Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3698 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ואני חושב שכדאי שתפסיק לחלק פה הוראות לאנשים או לבצע ניתוחים פסיכולוגים. תתמיד בדברים שאתה אמור או יודע לעשות.

לא מחלק הוראות ולא מבצע ניתוחים פסיכולוגיים. אתה הוא זה שמנסה להפוך את המצב לכזה שמוציא אותי כאילו אני רע.

תסביר לי שאבין, לאט לאט, במה התגובה המקורית שלך והבאות, עזרו או תרמו לדיון?!

אצת רצת למצוא ציטוט בו דיסקו כותב משהו רע על אלבר. אגב, יש עוד הרבה כאלו של משתמשים אחרים.

אם משתמש אחר היה רושם משהו אחד בשרשור מסוים ומשהו אחר לגמרי בשרשור אחר אז כן, כנראה שגם ציטוט שלו הייתי שם פה. דיסקו הוא לא הדיון פה, אבל כרגיל אתה בוחר ללכת למקומות שאף אחד לא חשב עליהם בכלל. מה חדש?

מה הקשר ביניהם לרכישת רכב 0 ק"מ מהם? ובמה זה שונה מחברות ליסינג אחרות?

תגיד, אתה עושה את עצמך או שזאת הטרלה? אתה אמיתי? מה הקשר בין לקנות מהם רכב לבין לקנות מהם רכב? אתה מבין כמה השאלה שלך מגוכחת?

בפעם ה872364598723649851, אין הבדל בין החברות, אלבר היא רק דוגמה, וכאשר חברה מתנהלת בצורה מסוימת, שכבר ראינו שאין זה מקרה חד פעמי אלא מדיניות, יהיה נכון להיזהר ולצאת מנקודת הנחה שהחברה מתנהלת ככה בכל הפעילויות שלה. זה לאו דווקא יהיה המצב בשטח, אבל אם הלקוח יבוא עם ההנחה הזאת, הוא ייזהר יותר.

שאל הבחור החביב מאיזו חברת ליסינג לקנות, גם ביקש עצה ממישהו שקנה מהחברות הללו.

קנית רכב 0 ק"מ מאלבר?

קנית בכלל אי פעם רכב 0 ק"מ?

קנית רכב מחברת ליסינג אחרת?

לא, לא, ולא. והקשר הוא? ראיתי מקרים של אנשים, קראתי על מקרים פה בפורום הזה, והחלטתי להגיב. לא טוב לך? לא מעניין אותי.

יתכבד כבודו ויכניס את המשתמש שלי לרשימת ההתעלמות של ככה שלא יראה את תגובותיי. אם אתה צריך עזרה בזה, רק תגיד (רמז: דרך לוח הבקרה למשתמש פה בפורום).

האם יש הבדל בין אלבר לחברות אחרות? הרי בעצמך אמרת שאין.

אז למה אתה מסרב להבין שאלבר היא רק דוגמה? מה כל כך קשה להבין בזה?! אני די בטוח שאני כותב בעברית.

אז חוץ מלומר את המובן מאליו "כבדהו וחשדהו" במה תרמת לדיון הנהדר הזה?

בינתיים התגובות שלי הם על הנושא, בעוד שהתגובות שלך רק מנסות לנגח אותי. כרגיל.

אני מתפלא שעל אותו משקל לא ציינת גם שערב חג יום ולא ניתן יהיה לרכוש רכב לפחות עד יום א' מחברת הליסינג אלבר, להבדיל מחברות הליסינג האחרות שגם סגורות.

אהבתי, ניסית לעקוץ. כמעט נעלבתי.

תשובותיי באדום.

אתה כותב בנימה עצבנית משהו, כאילו מפריע לך שאני מגיב לבן אדם.

ובנימה אופטימית זו, אסיים את השתתפותי בשרשור. אדון נקמיצ'י כהרגלו מתקשה לקבל את חוות דעתם של אחרים, עד כדי כך שגם אם הוא מסכים איתם, הוא ישנה את דעתו שלו רק כדי לא להסכים ושיוכל להתווכח.

חג שמח.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם (נערך)

אתה גם ממציא, גם משמיץ וגם מנסה לסובב את זה.

להראות לך כמה פעמים חילקת הוראות לי ואחר כך הסבר/הוראות לכולם, תוך כדי ניסוח פסיכולגי נוסף של מצב הרוח שלי רק בהודעה האחרונה שלך?

אתה חושב שכולם כאן מפגרים?

לא אני זה שמתעלם מהמציאות, להודות בבעיה זה שלב ראשון בפתרון. שתדע.

אתה מדבר על דברים שאין לך מושג בהם, לא פעם ראשונה אגב. אתה מחלק הוראות וכותב בצורה מאוד סמכותית, רק שאין כלום מתחת.

שאתה משווה מקרים שונים לחלוטין - לבצע הזמנה לרכב אצל היבואן דרך אלבר - זה כמו לקנות רכב בכל סוכנות משנה של היבואן, רק שרשום 01 ברישיון - כי במרבית המקרים לא מדובר במלאי עומד אצל חברות הליסינג. לקנות רכב משומש שתוחזק על ידם או לחילופין להכנס איתם לעסקת ליס זה מקרים שונים לחלוטין.

וכמובן, חג שמח.

עריכה אחרונה על ידי Nakamichi
פורסם

אני אישית מאוד אוהב את אלבר מנסיון העבר שלי איתם , בכל אופן בחרת רכב פצצה שתדע לך כבעלים של קיה פיקנטו אני מרוצה מאוד!

פורסם

ופתאום עכשיו כולם בסדר? אני מתפלא עליך דיסקו. לא מתאים לך לכתוב כאלה דברים.

מכסח,

ענו לך כבר אבל אבהיר שוב,

לא הייתי קונה מאלבר עיפרון מחודד עם אחריות.

עם זאת, בעסקת 0 ק"מ, כשאני קונה מהם רכב חדש והם רק צינור שיווק ובזה הסתיים ה"שירות" שאני מקבל מהם - אם ההצעה שלהם יותר טובה מהצעות אחרות אני לא רואה שום סיבה להימנע מהם.

מרגע הרכישה כל הממשק שלי הוא מול היבואן ומוסכי יבואן ואלבר כבר לא רלוונטיים.

זה למה רשמתי "כולם בסדר, לך למי שמציע את העסקה הכי טובה".

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

אני ממליץ לך לקנות מהייבואן ולא דרך חברת ליסינג, כמו שכבר רשמו לך אתה לא תהיה יד ראשונה ברגע שקנית דרך החברת ליסינג, שלא נדבר על נושא האחריות שיש לך דרך הייבואן ( נדמה לי 7 בפיקנטו ) וכמובן שהמחיר העתידית של הרכב שלך יורד ממש כאשר הוא מגיע דרך חברת ליסינג ולא מהייבואן, אני מסכים איתך שהמחיר ההתחלתי הוא זול יותר דרך חברת הליסינג אבל צריך לחשוב גם על העתיד ואז זה הרבה פחות משתלם

פורסם
אבל זה פשוט לא נכון. ראה תגןבתי למעלה

התגובה שלך אינה נכונה משום שההנחה בה נרכש הרכב מחברת הליסינג, קטנה מההנחה שבה יימכר הרכב עקב היותו ליסינג.

אבל תכל'ס, כנראה שפותח השרשור רוצה להיות יד שניה עם 0 ק"מ כי אין לו כסף לקנות מהיבואן, אז אין טעם להגיד לו תקנה שם.

איפה בידיוק אני צריך לבדוק שלא רשום השכרה/החכרה ( אני מיתכוון באיזה טופס)

ברישיון הרכב עצמו

רשיון רכב.jpg

אם זה לא מקולקל- אל תתקן את זה.

פורסם
התגובה שלך אינה נכונה משום שההנחה בה נרכש הרכב מחברת הליסינג, קטנה מההנחה שבה יימכר הרכב עקב היותו ליסינג.

אבל תכל'ס, כנראה שפותח השרשור רוצה להיות יד שניה עם 0 ק"מ כי אין לו כסף לקנות מהיבואן, אז אין טעם להגיד לו תקנה שם.

ברישיון הרכב עצמו

[ATTACH=CONFIG]457900[/ATTACH]

אין שום היגיון במה שאתה אומר. בטח לא ככלל. אולי למקרים פרטניים בהם ההנחה מינורית.

ספציפית לפיקנטו. דגם 1.2 lx נמכר בהנחה של קרוב ל-12 אלף ש״ח.

אתה רוצה להגיד לי שעוד 3-5 שנים יורידו לו מהמחיר של המשומשת 12 אלף?! אני אענה לך - לא.

• תוכן חדש...