Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3723 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

רכב אמריקאי גדול והכיסוי 6 מטר,דיי קשה לשים את הכיסוי כשאתה לבד,אתה שם אותו על הגג מותח לצד אחד והכיסוי נופל ,הסיפור עוד יותר מסובך כשיש רוחות בחוץ,נתקלתם בתופעה?יש דרך טובה ופשוטה לכיסוי הרכב?סירטונים התקבלו בברכה.

ואגב,כיצד אתם מנקים/שוטפים את הכיסוי פעם בכמה זמן? במכונת כביסה?

עריכה אחרונה על ידי much

אין כמו קמארו עצבנית

פורסם

לא צפיתי בסרטונים ואולי הם מראים מה שאני מתאר.

בפעם הראשונה שמכסים, אין משמעות, אבל אופן ההסרה עוזר לפעמים הבאות.

אני מרים את אחד הצדדים, לכל אורכו, עד לקו הגג הנגדי. לדוגמא, מרים את כל צידו הימני של הכיסוי אל כיוון הגג, כשהשולים משיקים לקו הגג בצידו השמאלי. עובר לצד השני ומרים את הכיסוי מהצד השמאלי עד לקו שול הגג הימני. למעשה הכיסוי עכשיו מקופל ל-3 חלקים, לאורך הרכב. מכוון מכסה המנוע, אני נותן קיפול של בערך מטר לכוון השמשה הקדמית, ואז מגלגל את כל הכיסוי עד סופו, בקצה תא המטען. את הנקניק שהתקבל, אני מקפל ל-3, ומכניס לנרתיק האכסון.

שלב הפריסה מחדש, בסדר הפוך.

פורס את הנקניק מכוון תא המטען אל קדמת הרכב, ומוריד את הצדדים בהתאם לצדדים שקופלו. בשלב הזה מבצע את הקשירה מלפנים ומתחת למרכז הרכב.

כשיש רוחות אין ברירה מלהיעזר בעוד זוג ידיים.

כביסה: פעם ב-3 חודשים, אבל לא בבית אלא במכבסה בשירות עצמי, מאחר ובד"כ יש משקעי לכלוך אחרי הכביסה, וחבל על המכונה הביתית.

פורסם

לא טוב לכבס הכיסוי! אם מדובר בכיסוי כסוף מהסוג של ארבע עונות, הוא מצופה באימפרגנציה נגד לחות ומים. הכביסה הורסת את האימפרגנציה. הדרך לנקות את הכיסוי היא על הרכב עצמו באמצעות צינור מים. לא להשתמש בסבון!

היבוש מתבצע על הרכב. הוא מתייבש מהר מאד.

BMW Car Club Israel

Official BMW Club

פורסם

הכיסוי שלי לא נגד לחות ומים. אם אני משאיר אותו בלילה ויש טל, הרטיבות עוברת.

ומהסיפורים בפורום, גם ארבע העונות לא נגד מים.

הכביסה שאני עושה היא ב-30 מעלות ללא סחיטה. הכיסוי מתנקה נהדר, ולא נהרס.

• תוכן חדש...