Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3728 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני אשמח להמלצות לווקס או אוטם או שניהם ביחד, שיביאו הגנה לצבע של הרכב לתקופה ארוכה, כמובן יחסית למחיר. מה גם, שאני אשמח שההצעות יהיו לחומרים קלים ליישום(בצורה ידנית)

האם בכלל יש טעם לשימוש גם בווקס וגם באוטם בשבעל הגנה מהשמש, או שאחד החומרים מספיק? יטתא חשובה לי ההגנה מהשמש מאשר הברק(גם הברג חשוב אבל פחות).

פורסם

אני רוצה לעשות לבד. אני צריך במלצה לחומרים שמספיק טובים ולא יקרים שיעשו את העבודה מבחינת הגנה מהשמש ופחות ברק.

וגם מוצרי עבודה כדי ליישם.

פורסם
המנזרנה pl נועד גם להגנה על הפנסים אם הפנס דהוי לגמרי אז או פוליש והגנה כמו pl ווקס או שכבה חדשה של לכה לעשות .

יש לי פנסים חדשים ככה שאני רוצה להגן עליהם מהשמש. אף אחד לא רוצה פנס חדש שמצהיב.

עד כמה הpl קל ליישום בשביל מישהו שלא יישם אוטם אף פעם?

• תוכן חדש...