Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3721 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תביט במיקרו סאבים של JL - יש להם גרסאת 6 אינטש שלדעתי בקלות צריכה להכנס לך מתחת למושבים.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)
תביט במיקרו סאבים של JL - יש להם גרסאת 6 אינטש שלדעתי בקלות צריכה להכנס לך מתחת למושבים.

תודה רבה על המלצה! נראה מעניין, צריך לבדוק רק לגבי הגובה, 130 מ"מ לא בטוח שנכנס, אבל שווה בדיקה. גם אם אני מבין נכון, אין שום צורך בהתקנה מיוחדת, נכון?

רק יש בעיה קטנה - אמאזון עצמה לא מוכרת אותו, והמיסים 34% :( יצא משמעותית יותר יקר מ-Mac Audio...

עריכה אחרונה על ידי dima_vy
פורסם

אבל גם יצא משמעותית טוב יותר מהמאק הזה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אם זה לא בפורום אתה תמצא את זה כנראה בפייסבוק של עילית קאר אודיו.

Pioneer TS-X150

פורסם

ברשותכם - עוד שאלה:

אני מחליף נגן ל-alpine ute-72bt. בנגן הזה, להבדיל מהקודם יש יציאה pre לסאב. אני רוצה להעביר כבל rca בין הנגן למגבר. השאלה איך אני מחבר כבל לנגן - כי בנגן יש right ו-left, אך למגבר סאב אמר להתחבר עם כבל אחד בלבד (עם מחבר אחד הכוונה). המגבר - Magnat Combat 900

תודה רבה

פורסם

איזה גריל? איזה סאב?

תחבר או רק את שמאל או רק את ימין למגבר.

Pioneer TS-X150

פורסם (נערך)
איזה גריל? איזה סאב?

אני מדבר על אותו אחד שהמלצת, JL CP106LG

האם כבל הזה מספיק טוב לחיבור בין נגן למגבר?

תודה רבה:)

עריכה אחרונה על ידי dima_vy
פורסם

לדעתי אתה תוכל להוריד את הגריל רק תבדוק ברגע שאתה מכניס את הסאב וופר הזה מתחת לכסא - כמה מקום פנוי יש לך באמת בין הסאב לבין תחתית המושב - הXMAX (מהלך ממברנה) של סאב וופר כזה לא צריך להיות גדול במיוחד.

כן הכבל יתאים אבל דברים כאלה אתה יכול לקנות בארץ בחנויות לסטריאו ביתי או DIY

Pioneer TS-X150

פורסם

ראיתי בתגובות באתר של JL, שמישהו כן הצליח להכניס סאב כזה מתחת למושב של Subaru STi, אבל לא תיאר איך בדיוק עשה את זה :(. ניסיתי לדבר עם נציג JL בארץ, רדיו מילאן, אבל לא זר אלי...

לגבי הכבל - כן, אפשר, אבל כמה זה יעלה לי פה :) לפחות פי 2 כמו בכל שאר המוצרים שקונים בארץ :(

פורסם

אם הבנתי נכון - אתה רוצה להתקין סאב מתחת למושב מכיוון שגנבו לך סאב מהבגאז׳? לא מבין את ההגיון שלך אבל שיהיה.

בכל מקרה ההצעה שלי היא:

אחד מהסאבים האלו במגש האחורי עם תיבה קטנה מלמטה.

יתן לך באס טוב ופאנצ׳י.

• תוכן חדש...