Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סוללה למחשב נייד DELL Vostro 3550

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3713 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

הסוללה במחשב הנייד שלי כנראה שבקה. בזמן שהמטען מחובר למחשב, המחשב עובד, אך ברגע שאני מנתק את המטען המחשב נכבה. כמו כן, באייקון של חיווי הסוללה, יש אינדיקציה שהסוללה לא נטענת והחיווי נמצא על זה שהסוללה היא על 1% באופן תמידי.

ניסיתי לנתק את הסוללה ולהחזיר, לרסט את המחשב, לכבות את המחשב וכו', לא עזר כלום.

1. יש דרך לבדוק באופן ודאי שאכן הבעיה היא בסוללה?

2. יש למישהו המלצה מהיכן לקנות סוללה? דגם הסוללה הוא J1KND

3. ראיתי באיביי סוללות שנמכרות בסין וכתוב שהן לא OEM, יש בעיה להזמין סוללה כזו? זה יכול לגרום לבעיות?

אופציה 1

אופציה 2

אופציה 3

פורסם

אני אגלה לך סוד קטן על הסוללות האלה, הבקר שלהם לפעמים מחליט לא לאפשר למטען להטעין אותם ואז נדמה שהסוללות גמורות ולא נטענות. צריך למצא את הדרך לאפס את הבקר ואז הכל חוזר למצב נורמלי.

בכל מחשב זה נעשה בצורה שונה, בנייד THINKPAD הישן שלי זה נעשה על ידי ניתוק פיסי של הסוללה, והחשמל, לחיצה ארוכה של 30 שניות על לחצן הכיבוי, החזרת הסוללה והחשמל.

פורסם

תתחיל בלהיכנס לביוס ולראות מה הוא כותב על המטען ועל הסוללה

לדל יש המצאה גאונית של זיהוי מטען מקורי - אם הוא לא מזהה אותו המחשב עובד אבל לא מטעין.

אחרי כמה שנים החוט מתקלקל ולא מעביר את אות הזיהוי של המטען ואז המחשב מתנהג כמו שאתה מתאר.

פורסם

נסה קודם עם מטען אחר. אם המטען חלש מידי הוא לא יטען אבל המחשב יעבוד.

מאיפה אתה בארץ?

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

תודה על כל התשובות חברה.

Martines, ניסיתי, לא עזר. היום בערב אבדוק מה כתוב ב BIOS. לגבי מטען, לא בטוח שיש לי מאיפה להשיג מטען חליפי.

פורסם

תודה רבה לכולם. לא יצא לי לעבור אצלכם כדי לבדוק. אני מאמין שהבעיה היא בסוללה, הזמנתי סוללה מאיביי, במידה והיא לא תפתור את הבעיה, אמכור אותה.

פורסם (נערך)

קיבלתי הודעה שלא ניתן היה לשלוח את הסוללה ואני אקבל החזר כספי. יש טעם להזמין ממוכר אחר, האם יש מצב שאיפשהו לאורך הדרך שוב המשלוח יעצר והסוללה תוחזר לשולח?

זה המוכר ממנו רכשתי, עכשיו כמובן הוא שינה את ה POLICY ל Not shipping to Israel.

עריכה אחרונה על ידי adidas1

• תוכן חדש...