Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3740 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המאוורר של הרכב לא נכנס לעבודה כשהמנוע חם. המנוע הגיע ל 105 מעלות לפי OBD והמאוורר לא נפתח.

הפקק של המיכל עיבוי אפילו נפתח לשחרר אדים ועדיין המאוור לא נדלק.

כמשמדליקים מזגן המאוור עובד.

וכשניתקתי את חיישן טמפרטורה המאוורר עובד קבוע .

האם ניתן לאמר שהחיישן טמפרטורה תקול?

פורסם

המחוג לא עבר את האמצע ,אבל לא ברור לאיזה טמפרטורה הגיע המנוע שכן לאחר שהבחנתי באדים זה היה כבר קרוב לחניה.

ייתכן שגם החיישן מזייף או שמחוג נשאר באמצע עד רף גבוהה יותר מאשר המנוע היה.

פורסם

אם אתה מכיר מצב שבו המאוורר כבר היה אמור לעבוד אז ככל הניראה יש כשל ביוניט החום/מאוורר אך אם לא שמת לב אף פעם באיזה שלה המאוורר ניכנס בדיוק לעבודה לא הייתי קובע תקלה על סמך אדים מפקק מיכל העיבוי אם המיפלס לא שינה גובה וללא בדיקה אם הטרמוסטט ניפתח ובטח שמחוג החום נישאר בגבול התקין שלו. מיותר לשאול בטח אם בדקת שיש נוזל קירור כמו שצריך...

פורסם

התחברתי למחשב רכב וראיתי שהמנוע הגיע כבר ל105 מעלות בעמידה והנוזל קירור כבר מבעבע במצב כזה המאוור חייב להפתח.

נתון נוסף בנסיעה בינעירונית הטמפטורה יורדת יפה והמנוע לא מתחמם כלל , כך שאם הטרמוסטט היה תקוע אז לא היה מתבצע קירור במצב כזה כי המים לא היו עוברים לרדיאטור. ולכן אני די בטוח שהטרמוסטט תקין .

נוזל קירור בגובה תקין. למעט המצב שהיה שהאדים יצאו מהמיכל עיבוי והייתי צריך להוסיף.

האם יש משהו נוסף שיכול לגרום לכך?

פורסם

דבר נוסף ברגע שניתקתי את החיישן טמפ' והמאוור עבד אני מבין שהחיווט תקין.אבל האם זה בודק גם את הריליי?

אם לא איך אני יכול לבדוק אותו.

פורסם

הבעיה טרם נפרתה. היום פרקתי את הרזיסטור שיושב על המאוורר .מעניין שגם כשהיה מפורק המאוורר עבד.

בכל מקרה בדקתי אותו להתנגדות וקיבלתי כמעט = 0. מה זה אומר. ?

כמו כן בדקתי את הפיוזים הגדולים של ה 60 אמפר והם תקינים.

איך אני מזהה את הריליי בקופסאת הפיוזים אין שרטוט?

פורסם

לטובת מי שייתקל בבעיה זהה. אם בניתוק החיישן טמפרטורה המאוור עובד אז החיווט והממסרים והנגד תקינים.וכן כשמדליקים מזגן המאורר אמור לעבוד במהירות הנמוכה.

הבעיה נובעת מחיישן נוזל קירור מאחורי הסעפת שאחראי לשדר למחשב על פתיחת המאוורר.

לאחר ההחלפה המאוור נכנס לפעולה בצורה תקינה.

• תוכן חדש...