Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שמן מנוע kixx מישהו מכיר ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3727 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום , קניתי היום שמן מנוע חברת kixx מישהו יש לו ניסיון עם השמן הנל ?

קניתי 5w40 ,אני רואה את השמן הזה בהרבה מוסכים בזמן האחרון ושמעתי שהוא מקורי

של קאיה . והוא קוריאני

אשמח לשמוע עם מישהו נתקל

תודה .

פורסם

זה אכן יצרן הבית של יונדאי קיה, אין לה מה לדאוג. רק ודא שהוא עומד בתקנים הנחוצים לך

יום טוב גם לך

פורסם

בבקשה דוד,

צ'מפיון זה יצרן שמנים אמריקאי מוכר גם הוא. כל עוד מתאים לדרישות התקנים שלך, אני לא רואה סיבה לפסול אותו

יום טוב גם לך

פורסם
תודה מאור , רציתי לשאול גם לגבי שמן של חברת champion שגם עליו המליצו לי ...

מישהו מכיר ??

השתמשתי בשמן גיר לרכב אוטומטי, מתוצרת הנ"ל תקן SP3.(עבור לאנסר שנת 2000) מגיע באריזת פח 4 ליטר.

החלפה חלקית, שאני עושה קבוע כל 90000 ק"מ. הרכב עבר אצלי מעל 400000 קמ.

מחיר מעולה נקנה בצנטרל.

מרגיש שיפור ניכר אחרי ההחלפה.

פורסם
תודה מאור , רציתי לשאול גם לגבי שמן של חברת champion שגם עליו המליצו לי ...

מישהו מכיר ??

בבקשה דוד,

צ'מפיון זה יצרן שמנים אמריקאי מוכר גם הוא. כל עוד מתאים לדרישות התקנים שלך, אני לא רואה סיבה לפסול אותו

יגאל, אתה כנראה מתבלבל. השמן של צמפיון שאתה מדבר עליו הוא אמריקאי. השמן שתמיר מדבר עליו הוא בלגי. אין קשר בין שתי החברות.

champion oil.jpg

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

• תוכן חדש...