשה שכוללת את מערכות הבטיחות האקטיבית או הגירסה הישנה?
    • יש הבדל באחריות או ברמת הגימור באפס קילומטרים?
    • דרך מי כדאי לקנות? (יש אתרי אפס קילומטר - האם הם אמינים?) אלו מבין חברות הליסינג הגדולות מוכרות ספורטאז באפס קילומטרים?

תודה מראש.

פורסם

תקבל את אותו האבזור שתקבל מהיבואן בהתאם לתת הדגם, אם תתמקח מול חברות הליסינג תקבל את אותם התוספות בחינם שמציע גם היבואן בעת המיקוח.

תבדוק את פערי המחירים ורק בהתאם לזה תחליט, אל תתן לשום שיקול אחר להטעות אותך.

ההמלצה היא במידה ותחליט על רכישת 0 ק״מ אז רק מחברת ליסינג גדולה שתוכל לרשום את היד הראשונה כפרטי ולא עם הערת ליסינג.

פורסם

לא ציינת תקציב אבל אולי כדאי להוסיף קצת ולרכוש את הדגם החדש שהוא הרבה יותר איכותי והכי חשוב הרבה יותר בטיחותי !

המנוע לא שיא הכח כמובן אבל זה מנוע מודרני שחצי מדינה נוסעת עליו ולא תהיה שום בעיה בנוגע לסחיבה שלו .

פורסם
שלום פורום יקר,

• האם המכונית חזקה מספיק לשנע משפחה בת 5 נפשות לחופשה עם כל הציוד הנלווה ברחבי הארץ?
  • התשובה חיובית
  • האם יש משהו משמעותי חסר ברמת האבזור אורבן מעבר לחוזק המנוע שאני עלול להצטער עליו?
  • כל אחד והעדפותיו
  • אני מבין שהאופציה הטובה ביותר לרכישה כרגע בהנחה שאין לי חבר זוהי "אפס קילומטרים".
    • האם מוכרים כרגע באפס קילומטרים את הספורטאז החדשה שכוללת את מערכות הבטיחות האקטיבית או הגירסה הישנה?
    • גם וגם. הדגם הישן מוצע במחירים נמוכים משמעותית אך לא בטוח שזה משתלם
    • יש הבדל באחריות או ברמת הגימור באפס קילומטרים?
    • האחריות זהה ככל שידוע לי (3 שנים) אך תלויה בחודש העליה של הרכב על הכביש ובאפס ק,מ לעיתים יש רכבים בני כמה חודשים. לגבי האבזור זה יכול להיות שונה מחברה לחברה
    • דרך מי כדאי לקנות? (יש אתרי אפס קילומטר - האם הם אמינים?) אלו מבין חברות הליסינג הגדולות מוכרות ספורטאז באפס קילומטרים?
    • הדגם נמכר ע"י מס' חברות יש את אתר מוטורי שהוא חלק מהפורום, ויש אתרים נוספים

תודה מראש.

- ממליץ לך לגשת לאולם התצוגה הקרוב ולקבל הצעה מסודרת מהיבואן על רכב חדש לגמרי כולל האבזור שנותנים והכל.

- לאחר מכן לגשת לכמה חברות שמוכרות רכבים עם 0 ק"מ ולהשוות את ההצעות כולל האבזור.

- אם תרכוש את הרכב כליסינג 0 ק"מ בקש מהחברה מכתב שאותו תוכל לתת לחברת הביטוח במקרה הצורך על מנת שיפחיתו לך רק 12% אחוז במקרה של אובדן מוחלט במקום 22%.

- ברוב המוחלט של כלי הרכב הנרכשים כ-0 ק"מ לא מופיע הרישום השכרה/החכר ברישיון רכב כי הם נרשמים כרכבי חברה רגילים ולא כרכבי ליסינג, משום שהם נרכשים מראש כרכבים למכירה בצורה הזאת.

- יש בשוק גם כלי רכב שנמכרים עם 0 ק"מ והיד הראשונה רשומה כפרטי (בד"כ הבעלים של חברת הליסינג) המחיר של כלי הרכב הללו הוא גבוה יותר.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

בכל מקרה , תזכור שאתה תהיה יד שנייה, כלומר תוודא שההנחה שאתה מקבל, גדולה יותר מירידת הערך, אחרת מה הועילו חכמים ?

לקנות מחברות ליסינג מה שנקרא "0 ק"מ" (אבל יד שניה) זה טוב בד"כ למי שאין כסף לקנות ישר מהיבואן.

אם זה לא מקולקל- אל תתקן את זה.

פורסם

466 ליטר זה ממש לא זערורי, אבל נכון שזה לא מרשים במיוחד לרכב כזה.

חבל, כי לדגם הקודם היה תא מטען גדול במיוחד (580 ליטר אם אני זוכר נכון).

פורסם

תודה לכל העונים.

· במוטורי לא ראיתי שיש ספורטאז אורבאן. הבעיה ששאר האתרים עובדים על קניית קופונים ואני מעדיף לדעת מה אני קונה ומאיזו חברה

· אני מתכוון להחזיק את הרכב לפחות ל 5-6 שנים וככל הנראה יותר, כך שאפס קילומטרים נראה לי כלכלי

· ספורטאז אכן רכב קטן ממה שהייתי מעוניין, אבל מצד שני אני מאוד אוהב את יכולות הבטיחות האקטיביות שלו. אני מניח שאני ארכיב גגון לשנה שנתיים הבאות כל עוד הוא יהיה הרכב הראשי. תוך שנה-שנתיים אני מאמין ששאר היצרנים יתיישרו ואני אוכל לרכוש רכב גדול יותר עם מערכות בטיחות אקטיביות, והספורטאז יהפוך להיות הרכב השני בבית.

פורסם

האם אפשר לקבל יותר מידע בטלפון לפני תשלום הקופון? אופציה נוספת היא לדבר ישר עם החברות, אני מניח שתקבל לפחות את אותו מחיר ותוכל אולי לקבל הטבות באבזור.

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

פורסם

באופן כללי אני חושב שהספורטאז' תוכל לענות לך על הדרישות היטב גם בגרסאת האורבן - בסה"כ מדובר במכונית מאד סימפטית אפילו בלי כל התוספות. בנוגע לליסינג 0 ק"מ - אני לא מעריץ גדול של השיטה (אומנם לא התנסתי בה בעצמי, אבל מהמעט שיצא לי לקרוא ולשמוע על העניין יש יותר חסרונות מיתרונות - במיוחד לאלו שלא מתכננים להחזיק ברכב 5+ שנים) אבל תעשה את ההשוואות שלך בין היבואן לבין החברות, תראה מי יתן לך עסקה טובה יותר.

פורסם

במידה ואתה רוצה יש לי ספורטז יד 2 שנת 2013 מנוע 2000 עם 27 אלף קילומטר הדגם המפואר ex עם גג הפנורמי והגג הנפתח

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

• תוכן חדש...