Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3740 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב ושבוע טוב לכול חברי הפורום.

אולי כבר נפתח בעבר שרשור כזה, לא יודע, אבל אני מקרה מיוחד.

השילוב הקדוש של ג'ינג'י תימני מביא איתו ריח בלתי נסבל של זיעה, ומקרים שבדרך כלל

בן אדם אחר לא יזיע.

חייב המלצה לתכשיר, סבון וכו' להסרת ריח הזיעה.

יש איתי תמיד AXE בתיק, אבל השפעתו עוברת אחרי דקות בודדות.

משתדל להתקלח כל יום ולשפשף היטב את האזורים הידועים להזעה.

מה ההממלצה שלכם?

רועי

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הדאודורנט של ג׳ילט פרופשיונל פאוור, מדובר על סטיק שמכיל קרם לבן, יכול להחזיק עד 3-4 ימים ללא מקלחת (מניסיון אישי מוצלח איתו בצבא).

GILETT.jpg

פורסם
ערב ושבוע טוב לכול חברי הפורום.

אולי כבר נפתח בעבר שרשור כזה, לא יודע, אבל אני מקרה מיוחד.

השילוב הקדוש של ג'ינג'י תימני מביא איתו ריח בלתי נסבל של זיעה, ומקרים שבדרך כלל

בן אדם אחר לא יזיע.

חייב המלצה לתכשיר, סבון וכו' להסרת ריח הזיעה.

יש איתי תמיד AXE בתיק, אבל השפעתו עוברת אחרי דקות בודדות.

משתדל להתקלח כל יום ולשפשף היטב את האזורים הידועים להזעה.

מה ההממלצה שלכם?

ריח של זיעה תלוי גם בתפריט האוכל שלך. תבדוק האם קיימת תזונה אשר מפחיתה את עוצמת הריח.

יישנם תרופות רבות שגורמות לריח זיעה חריף ולא נעים לסביבה.

איזה כייף לי :)

פורסם

אני יודע בעיקר על מה לא להמליץ, כל אלה עם האלומיניום והאלכוהול רק מזיקים בטווח הארוך.

זיעה תהיה תמיד, השאלה איך תתמודד איתה. להשתמש בתכשיר כלשהו שפשוט מנטרל את הריח, לדעתי זה הפתרון העדיף.

מעבר לזה, מאז שהפסקתי בעצמי להשתמש בכל אלה שמבטיחים לצמצם את היקף הזיעה ויישמתי המלצות משרשור דומה כאן בפורום (כמו החלאבין האלה), אני מזיע פחות בצורה מפתיעה.

כבר מעל שנה עם דאודורנט סטיק של אדידס, בלי אלכוהול, בלי אלומיניום, מחזיק בכיף יום שלם, מבסוט מאוד.

!AWDSOME

פורסם
הדאודורנט של ג׳ילט פרופשיונל פאוור, מדובר על סטיק שמכיל קרם לבן, יכול להחזיק עד 3-4 ימים ללא מקלחת (מניסיון אישי מוצלח איתו בצבא).

GILETT.jpg

זה החצי קרם שיוצא דרך חרירים עגולים? פעם הייתי משתמש בו ועכשיו פשוט לא מוצא!

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

1. ריח זיעה נגרם עקב פירוק הזיעה ע"י חיידקים. אפשר להקטין את עוצמת הריח ע"י שינוי תפריט ו/או גילוח שיער מאזורים "ריחניים" (אני יודע שזה לא מקובל בחברה הישראלית - אך זה גם פתרון).

2. שימוש בדאודורנט המכיל אלומיניום - סותם את חלק מנקבוביות הזיעה. חלק מן הדאודורנטים מיועדים לנטרל ריח זיעה חזק. בארץ יש את הדאודורנטים של SPEED STICK - תנסה את אלו שמבטיחים הגנה לאורך זמן (24 שעות או יותר - אינני זוכר כמה בדיוק).

3. אם גם זה לא עוזר - תבדוק מול הרופא אם קיימת בעיה רפואית הגורמת לכך (לידיעתך - הטיפול הרפואי כנגד הזעת יתר הוא ניתוח ל"ניתוק" בלוטות הזיעה במקומות בעייתיים. יש לזה חסרון אחד - הגוף מפצה על כך בהזעה מוגברת באזורים אחרים בגוף.)

פורסם
זה החצי קרם שיוצא דרך חרירים עגולים? פעם הייתי משתמש בו ועכשיו פשוט לא מוצא!

אכן.

קיים בכל משביר, ושאר רשתות הפארם.

עולה בסביבות ה20 ש"ח. אני תמיד קונה לעתיד כשיש מבצעים.

פורסם

נפתחו פה לא מעט שרשורים כאלה, בהרבה הודעות המליצו על "חלאבלין".

אחרי שנה+ איתו גם אני ממליץ בלב שלם ובחום רב.

שורה תחתונה: אתה עדיין תזיע (אבל פחות), אבל לזיעה לא יהיה ריח.

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם

מתעלק.

מאז שלמדתי שאנטי פרספירנט לרוב רק מזיק, עברתי לדיאודוראנט בלי אלומיניום ואלכוהול ומאז אני מרגיש שאני מזיע יותר וגם מריח פחות טוב. כמו כן חולצה שהייתי הולך איתה בכיף 5 ימים מספיקה לי ל 2 מקסימום :oops:

פורסם

אנטי פרספירנט - לא בהכרח מזיק. אם אינך אלרגי/ רגיש, אז לא אמרוה להיות בעיה.

אלכוהול - אם הבנתי נכון, מיועד לחטא את האזור (= להרוג את החיידקים) ==> פחות ריח.

אלומיניום - פחות הזעה.

תוריד את רכיבים אלו, ותקבל הזעה (כביכול) מוגברת וחוסר-נטרול של ריח רע.

אינני בטוח שאכן יש הזעה מוגברת. אני מבין שככה אתה קולט את המצב, אך אינני בטוח שזאת הבנה מדוייקת (ואין לי שום כוונה לפקפק ולפגוע בך. לפעמים אנו מפרשים לא נכון מצבים, ואני חושב שזה מקרה כזה - אך אינני בטוח בוודאות)

• תוכן חדש...